13

Ясен Желязков

преди 3 години

Падението започва през месец август 1940 година, когато Чърчил, притиснат от събитията в Европа, иска помощ от USA. Тогава е и решено да няма вече Британска империя, а да се създаде неоколониална американска империя, маскирана като Велика демокрация. Ще кажете - значи Чърчил е предател. Не, не е предател, спасител е, защото днес Британия я има , е вярно не отговаря на името си, но иначе щеше да е или част от Великогермания или част от Великорусия (Съветски съюз), а за кралското семейство новинит

12

Разбира се,че няма

преди 3 години

Икономиката и разчита на чуждо ноу-хау и чужди инвестиции.Работната силае разглезена и скъпо платена.Всичко това прави продукцията скъпа инеконкурентноспособна.Високомерното отношение на британците, съзнаниетоим на велика сила и претенциите да са ментор на другите, също не помагат заизпълнение на химерата за реанимация на колониалното величие.

11

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Британската Империя,ще стане като Османската...империя;един светъл...спомен.

10

бай х

преди 3 години

ще се оправят , познавам много англичани : Реджеп ,Юсуф, Али , Мехмед .....

9

Анонимен

преди 3 години

Китай е новата Япония, но с ядрено оръжие, милиардно население и много земя.

8

V

преди 3 години

Забелазва се че англичаните се опъват на САЩ при търговия с някой финансови инструменти. И то даже извънборсова търговия .Щом могат да г направят значи имат бъдеще ;)

7

Василев

преди 3 години

Най-доброто образование в света в момента е в Китай!Китай направиха революция в телекомуникациите и имат най-технологичната телекомуникационна мрежа с най-добрия телефон в света!Китай имат най-добрия и бърз влак в света!Китай днес тестваха самолет Джъмбо Джет , който е по-добър от американския и европейския!Китай до пет години, ще имат повече самолетоносачи от САЩ!Кутай произвеждат най-много електро-автомобили!Китай имат най-големия пазар света!Китай се гаврят с долара и ФЕД!Джили!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Ще гледаме разпада на Британия, след разпада на Югославия.Това е Велико!

5

Анонимен

преди 3 години

Въпроса дали ще бъде някога толкова велика като когато е владетел половината свят.Отговор е ясен Не. Въпроса дали е от големите Да.Дали ще продължи да се развива икономически Да. Дали ще остане важен играч Да.

4

Анонимен

преди 3 години

Златото от пиратстването в предните векове поприключи, Англия отдавна не е иднустриален центрър, викторианския морал отдавна не е валиден, Индия отдавна е независима, а англо-саксонския модел в САЩ е изчерпан.

3

Истината

преди 3 години

Колкото мръсната руска к очина може да стане велика, толкова и Великобритания ще стане такова.

2

Василев

преди 3 години

За сега единствената велика сила е Китай, а всички други са лапишари!!!Агент Франсис!ЦРУ!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Ще се оправят, да не ги мислим тях. Ако се стегнат и започнат отново да произвеждат качествени неща, които се търсят, може и пак дасавелики.След толкова години в ЕС, англичаните са станали супер мързеливци.