43

Анонимен

преди 4 години

до 39Обществено исвестно и аз не пия, ама като се накълва един път в годината, взимам си дажбата и за следващата. Няма такова животно което да не пие. Говориш на човек, който спортува и не пие, но се появява един момен в който се налага. Достатъчни са 50 гр. Уиски или 2 бири за да заплетеш езика, особено за хората които не пият!

42

Х

преди 4 години

Цвъцвъ като мишок пръв напуска кораба. Очакваше се и не е изненада. Като си помисля роболепието му, носенето на папките, лиженето и подмазването пред Борисов в продължение на толкова много години докато израсни в кариерата, става ми гадно и противно от такива като цвъ.

41

Байфидан

преди 4 години

До 34. И къде ги видя тези пробойни? Май само в мокрите ти червени сънища. А записът изобщо не е скандален - първо, не е ясно дали е автентичен и второ, всеки НОРМАЛЕН човек в неформален разговор и псува, говори глу.пости и обижда, даже най-близките си. Ти не го ли правиш?

40

дали

преди 4 години

Дали не е игра ,замислена предварително за да се спаси Герб?Все пак бяха много близки с Борисов.Гледаме едни и същи вече толкова години,скачащи от партия в партия.

39

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, сърдит Петко.

38

Винету

преди 4 години

Глу.пак, и този изтече в канала.

37

Анонимен

преди 4 години

Като МВР министър тоя одеше от горе до долу облечен с църни одежди, приказваше с половината от азбуката, в политиката за борето и гербето се държеше държеше с оная ръка на която светеха часовници позарявани му ежегодно от борето. И уреди Кристална да издържа щерките му по англетните унита. Ограби тьощула си, не де изпокара жена си че работи в гербъвото мвр и несмъмри подцинкованата кофа Фльора Чьорная Танкчевая

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Обществено известно е, че Борисов не пие!

35

Тонката

преди 4 години

"Афера":):):):):)

34

Анонимен

преди 4 години

Цветанов изобщо не е *** като вожда, чете коментари и знае скоро какво се задава. Напусна партията, скоро ще основе друга и ще разцепи ГРОБ на две. Този ще... мамата на Винету! Кой мислите подхвърля записите и снимките с чекмедженца пълни с кинти? Давай Цветанов, щом народа спи, възползвай се. Ако изкараш сега, нарко каналите и убиствата на Тулупа, народа ще забрави за придобития апартамент. Бил си му дясна ръка и си стоял отсреща му, когато е бил пиян и дрогиран. Успех и се пази...

33

Анонимен

преди 4 години

Цецку е приключил, още по Зле от тиквата. Щом и герберастите го отсвириха.

32

Анонимен

преди 4 години

Пробойните в кораба ГЕРБ следват една след друга.Цецо нсапуска и ударно започва да обира структури по места.В същото време изтече скандалният запис с кърджалийската п...а.Току що АФЕРА публикува и уличаващи снимки на Бойко Борисов.Дали Цецко няма пръст в тая работа.

31

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Колко още апартамента трябва да го хванат, че е откраднал, за да лежи в затвора?

30

Янка

преди 4 години

Много силни думи!

29

Аз

преди 4 години

Е на това му се казва: храни куче, да те лае.

28

Тонката

преди 4 години

"кораба на ГЕРБ потъва":):):):):)

27

очакваше се

преди 4 години

От такива като този ми се повръща.Използва Герб за да наррупа пари и имоти,за които и на сън не беше мечтал,сега вече -разочарован,защото не е с голямата лъжица пред кацата с мед.Много като Цветанов се пребоядисват за лична изгода.Никога не съм харесвала Герб,защото хората,които познавах и успяха да се набутат и в парламента ги интересуваше само парата.Преоблякъл се Илия и погледнал....пак в тия.Само *** могат да се хванат и да му повярват.

26

Пореден мотикар

преди 4 години

Цветанов беше косвена щета от атаките срещу Борисов,а те продължават и в момента. Комичното е,че след напускане на ГЕРБ,каквито и стъпки да предприеме Цвък.те ще са срещу партията, която сам е градил.Бъдещето му в политиката е = на кръгла нула и не е виновен той,нито Бойко,а стеклите се обстоятелства и обществени нагласи,.. инспирирани от БСП.Ако е умен ще си намери реализация извън политиката,но надали е!Наранените .лупаци с Его действат еднотипно.Дали Цветанов е такъв ще разберем!

25

Анонимен

преди 4 години

Борисов, ако го беше направил посланик или поне консул в САЩ нямаше да стане така.

24

Анонимен

преди 4 години

Цветанов трябва да се пази добре да не свърши като Ваньо и Мишо.