35

4epa

преди 3 години

4ИНИЯ- 3лв, 4АША-2лв, ВИЛИЦА-1.50лв, САЛФЕТКА- 0.50 лв !!!!!!!!!! ПАК ЗАПОВЯДАИТЕ !!!!

34

Балкантурист

преди 3 години

Само ника ми е балкански, навсякъде ще ходя но не по чалгаморието.

33

Пфю

преди 3 години

Все повече и повече започва да ми харесва родното море.И ако съм късмтлия,ще си отворя и аз бар който ще се казва ,,Парите или Животът'',ще бъде нещо както в старите уестърни.Както в добрите стари времена.И който няма пари за да си плати,да не се притеснява.Винаги ще се разберем като зрели хора.

32

Делян Пеевски

преди 3 години

Не крадете качествено! Учете се от мен! Като седнат, им казваш, че е безплатно (лъжеш), после ги смачкваш със сметка от по 20 лв. на стол - с охраната се отива за сметката, охраната работи на процент. Това е бизнес, учете се.

31

Боне Крайненеца

преди 3 години

Тунджиеффф, ти видя ли опашките към гърция!?! Ти знайш ли какво е фарфарон!?! Вони, та се не трае

30

Анонимен

преди 3 години

Самокарантинирал съм се в тежко състояние на къмпинг в гърция и поради тази причина не мога да спася сезона в бг иначе направо отивам и ще седя цял ден по барбарони но вируса и ципурото ми пречат. Моля всички патриоти да сядат на един барбарон и така да покрепят бетонирането на останалите 10% от черноморието...

29

хахахаха

преди 3 години

само барбароните ще останат да се пекат.

28

Анонимен

преди 3 години

Таксувайте, таксувайте. После да не се чудите защо сезона е слаб. Да не забравите да наслагате и бидоните с вода на местата за паркиране.

27

Турбо сезон

преди 3 години

Тия таксички за барбарони, за паркинг, за стол (точно така, има такса "стол"), за влизане, за излизане, за тоалетна, за климатик и за каквото се сетите ще спасят сезона. Истината е в таксите, в дълбоководното заустване, в липсата на място за паркиране, в презастрояването и не на последно място старите, но безотказни трикове с развалената храна и надписването на сметките. Ей заради тези неща хората не искат да чуят за море в Гърция, Турция и другаде.

26

Анонимен

преди 3 години

Днес набарбальоните се плащат, а всичко е на аванта, без леглото, ама и там има врътня. Утре набарбальоните ще са безплатни, а нещо друго ще се таксува, леглото още е в процес на набарбалякване. И така и така, бай Ганьоу си остава бай Ганьоу, режи го, коли го, той за бизнесмен не става, камо ли да ти сервира цацата преди бирата... газззз... към Гърция народееее...

25

ahahahah

преди 3 години

Вие сте предупредени, чрез опашките към Гърция. Ско нящо има да се разяснява, ще ви го разясним догодина и следващата, "хотелиерчета"!

24

Анонимен

преди 3 години

До истинатаНе е вярно, много хора споделят за такива тарикати, но все се намират хора, които не вярват колко е зле на Черноморието.

23

Берлин

преди 3 години

Не ходя на море в бегето да не ме пребият мутрите някъде.От 20 години.

22

Хемус

преди 3 години

Адвокатчето обаче предварително се е цъкнало за фейса,че е седнал на барбарон!Днес водата в морето беше перфектно чиста!Явно като ги няма профанариотските дърводелци,да си свалят кирта в морето,взе че си избистри

21

анонимен

преди 3 години

"ТАКСА БАРБАРОН" - къде са органите, на които ние им плащаме?Е да,в Бг много недосегаеми с всевъзможни такси. Сигурно има такса "проверяващи"

20

Край

преди 3 години

Така било в ГърцияА сега да Земен картата и да видиш колко бряг и плаж има Гърция и колко България.Направете всичко безплатно да се изсипе Факултето Столипиново и Христо Ботев там та да видите тогава туризъм

19

Ужас

преди 3 години

Тоя е шефа на оная дупка в София, студ град, където завзе цяла междублокова градина. Супер мизерия е там. Всичко е на супер ниско ниво.

18

Рашко

преди 3 години

До В. Магриотов Как е чорбаджи, не върви бизнеса нещо май, а? Няма лошо да искаш пари за това - онова, обаче у нас това се случва някак скришом и го разбираш чак като ти донесът сметката. Свикнали сте на пияни британски пубери, дето не отбират много-много и номера минава, но иначе това го няма никъде. Иначе на въпроса "ти за шест лева ли си?", обикновенно отговарям с "а ти за шест лева ли си?!". А, ти?

17

Истина

преди 3 години

Той е лъжец Никой не е предупреден че на морето има такива нули като него

16

Анонимен

преди 3 години

До 15От броя правописни и пунктуационни грешки в това изстрадало подобие на изречение, което сте написали, мога да заключа, че Вие също сте "много малкичък" - поне за коментиране на каквото и да е. Моля Ви, спрете. За доброто на всички четящи.