64

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален държи милиони евраа в нощно шкафче, а не в банка? Когато решиш да купуваш нещо правиш превод и готова.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Искаш да кажеш, герберокомунистите?Щото всички там си кътат червените книжки.

62

Анонимен

преди 4 години

Притеснен съм за психическото състояние на Борисов вече дронове с бомби му се привиждат, спи с пистолет, 1.5 миилиона евро, злата и бутилка уиски до главата.

61

Анонимен

преди 4 години

Радикалният сблъсак между премиер и президент вече е започнал. По-точната му дефиниция е, президентът срещу държавата. Следва импийчмънт.Разследването срещу президента е задържително.

60

СЕНЗАЦИЯ!!! ! ! !! !

преди 4 години

Очаквайте утре снимка на ауспуха на Бойко + анализ от ТОП журналисти, къде точно е монтирана камерката в бидето му!Не пропускайте! Започваме в 8:00 по Божковия Фейсбук!

59

Анонимен

преди 4 години

Защо просто не решим конфликта с гражданска война? Герберофашистите и лъжепатриотите срещу всички останали нормални хора? Ясно е, че с нагласени избори няма как да изметем хунтата.

58

Професионалист

преди 4 години

За Радев ако изобщо се кандидатира за втори мандат няма да гласуват само симпатизанти на БСП и пенсионерите,а и всички честни и почтени българи.Цига.ите,бандитите и мутрите са за гърбавите.Вие за кой сте?

57

Анонимен

преди 4 години

А какво направи д-р Борисов за България освен за едноличната си ВЛАСТ Питам и отговор не искам!-:)

56

Анонимен

преди 4 години

На крива ракета космосът и пречи!

55

дедо Боре

преди 4 години

До tomБойко каза, че и магаре да предложи за президент ще го изберем. За магаре гласувам, ама за плевенска селска ..- тц!

54

?

преди 4 години

А Деса кво написа у фейсо по въпроса?

53

toma

преди 4 години

Какво направи Радев за България ?????Питам и отговор не искам !

52

izh

преди 4 години

До tomaЕе, Изборът на фуражката с петолъчка си беше просто едно извиване на ръце от червения бизнес дето контролира 60% от държавния ресурс , и плаща 50% от данъчните постъпления в бюджета. Я си представете, че бат им Бойко държи и тази власт? Процентите ще падат. Така че на изборите очаквайте Победа на ГЕРБ, но никога с 50+ процента

51

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

50

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз съм за удостоверение на автентичността на записа и снимките да се направи от международн независим институт. В противен случай се рискува резултатите да се обявят за не реални. Тогава ще се разбере за задругата, антинационална!

49

аха

преди 4 години

До tomaвикаш друго си беше плевнелиев като президент...послушен, никога критикуващ правителството и никога работещ за народа а само за герп и хамериканците.

48

Анонимен

преди 4 години

До tomaЦецка ни пробута еднолично Тик вата, след разговор с Кремъл предния ден 16.30Всичко помним!

47

Георги

преди 4 години

В този сблъсък президента може да разчита само на пенсионерите от БСП и на тия където търкат билетчета, за да станат милионери. Аз го харесвах преди, но последната 1 година тотално ми падна в очите. Голям зевзек излезе. И още повече, че до сега не е поемал отговорност за абсолютно нищо. Реално само можем да гадаем какви са му намеренията и възможностите. Но само като знам коя партия го подкрепя и ме побиват тръпки. Деца на убийци не искам да ни управляват отново

46

toma

преди 4 години

Радев щеше да си мечтае да бъде президент ако не беше опита на ГЕРБ да ни пробутат Цацка.

45

izh

преди 4 години

И за тези пари ако не създадат нещо хранещо медиите и кармазъ тролчетата поне една седмица ептен големи буклуци ще излязат