129

Анонимен

преди 4 години

Е нали щяха пак да ни затворят,ако 3 дни има над 100 заразени.Ама смеят ли?

128

СНИМКА ЗА ПАСПОРТ

преди 4 години

СНИМКИТЕ ЗА ПАСПОРТИ В МАСКИ ЛИ ЩЕ БЪДАТ?

127

До 160

преди 4 години

По-евтино ще е да продаваш бурки!

126

Анонимен

преди 4 години

Гърците въведоха за кратко,но много строги мерки,затова сега се радват на малко заразени и много туристи.Наш Боко се хвалеше,че у нас мерките са много либерални,че много добре се справяме и съвсем му отпусна края,затова заразата се увеличава,а морето е пусто като след цунами.

125

Анонимен

преди 4 години

Имам фирма за шнорхели и се надявам скоро да наредят замяната на маските с шнорхели, поради увеличеният брой заразени. Бизнесът ми ще е на печалба!

124

Мутафчийски

преди 4 години

Не съм адвокат на никой. Трезвен анализ. М-ки каза яко ще се мре. Защо? Защото премиерът реши да пусне нещата на каквото дойде. От 1 страна е неизбежно -факт , от друга , безконтролността ще породи нещо голямо и не знаем накъде ще избие. М-ки просто беше отговорен и уплашен за народа си човек. Нека не го съдим. Други покрай ковид си оправиха нещата . СЗО каза , че у нас е пуснато ей така...без контрол - факт. И ще вземем пари от ЕС :) Балканска тактика...такива сме с това разполагаме.

123

ми ся

преди 4 години

Как беше в Гърция? Подличко и тайничко от НОЩ се изнизаха на почивки докато още са паднали мерките....

122

хахаха

преди 4 години

цифра или число? човекът е прав. Трябва да се съобщават болните и отделно контактните заразоносители. После колко от тях са развили симптоми и т.н. гАси фаровете и газззз

121

гражданин

преди 4 години

Мутафчийски, къде си да ни спасиш?

120

Анонимен

преди 4 години

Нещата с този вирус в България отиват на зле. Бяхме по-добре от Гърция, а сега сме два пъти по-зле. Те се оправиха, а ние се влошаваме.

119

Анонимен

преди 4 години

Преди години мой приятел на 30+ почина от свинския грип... Бъбреците му спряха.. Не влезе в новините! Нито той, нито другите като него! Не изказаха съболезнования от МЗ на семейството му. Нито на другите семейства.. Не направиха репортаж.. Не взеха интервю от докторите.. Не пуснаха статии за героините мед. сестри... Не затвориха училища... Даже и маски не ги накараха да слагат... Колко много се е развил света само за няколко години!! Колко са загрижени вече за нас!! Как ни пазят да не умрем!

118

До 143

преди 4 години

Написал си "Важната цифра е колко се нуждаят...", което показва, че си неграмотен щом не правил разлика между цифра и число, а от неграмотници съвети не искам.

117

Факт

преди 4 години

Епидемията в България, както всяка друга, има два етапа. Първи етап внос *** заразата от чужбина и единствената смислена мярка е принудителна карантина за всички идващи от чужбина - не го направиха, не се прави и сега при втория етап и на вътрешно за България разпространение на епидемията, който изисква и други мерки - като за начало маски и дистанция, а при по-голямо разпространениена епидемията и по-крути мерки. Нищо подобно не виждам, пълна неадекватност на мерките на правителството.

116

хахаха

преди 4 години

не слагайте маски, не палете фаровете денем, бутайте се като ***, това сте тези, които демонстрират всички селски номера между два светофара, които всичко могат и знаят, но там малчат...

115

Анонимен

преди 4 години

Спрете да гледате колко са се заразили,защото ще се заразим всички.Важната цифра е колко се нуждаят от апарат за да дишат и са в критично състояние,в интензивните отделения.Стотици хиляди са го изкарали без да разберат дори!Аз очаквам през септември да сме забравили за този вирус.

114

Ттом

преди 4 години

Да се махат тия маски най после ейййй...докога ще продължава това бе...докога.

113

Хей хей

преди 4 години

Стига с тоя измислен вирус!

112

Анонимен

преди 4 години

Стига сте спамили с тая измислена тъпня. Повече такива новини не искам

111

Анонимен

преди 4 години

Може ли 2020 година да сме изобретили маски от плат! С такива маски са били и преди100-200 години! С тия маски няма никакъв ефект! Трябват маски като на първа линия Еф 5 ли бяха! Е, толко трудно ли се правят тези маски, такава сложна технология ли е тази маска?? хаха скапана фашистка демонокрация

110

Анонимен

преди 4 години

А те след това се оказват че са били фалшиво положителни понеже сме закупили евтини пи си ар тестове.