95

Анонимен

преди 3 години

Лъжи се колкото искаш колко е зле да си мияч на Запад и колко е добре в Катай.Все пак природата е имала нещо предвид като е създавала глупаците като теб еволюционно те имат някаква роля за дадена популация макар и необяснена досега.

94

Релеф

преди 3 години

Направо е нереално, че в такъв период от време през 2020г. все още има аборигени, които ми хвалят комунизъм. *** мизерници

93

Анонимен

преди 3 години

30 квадрата жилише в Париж започва от 1500 евро.

92

Анонимен

преди 3 години

Мияч в Париж живееш много по мизерно от земеделец в Китай, но продължай да миеш улиците в Париж за 1000 евро и да се радваш, че взимаш...

91

Анонимен

преди 3 години

НРБ беше сред 30те най-развити икономики в света. РБ е бедна като бедстваща африканска държава и последна във всички положителни класации.

90

Анонимен

преди 3 години

Мияч в Париж и пак взимаш повече от земеделец в Китай.Това е истината.Неслучайно китайците не се връщат избягат ли веднъж те са жълтите араби.

89

30 години демокрация

преди 3 години

Първи по смъртност в света, най-бързо намаляваща нация.

88

Анонимен

преди 3 години

Мечтата на комуниста е да окраде чрез национализация имането на другите резултатите са ясни Родезия Южна Африка НРБ и тн.Физик в Бан взима колкото чистачка така беше преди 1989-та.Затова и специалистите първи избягаха на Запад ама то там стана същото.Левите идеи разяждат обществото като киселина.Ткзс=комунизъм=мизерия.Така е било така и ще бъде и 1000 опита да правите стойността клони към едно число това е.

87

Анонимен

преди 3 години

При демокрацията 95% от страните живеят в мизерия. Богати са само няколко страни, и то не заради демокрацията, в тези страни им по-малко демокрация дори от Китай, богати са защото живеят на гърба на балами като българите, докато българите се валят в демократичната мизерия и все повече затъват в блатото.

86

Релеф

преди 3 години

Бе изобщо всички служители на СЗО са някакви човекоубийци престъпници и в момента тероризират целия свят без грам последствия за тях... Повече от половин година стана вече, драмата и кошмара си стоят.

85

Релеф

преди 3 години

До до 53 Мой човек, може и да си прав и наистина китайското правителство също да има нещо общо с цялата тая катастрофа, но аз съм на друго мнение. Всичко идва от либерал демократите от запада - те настояваха за равенство на травестити, малцинства и глобализация, та ето те - някакъв психопат откачен африканец на чело на СЗО, който има говорен дефект са му дали властта и силата над цял свят.

84

Анонимен

преди 3 години

Ами нямаш проблем, в Париж може да станеш мияч или черноработник, всички черноработници в западна Европа са българи или източно европейци.

83

Мдда

преди 3 години

Ботев е казал че нормалните считат за луди, явно не само за нас важи а за целия видиотен свят. Швеция ефна от малкото нормални държави останали явно

82

Анонимен

преди 3 години

Така е демокрацията е символ на мизерията.Призовавам всички литайци да напуснат Лондон Париж Милано и Калифорния и да се връщат в Гуангджоуу.

81

Анонимен

преди 3 години

Това е Китай съгласен съм и въпреки това предпочитам да живея в Париж а не в Пекин.

80

Анонимен

преди 3 години

В целия свят навсякъде където има демокрация народът живее в мизерия. Демокрация = трети свят.

79

Анонимен

преди 3 години

Комунистически Китай е първа световна икономика. Комунистически Китай е високотехнологична държава в която почти няма бедни и няма икономически кризи.

78

Анонимен

преди 3 години

Нека да видим практиката в Италия 34,000 умрели и Германия 9,000.В Италия всеки починал с положителен тест за коронавайръсь го пишат починал от Корона в Германия всеки починал с положителен тест за Корона БЕЗ съпътстващи заболявания го пишат починал от корона.Статистиката зависи от избраният метод ако той не е взет в предвид данните водят до погрешни изводи.

77

Анонимен

преди 3 години

В Швеция където не спазват никакви мерки смъртността е два пъти по малка отколкото в Белгия където спазват мерки.

76

Анонимен

преди 3 години

Да обмени мисли с наш Танас Мангъров, докато си почива