35

Анонимен

преди 3 години

Като не могат да се реализират като артисти, да се хванат на работа, която ще им носи доходи. Почти никой в БГ не работи това за, което е учил, но е принуден да работи за да живее.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Българина обича да взема от другия!!!!! Всички ни удари кризата. Половината ми клиенти ги затвориха. И се скъсах от работа, повече от преди кризата за нищо пари. Като ми казаха миналата година да си заделя пари за три месеца без доходи, си спестих някои удоволствия. Сега, какво? Да платя масрафа и на тези самозванци? "Артистите"? Някои шмекери найстина са за 100 тояги!

33

Анонимен

преди 3 години

Точно тези прекараха карантината у дома,или в къщите си в провинцията докато хората,които реално произвеждат и работят нещо в тази държава работеха с риск за живота си. Сега тези и пари на ръка ще получат,че си останаха у дома. Всички искат така. В другите държави артистите даряваха и помагаха,а у нас искат пари.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Не съм им ползвал услугите на тези от 100 години. Те са свободна професия,трябва да се оправят сами както колегите им по цял свят. Не мога да си представя,че Брат Пит сега ще иска кинти от Тръмп заради карантината.

31

Анонимен

преди 3 години

Ок, разбирам основанието за протест, но за артистите поне има програма за подпомагане, нали? А нека сме малко честни и да видим колко от тях се осигуряват на над минимална заплата? Пък субсидията не е 510лв, нали? Нито пък е заем. Ако не ги истройва чакането да я получат - ми заповядайте в банките да видите лесно ли се кандидатства за безлихевения кредит и дали по-бързо става.

30

Анонимен

преди 3 години

До Copocoидто вярно всички си правеха бъзик с Къци Вапцаров, но до колкото знам вместо да си профука парите за глупости, си купи жилища и ги даде под наем.

29

Анонимен

преди 3 години

Да му занесат и на него вода ,ако е прекалил снощис Веждито рАШидов.

28

Анонимен

преди 3 години

българинът обича да удря по 100 тояяги на някой друг.Ей така...защото му е удоволствие.Артистите са част от нашето общество. Те са част от културата. Кризата удари тях и е нормално да им се помогне.Ако дойде друга криза, която удари значително, да кажем архитекти, инженери, ако щете и водопроводчици...всички ще наскочите и срещу тяях. Че не заслужавали и т.н.Докато не разберете, че сме обществто и трябва да се защитаваме един друг, нищо няма да излезе от нас.

27

vlady

преди 3 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян. За съжаление Негово Високопреосвещенство отговаря и за България и за Румъния съответно е претоварен и се чака дълго за разглеждане.

26

останетесипрости

преди 3 години

Абе останете си вкъщи бе. Първо бъдете здрави, пък доходите не ги мислете. Мислете и за другите. Все пари са ви в главите!

25

Ти да видиш

преди 3 години

Що така ? Един Председател на съюза на българските артисти не ги ли почерпи по едно? Той нали е солта.шак с Банов?

24

Анонимен

преди 3 години

Няма карантина,защо не си работят? Никой не е длъжен да им покрива месеците от карантината,защото тези клоуни не произвеждат нищо полезно за държавата,никакъв брутен вътрешен продукт, дори не могат да забавляват,и карат хората да се замислят за нещо полезно като им гледаме простотиите,и мнозинството бг не усетиха липсата им на тези по време на карантината.

23

Анонимен

преди 3 години

Да бегат да берат рози, че прецъфтяха и останаха на полето. Има надници и осигурен транспорт. Какво са се наредили? Какво искат? И аз искам да ме назначат милионер, ама немааа! В Ню Бояна филм студио луди хонорари дават за статисти и епизодични роли! Тези какво не им стига и изнася? Сигурно и за такива не стават.

22

Анонимен

преди 3 години

НЯМА и да има работа.На Винету не му е до театри и кино.Той строи пътища и магистрали.

21

бай онзи

преди 3 години

Горките....ако ми бяха писали щях да мина с бързовар, поне едно Нескафе да ударят ...Толкова заети, откъде намират време за протести ?

20

Балада за Щурчо

преди 3 години

Но, нали са независими?Или ако е за едни пари могат да са и .... зависими.Всеки човек има нужда от култура, въпросът обаче е дали може културата да се дели на зависима и независима.И в какъв контекст.Иначе в цял свят е пълно с независими творци- те си членуват в техните си независими профсъюзи и си внасят вноските в независими фондове, като си осигуряват резерв за взаимопомощ- независимо. И въпреки това пак се трудят и плащат данъци.Но не искат от там, където никога не са давали.

19

Това на снимката

преди 3 години

Венци ли е от Хиподил? С тая музика израстнах, а сега не ги понасям тия. Да пие една ракия и да иде да си лега със целата голдия "артисти" само наркомани и пияници са тия !

18

Анонимен

преди 3 години

Къде е председателят Христо Мутафчиев? А да, зает е да лиже г.за на тиквата и да възхвалява бетонираното ни фекално черноморие...

17

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

А що не вземат да си намерят свястна работа, вместо да се чудят с какви глупости да се занимават?

16

Анонимен

преди 3 години

работа има в селското стопанство,животновъдството,строителния сектор,чистотата и социалния сектор.