120

Анонимен

преди 3 години

Робите на Европа!Такава ни е съдбата, вечни роби!

119

Анонимен

преди 3 години

Нормално е, след 30 години евроатлантическо партньорство българите да слугуват и да вършат черната работа да Запад.

118

Анонимен

преди 3 години

Че то и в Англия е същото.

117

House M.D.

преди 3 години

Поредните, които съзнателно са плюли на България, а сега се оплакват от последствията.Съвсем нормално е в една кланица да е студено. Месото няма как да се запази при +20С.

116

House M.D.

преди 3 години

Предните, които съзнателно са плюли на България, а сега се оплакват от последствията.Съвсем нормално е в една кланица да е студено. Месото няма как да се запази при +20С.

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Ти не слугуваш ли на някой в БГ, или си пиеш ракията с него, щракаш с пръсти и пей сърце.Ако е така, разбирам те прекрасно, направо си е рай България!

114

Тереза Орловски

преди 3 години

Вие да не работите за Плевналиев в германия бе?!?хахаа

113

Анонимен

преди 3 години

До до 108 от АзГБихте ли ни обяснили, дали Дания и Холандия са на Запад, където плащат големи заплати, така че да разберем нещо и ние, и защо не плащат големи заплати както на Запад при капитализма и демокрацията, ами изнасят производството там където са по ниски заплатите?

112

Nordwest zeitung

преди 3 години

България е рай за туристите от Западна Европа.За малко пари всеки получава много повече от това, което го има във всяка друга държава.В това число влиза и пиене на корем,след което всеки може да нарита някоя камериерка за кеф, което влиза в ол инклузива.

111

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАйде и тоя с двата милиона миещи улици дойде. Трябва да си сменяте тpoловeте през известно време, че сте за резил.Повече от два милиона са, и не само мият улици - работят в кланици, слугуват по домовете на богатите западняци и вършат всякаква черна работа.

110

Анонимен

преди 3 години

По времето на СССР пенсионерите в България не ровеха в кофите за огризки от храна.

109

Анонимен

преди 3 години

До СССРвикаш по времето на СССР-то всички изкарваха по минимум 1200 $ на седмица, ама сте едни циркаджии

108

до 108 от АзГ

преди 3 години

Нещо не сте ме разбрали. Аз казах, че понеже мин.заплащане в Дания е по-високо от това в Германия, изнесоха си кланиците в Германия, където трудът е по-ниско платен (около 12 евро на час). Това е легална практика в ЕС, затова и части за автомобили за почти всички марки автомобили се произвежат в България, където трудът е много по-евтин от Германия.

107

Анонимен

преди 3 години

Още по времето на Сталин всеки имаше отделно жилище и вече нямаше комуналки, комуналките бяха преди войната. Докато в САЩ и днес е пълно с бездомници, а 50 милиона американци гладуват.

106

СССР

преди 3 години

2 милиона българи мият улиците и слугуват в западна Европа за мизерно заплащане защото в демократична РБ няма работа за тях, няма хляб и препитание. А колко милиона българи отиваха да работят в Коми?

105

Анонимен

преди 3 години

СССР го няма от 30 години вече а още го споменавате с повод и без повод. А Русия отново е световна и икономическа и военна сила, докато членката на ЕС и НАТО България тъне в мизерия и всеки я подритва и презира.

104

до 105

преди 3 години

Да, така беше. За 1-2 години работа в Коми се купуваше Лада с рубли с предимство.Брат ми работеше като инж.-нефтохимик в Либия и вземаше чисто 1000 долара през 80-години, купи си апартамент с валутата. Но държавата беше посредника и прибираше доста по-голяма сума от работещите в чужбина. Имам приятелим, били са лекари в Сирия и Иран - също около 1000 долара чисто на месец, държавата прибираше още 2000.

103

29 С

преди 3 години

Ей не може в кланица да е топло, бе. Трябва да се осигуряват почивки.

102

Анонимен

преди 3 години

Като дойде Черепа да ни оправя всичко ще се оправи, никой не ние е виновен, че държим Борисов 10 години на власт, като дойде Черепа, или Слави или Мая или Корни и заплатите ще станат по 3 хил еврака и ще живеем добре, и няма да ходим да коляме в Германия, защото никой не ние е виновен, че избираме 10 години Бойко Борисов на власт.

101

Христо Христов

преди 3 години

До 112Не камериерка, ами тиквата или кмета на Бургас трябваше да са там, на нейно място.