18

До преден

преди 4 години

Не е джендърски петел просто гражданчетата софиянчета хал хабер си нямат че кокошката кудкудяка, а петлото куркурига! Иначе нека им! Дано на тези дето им влизат пчели да имат кучета! Да видят и на нас какво ни е да ви търпим кучкярите, браво на пчеларя!

17

До 10

преди 4 години

Да ти кажа различно е. Има си хора родени в София, ама задължително гледат кучета например. В малка панелка , а огромен пес. Не е ли мъчение и за човека, и за животното? Аз съм роден в средно голям град и от години живея в София. Никакво животно не ща да гледам, дори и цветя на терасата не искам. Тая пръст в саксиите и да ги поливам редовно, не е за мен. На човек си му е кръвта независимо къде е роден.

16

Анонимен

преди 4 години

Ще се окаже май, че марихуаната е най-миролюбивото нещо, което се отглежда по родните балкони.

15

Анонимен

преди 4 години

Животно се гледа на двор. Обичам кучета, но откакто се преместих преди 20 години да живея в апартамент в града, не съм си и помислял да си взема някаква животинка за домашен любимец. А, имал съм рибки в апартамента, но те едва ли се броят в тази графа. Иначе докато бях на село съм имал поне 10 кучета през годините.

14

Един приятел

преди 4 години

Да ги премести на покрива на блока,няма да пречат на никого,в Белгия поставят кошери на покривите на спирките на градския транспорт,пък не ги жилят пчелите докато чакат ,тук всеки с комарник на прозорец и врата ама да мрънка най-разбира.

13

ааа

преди 4 години

До Някой сиАко петелът е гей ще кудкудяка

12

Мераклия

преди 4 години

На последен етаж съм и имам подобна идея. И точно за два кошера си мисля. Чета закона за етажната собственост и не виждам проблеми.

11

Анонимен

преди 4 години

до 9 Джендъраски петел ще да е бил!И животните се изпeдeрастиха вече...

10

Любен Каравелов

преди 4 години

Сeлянинът не може без животно у дома си. Куче, котка, заек, пчела - него го влече животновъдството. Дойдоха от сeлaта и си взеха и добитъка.

9

Някой си

преди 4 години

Един познат който си купи апартамент в Зона Б 19 в София ми каза, че някакъв съсед си гледал петел и кокошка на терасата. Петелът се чувало как кудкудяка.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Както е широкоизвестно, полицията би се заинтересувала от пчели само ако произвеждат бело. Дори би участвала в отглеждането им.

7

Анонимен

преди 4 години

до ЗороТова нищо не е. Един гледаше в кв. Владиславово Варна коня си в хола . Естествено беше от "братята", но и ние натам отиваме по мангалщина!

6

Зоро

преди 4 години

Дееееби и селендурите. А в нашия блок преди години един гледаше прасета в мазето си и се стигна до шамарената фабрика. Отсреща едни пък гледаха кокошки и зайци в кафези на балкона си.

5

Анонимен

преди 4 години

до 3 Бе не е същото....котката и кучето на съседът ти не ти влиза в апартамента и да те дразни, нали?

4

Анонимен

преди 4 години

И след 2 месеца като извади меда тоя, какво ще прави с кошерите? Ще ги унищожи ли? Не вярвам. Та затова и сега може да ги премести на мястото където ще ги премести и след като изкара меда. Или да ги продаде най- много, ако няма някъде място извън града...знам ли.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами като комшиите му гледат котки и кучета в апартаментите си! Че някой и змии, гущери и други редки животни! Не е ли същото?!

2

Анонимен

преди 4 години

Ако сградата позволява да ги премести на покрива на блока.

1

Анонимен

преди 4 години

Полицията какво прави? Наредба за нарушаване на обществения ред?!