22

Аз

преди 4 години

Няма никакъв вирус. Стига сте лъгали хората. Вкараха много пари за тая пропаганда.

21

Анонимен

преди 4 години

До 20 ДА НЕ ИЗЧЕЗВАСпокойно ще дойде, имай търпение. И като знам каква е оправията с детските градини, събирай парички за чичо доктор, че ако си *** няма дори да те вземат в болницата.

20

До До АА

преди 4 години

Ех колко ,,храбреци" като теб срещам по коридорите на ВМА . И в Пирогов е същото. Явно много сте ,,безсмъртните" ,докато нещо не ви стигне и,тогава ставате толкова жалки!

19

Анонимен

преди 4 години

Вирусът може да е част от сложни закономерностти, нищо не е случайно. Вирусът трябва да изпълни своята задача - да услили имунитета на определени хора за в бъдеще когато ще дойдат по-опасни и смъртоносни вируси.

18

ДА НЕ ИЗЧЕЗВА...

преди 4 години

Не съм чул някой около мен или дори приятел на приятел/познат на познат да е болен от ковид.ГолЕма епидемия... нема що. Та в тоя ред на мисли - дано да видя с очите си поне един случай, ей така за парлама. За да ми изчисти съмненията, че даже няма такава болест.

17

Анонимен

преди 4 години

Или човекът...

16

големия майтап

преди 4 години

До БобиНикой не знае колко ще продължи!Това е ГМО-вирус,абсолютно чужд е и тепърва следят как хората се справят!Не случайно светилата на науката мълчат и не дават мнение!Вече е доказано че мутира и отново удря!А от това по-лошо няма!Дано това не е началото на края!Дано!

15

Анонимен

преди 4 години

до 13 А бе човек, още преди 2 месеца тук сума ти потребители изкараха чуждестранни доклади на чужденци вирусолози, в които пишеше че вируса умиал над 26 градуса.

14

Анонимен

преди 4 години

Академика и той нищо ново не казва. Като врачки са всички начело с "капацитета " Мангъров...

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8 Не над 26, а над 56 градуса, доста повече. Което ще рече че му трябва слънце. При контакт човек с човек няма как да не продължи да се разпространява с някакви темпове, особено в държави като Бразилия да речем.

12

Анонимен

преди 4 години

Главният държавен здравен инспектор се реди на опашка за влизане в Гърция, тука пияница-шубелия и подобните обясняват как иде Апокалипсиса :D

11

Сат Н.

преди 4 години

Ех тези социални мрежи,всеки може безпроблемно да се ,,изока"!!! ------Къв ти е проблема, нали и ти окаш и плашиш ората?

10

отегчен

преди 4 години

Нещо ново са измислили, да шашкат 80-те%, щото обръгнаха на тоя "вирус", ама друг път.

9

Анонимен

преди 4 години

Трябва завръщане на щаба и строга дисциплина .Аха, да се върне Кунчев от Гърция :)

8

Анонимен

преди 4 години

E нали всички разбирачи- специалисти по вирусите казваха , че над 26 градуса умирал?

7

До 1-Боби

преди 4 години

Браво Боби ,ти ли си поредният оракул!!Обади им се веднага в СЗО! Ех тези социални мрежи,всеки може безпроблемно да се ,,изока"!!! Хвала на всичко знаещите ,като теб!!!

6

пияница мистик

преди 4 години

Абе какъв е тоя академик, я го махайте. Викнете детското доцентче да си каже каквото има да казва. Той Джангъра така или иначе през ден си мени мнението, да видим днес какво мисли по въпроса

5

Шефа от Шефилд

преди 4 години

Не смятам, че в България е имало кой знае какви мерки, че разхлабването им да носи проблеми днес. Най-ефективно е всички да са затворени по къщята, но не можем да си го позволим по икономически причини, освен това смъртността не толкова висока спрямо предните години, и изобщо имаме неадекватна свръхреакция в световен мащаб, в Европа спагети-екзалтацията паникьоса целия континент.

4

До АА

преди 4 години

Скрий се ве филмар! Скрий се в някоя дупка и трепери от този супер опасен вирус, който ще те убие. ***!

3

АА

преди 4 години

Българите не умеят да се самоконтролират.Трябва завръщане на щаба и строга дисциплина .Иначе ще се превърнем в Ломбардия.