57

Анонимен

преди 3 години

Зов за помощОткриваме сметка за събиране на дарения за изпаднал президент.Има поставено нощно шкафче пред входа на дондуков 2.Помощите може да са в рубли.

56

Ради

преди 3 години

Браво Борисов

55

Анонимен

преди 3 години

Борисов не тряба да спори с злата свекърва - това а все едно си говориш с радиоточка, която перманентно излъчва "Говорит Москва".

54

БАНко

преди 3 години

КОМУНИСТЕ БОРИСОВ , СВАЛИ БАГЕРИТЕ ОТ РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА !ДОРИ ЦАРЯ Е ПОТРЕСЕН ОТ """КРАСОТАТА , КОЯТО ПРАВИШ С НАРОДНИ ПАРИ """ КАТО РАЗОРЕШ И БАЛКАНА ЗАРАДИ КРАЖБА

53

Славянин

преди 3 години

Бойко, Сиюеончо и Костов съсипахте тази държава! Това което направи Бай Тошо, ти никога няма да можеш да го боядисаш!Покажи си чекмеджета и вилите! Срам и позор си! Хората мизерстват, младите избягаха а той си продължава да си лъже народа! Лошото е че няма кой и да стачкува! Като дойдат избори само Радев може да го измести и да промени нещо! Другите са същите мижитурки и измамници!

52

Анонимен

преди 3 години

Че то издръжката на Президентството е обществена поръчка - народа плаща, а насреща нищо !

51

българин

преди 3 години

Тоя човек,спирка няма пред нищо! Нагъл,нагъл и пак нагъл!Жив комунизъм е днес при тоя! Еднолично управление каквото и при Живков нямаше! Ще го изтраем до парламентарните!

50

реалист

преди 3 години

Толкова е *** тоз Тиквон, че става вече смешен с безсилните си опити да е забавен! ***, по-***, най-***.

49

Mopcku_

преди 3 години

Интересна политика води другаря Борисов. Всеки влезнал в полезрението на медиите му бива искана оставката. И си ги сменя... ден през ден без значение министри, шефове на агенции и тн. Как обаче нема един в неговата иначе демократично ориентирана партия да му поиска неговата оставка, при все че не е слизал от скандали в медиите? Та дори на Коренилия я искат, а уж там не са демократи.Извода е, че герб са стадо овце.

48

Грипен Фуражков

преди 3 години

Имаме си президент-махленска клюкарка. Занимава се с неща, които изобщо не са му работа. Този човек обезсмисли институцията президентство. напразно плащаме луди пари на него, Деса Мерцедеса и антуража му. Обикаля села и паланки и търси привърженице. Не го свърта в София, защото е изнервен от записите, които го компрометират.Този човек може само да руши. Как ще го изтърпим до края на мандата му? Да не забрави, че има да отговаря на въпроси на народа. Взе ли 5 млн. лева от Грипен? Агент ли е на Мо

47

сиромах

преди 3 години

Ако Тулуппаша беше с чиста съвест щеше да поиска изследване на всички излезли до сега записи и снимки и то не в подчинените му му тук специални служби .а в независими такива чуждестранни!Иначе подмина и бай Тошо да вика навсякъде дръжте крадеца и да тича като изоглавен по разни обекти!Целият е оцапан от ушите до петите и непрекъснато плюе по Президента на когото не може и на малкия пръст да се хване!Срам ме е за България и търпението на българите!

46

Анонимен

преди 3 години

Ало..о.о др. Радев обажда се Деректора на Грипен. Все пак дадохме ти пет милиона евро да свършиш нещо, а ти се разхождаш и си правиш коремни. Ако не ги върнеш ще те чакаме след мандата ти и тогава....

45

Анонимен

преди 3 години

Радев покажи на хората как правиш коремно!

44

Анонимен

преди 3 години

Борисов го чакат много градоносни облаци.Този път и леля му Меркел няма да се ангажира за него,защото много му стана.Тя просто ще се направи на глуха и незряща,вместо да си губи авторитета пред Макрон и другите фактори в ЕС!

43

Анонимен

преди 3 години

Евала, Баце!Къде била паралелната държава - Съд..Узунов..Дондуков 2 !!!А ние си играем на мафия от фотошопи с пищови и евра....

42

Анонимен

преди 3 години

Радев е най - обикновена фуста при това много злоба и еснафска!

41

izh

преди 3 години

Да, Грипен Фуражков много са го насмели спонсорите, че вече го плъзгат и понадолнището. Такива като него могат да намерят за замяна достатъчно и за малко / за техните мащаби / пари. Лошото е че има вече такива дето не ги е страх от комуномутрите, въпреки милиардите стоящи зад гърба им. Сега се решава въпроса ще я бъде ли България или ще си живуркаме в комунистическото гето и червеното Мешаре ще диктува правилата. А на червените фекалии пишещи тук напомням че на запад никой няма да ги вземе

40

Анонимен

преди 3 години

Радев е руска марионетка, несъвместима с ЕС и НАТО. Когато станем част от СССР2, тогава ще му се обадим, за да му искаме мнението на Янукович, опс на Радев исках да кажа.

39

Анонимен

преди 3 години

Само Борисов може да ни освободи от 100%-вата зависимост от най мразената държава-агресор русия.

38

Българин

преди 3 години

Бочко като интелект не може да стъпи и на малкия пръст на Радев.