78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 102На теб ако ти гангренясат краката и ги ампутират, след 30 години ще ти пораснат ли нови?

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе стига си писал глупости,войната(ВСВ) започва доста преди Германия да нападне СССР,още през 1939 година,преди това нацистите окупират доста европейски държави,обявяват също и война на Англия и САЩ.

76

АГРЕСИВНИЯ

преди 4 години

КОГО ТЪРСЯТ В ВЕЛИКАТА ГЕРМАНИЯ ТЕЗИ КРАВАРИ ,МАЙКИТЕ СИ ЛИ !??? ЕХ ДА СТАНЕ ХИТЛЕР ОТ ГРОБА САМО ТОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ!!!АКО БЕШЕ СПЕЧЕЛИЛ ВОЙНАТА ХИТЛЕР ,СЕГА В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ЩЕШЕ ДА Е РАЙ!!!!!СИСТЕМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ СЕ СМЕНЯ НА ВСЕКИ 100 ГОДИНИ...СПОКОЙНО ,СКОРО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪЗРОДЕН ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Обратното САЩ подкрепиха СССР за да победят Хитлер, но след войната не могат да се разберат поради много причини и така възниква Стъдената война, СССР и източния блок губят.

74

Анонимен

преди 4 години

До реконтраадмиралЗащото си мислеха като българите, че ще станат едно със Запада, ще фи приемат като равни и ще настъпи мир и разбирателство. Но бързо разбраха, че за Запада руснаци, българи и източно европейци са хора втора ръка които трябва да се използват само за слуги.

73

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Англия подкрепяха Хитлер във войната срещу Русия. Целта им беше унищожението на СССР и след това щяха да видят сметката и на Хитлер.

72

Анонимен

преди 4 години

"Русия спаси Европа от европейския фашизъм."САЩ спаси Европа от руски комунизъм.

71

Анонимен

преди 4 години

Всеки ходил в германия забелязва че масата германци са психически нездрави и негодни.Психари които не са съвсем с всичкият си.

70

Анонимен

преди 4 години

Чуждите войски са необходими за да се озъпта германия.Германия е населена с много душевноболни които когато изперкат почват да избиват бели европейци.През ВСВ няма и един убит от немците арабин или черен все бели европейци.Германците са заплаха за бялата раса.Затова трябва да бъдат държани под ключ.

69

реконтраадмирал

преди 4 години

Въпросът е друг. Защо руските войски доброволно напуснаха бившата ГДР, след като те бяха част от окупационния корпус на Съюзниците? Никой не можеше да ги изгони! Или това беше част от предателството на Горбачов?

68

Анонимен

преди 4 години

Германците лежат върху чужди земи.Например град Саарбрюкен е френски какво правят немци там никой не знае.

67

Анонимен

преди 4 години

Да има войници е ясно, но защо плащаха толкова грешни пари за измисленият Холокост? До преди втората световна война, немците са били силни - и политически, и икономически. След загубата на войната( всъщност и за самата война са били много прецакани, много още преди да започне), американците и евреите, им го слагат не двоен, а на куб по сто! И още дълги години ще плащат за тази загуба.

66

Анонимен

преди 4 години

Американските войници наливаха огромни пари в Германия заедно с британските.Няма да е самонадеяно ако се каже че всъщност ако утре си тръгнат англииските и американски войски немската икономика би потънала за 48 часа.

65

Анонимен

преди 4 години

До 83Точно така е Пелоси Байдън всички до един в Демократическата партия са немски хора. Буквално Германия управлява Сащ.Тръмп им бръкна в гърлото и затова немците плащат на левите покрай убииството на Флоид за да скапе Тръмп.Германия е основният финансов донор на Демократическата партия заедно с ККП.

64

Анонимен

преди 4 години

Едно време домакините не се бъркаха как се пише кУпува. Тъпашките тролщини съчинени докато слушал чужди разговори. Тия ли са умните и красивите?

63

Анонимен

преди 4 години

За да пълнят немските гуши.В Америка е пълно с немски имигранти и цялата Демократическа партия се финансира от немските сили за сигурност и от Китайското правителство.Тръмп е еврейски човек но левите в Сащ които стават все по-силни са немско-китайски продукт.

62

Анонимен

преди 4 години

Мотора се казва Камаз. Мотор също е и ВВЕР. Даже нефтохима също е мотор, същият хо има и в Испания и Португалия. Хвани си заучените подшушнати клишета и отивай да се образоваш. Че даже и winrar а ти е руски ама сега научаваш.

61

S.

преди 4 години

Само да светна, написали коментара за "оцеляването" на Германия. Точно тогава бях млада домакиня и си копувах електроуреди за в къщи. В немските магазини имаше стоки от цяла Европа, но немските бяха най-добрите. Както и сега. Но гражданинът вероятно не е чувал за естествената конкуренция на свободния пазар и оперира с понятия като "монопол" и "картел", руски картел. :)

60

Анонимен

преди 4 години

Ако не махнете ГЕРБ, и тука ще стане като Германия, само че с руски войски.

59

Анонимен

преди 4 години

Наистина, защо ли?По-правилно би било да бъдат предислоцирани в Полша.