141

Анонимен

преди 3 години

"Затова трябва да се вярва на хората, които носят отговорност, а не на такива, които са извън Щаба ..."Та каква отговорност носят и Кой по-точно я носи, за да му я потърсим? Но и това ще стане, защото яко ни се качихте на нервите!

140

...

преди 3 години

До Анонимен146Да плюят, че да не бъдат осъдени ли? От ГЕРБ да не бъдат осъдени? А ГЕРБ знаеш ли как хората ще ги осъдят, м? Знаеш ли що тоя Божков, верно и той не е забогатял с труд и пот, ама това което казва и показва.... Не е добре работата, особено за всички от ГЕРБ, начело с тиквата. Милионите къде са, знаеш ли? Чете ли, щот Божков каза че ги е дал на Горанов и Борисов. Маи гербаджиите надават вой и най вече тия дето са споменати. Аз спя със лекарства в шкафчето, не с пачки от 500 евро....

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен146"Всички бандити......."....Колега, от колко години Герб е на власт? И защо чак сега се сетиха да имитират дейност?Достатъчно интелегентен си, за да си отговориш сам. Не искам да съм лош пророк, но както е тръгнало, ще има удължаване на положението чак до деня за размисъл напролет. Даже ще се затягат още, за да не се събирате тук там, и да клатите случайно столчето на власттта. А стадото продължава да блее възторжено какъв добър овчар го води на заколение...

138

Анонимен

преди 3 години

Щаба не само че не е незаконен, но е и легитимен. Назначен е от правителството и чисто хипотетично има прехвърлена подкрепа през изборните резултати. По любопитно е тезите по медии, лансирани от *** и ***, освен прокарвайки линията "който плаща, той поръчва музиката" каква реална подкрепа имат. Политизирайки противо епидемиологичните мерки, се рушат устои на обществен договор, които няма политическа сила, която да мобилизира така народа, щото да възстанови предишното доверие.

137

Анонимен

преди 3 години

"Кунчев гърка"...................И това. Ама по- му приляга Кунчев кърка

136

Муньо

преди 3 години

Имам кюлче, дреме ми за щаба.

135

Анонимен

преди 3 години

До Чичо Кольо до 143Не съм *** колкото теб, успокой се!

134

До 136

преди 3 години

Мз актуално намираш 3.06 отваряш и точка номер 9 да прочетеш

133

Анонимен

преди 3 години

Всички бандити,които не искат да бъдат осъдени за престъпленията си,са наизскачали да плюят срещу ГЕРБ,за да не бъдат осъдени и да им бъде потърсена отговорност за престъпленията!Това е голата истина!Всичко останало е пропаганда с цел заграбване на властта,за да не бъдат осъдени за престъпленията си!И каквото и да направят герберите,все ще са на обратната страна,за да правят на опак!

132

До136

преди 3 години

Я ми кажи точно кога е отпаднала? Туко що ги прегледах не е отпаднала. Това че някъде не я спазват това е др въпрос.

131

Анонимен

преди 3 години

Ба хти, колкото пъти вляза в Днес и ме заболява главата.Ботовете ги знам, ама трола в Днес трябва да е психопат.Маските са за да мълчите - Милен Цветков, последния мохикан които си позволяваше да критикува като журналист.Естествено съдбата се подигра с него и го уби богаташко лапе наркоман.

130

срамота

преди 3 години

След всеки скандал с шофьора на Тато се ...появява проблем с Вируса.И така вече 3 месеца евтината герберска пропаганда ни люлее в люлката на глупостта.Този смешен и жалък ЩАБ ,с един безличен коремен хирург начело , е просто върха на герберската партийна агитация.

129

...

преди 3 години

Мдаааа, цирка продължава. Щабът щял да поиска. Кой щаб? Тоя незаконния създаден ли? С некви хора, които никой, никога не беше виждал? Сложени там за да обясняват... пардон, да всяват паника, че видиш ли, много народ мре, от нео си там някъде? Ей, ей.... стига се крихте зад вируси и не знам си кво - отивате си, не виждате ли че издишате и на хората взе да им писва. Колко ще ограничите? Мерки, забрани, това няма, онова няма... а бе ей.... българинът взе да му писва от вас. 13 години вече... СТИГА

128

Малшанс

преди 3 години

125 години ще живеете под страх докато се заразят 70% от ганчовците по 80 - 100 на ден.Свиквайте.

127

Дидо

преди 3 години

Аз го разбирам така:Вие ни наказвате заради това с едно безкрайно извънредно епидемиологично положение,защото гурбетчиите се заразявали или пък защото вожда имал проблеми,защото му снимали пачките.И ще ни задължавате да носим маски ама баровете ще работят,кръчмите ще са отворени,а вие защо не носите маски???Нали трябва да давате пример?

126

Анонимен

преди 3 години

Щаба е назначен, да дава най доброто от себе си, за изпълняване на обществения договор по охрана на здравето. В предвид разни посочените сигнали и манипулиране на публиката с помощта на медиите, които умело разпространяват всевъзможни противоречиви тези, и публиката не играе по правилата на епидемиологични те мерки, ще се удължи възможността, при заплаха за обществения договор, да се налагат и по крути мерки, при това бързо. Това е смисъла. Остава само да се следи кога, и дали ще се наложи.

125

Анонимен

преди 3 години

До 135Не карантина, направо затвор

124

Анонимен

преди 3 години

До 69,аз съм на 32 години, а заповедта за пенсиите и сутрешния коридор в магазина и аптеките отпадна, май ти си пропуснал

123

ЗАЩО

преди 3 години

Каратнита за Щаба, една прилична част от който бе и е на почивка в Гърция. Карантина на министрите, които имаха контакти с този Щаб. Карантина за всички, които присъстваха на брифингите- щото заразяването става за секунди. Карантина, за да мъкнат най-сетне !

122

Анонимен

преди 3 години

Сайта на министерството - 2009 г."Това е основание да прогнозираме, че до края на седмицата заболеваемостта в страната ще достигне граничната епидемична стойност от 198 заболели на 10 000 население, т.е. около 150 000 лица в страната ще са с КЛИНИКА на грип.За сравнение през 2007 г. заболеваемостта е достигнала 322 на 10 000 души, през миналата година - 180 на 10000.При всяка грипна епидемия у нас умират между 2500 и 3000 души.