189

Анонимен

преди 4 години

До До хайдрихСтига си обиждал помаците,може да са мохамедани,но те са си наши българи,гледай си работата!

188

Анонимен

преди 4 години

До избирател Ако имаш една позиция заставаш и я защитаваш, а не ми се правиш на интересен. Като не ти харесват тия дето те грабят както казваш, казваш каква според теб е алтернативата и тръгваш в тая посока, а не ми говориш за избор на Бошков. Ако някой трябва да е раздразнен, това трябва да са нормалните хора от такива като теб, които само пискат и си правят интересно с разни *** предложения. И вече ти казах, това, че си се изтъпанил с ник, не те прави по-малко анонимен. Ай у лево с реването

187

Анонимен

преди 4 години

До избирателИ като спрат фондовете за България,ти какво ще спечелиш от това? Нищо,нали!Но така,просто от злоба и за другите да няма,може и да подкрепяш спирането на фондовете за България!

186

избирател

преди 4 години

До 193-тиЕй *** АНОНИМЕН,започваш да ме дразниш!!!Кое мие безмислено?!Че ме крадат,безогледно и аз реагирам,като нормален човек?!Това,че оная ми ти министърка,се опитва да заповядва,да спрат да раздухват далаверите,че видиш ли,щели да им спрат фондовете?!И аз реагирам,като нормален човек?!Ако това е безмислено,така да е!!!Ти си седи АНОНИМЕН,и се кланяй до земята!!!На мен ми писна!!!

185

Анонимен

преди 4 години

Прочетете какво е направил президентът на Танзания. Дава проби за изследване и казва, че са от хора, но не са. Има от животни от растения и какво ли не. Идват ест, че уж са "заразени" с ковид. Веднага маха всички мерки и там няма никаква епидемия. Така прави истинския лидер и човек, който мисли за хората си. Правете си сметка.

184

Анонимен

преди 4 години

1. Бай *** иска само да пие ракия - check2. Всичко си беше добре, ама *** ще прецака всичко - check3. Ще мрем - check4. Бойко е велик - checkИ така с месеци. Как не ви омръзна.

183

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа побойник плащащ да бият хора и полицаи,убиец с група за убийства и изнасилвач и мошеник,натрупал парите си с измама на народа,не вярвам!Хора за които НИКОГА няма да гласувам са Божков,Мая общата и Слави чалгаря!По-скоро земята ще се разцепи,отколкото да гласувам за отпадъци!

182

до151

преди 4 години

На моя приятелка съпруга има двустранна пневмония доказано с ренген и пълна кръвна с диференциално броене.Има всички симптоми на ковид..Правен му е писиар и е отрицателен.Отслабнал е с пет килограма.Оставен на домашно лечение на антибиотици.Изследванията са правени в София.Колко са верни тези писиари или вече не желаят прием в болница?Дали ако е депутат при такава тежка пневмония ще,,го лекуват" в къщи?

181

Анонимен

преди 4 години

Бай *** е като власите, които се давят накрая на Дунава...Вече трети път се дави на края на мандата...

180

Анонимен

преди 4 години

До избирателПоредното ти безмислено изказване. Изобщо, има ли нещо, което реално да те вълнува, или просто си чешеш езика тук? Щото приказките ти една с една не се връзват.

179

Турция

преди 4 години

Още ви чака ! Още 5 века племе такова ! Хаахахахахха !

178

Анонимен

преди 4 години

При тези неадекватни мерки на правителството всичко може да се случи. Досега ние хората в България, удържахме положението, но това трудно ще продължи вечно.

177

Анонимен

преди 4 години

Уникални мерки на щаба! Направо страхотни! Бързи и навременни решения! Специални поздрави за генералския тандем- проф. Мутафчийски и г-н Бойко Борисов! Спасихте милиони! Спасихте българската нация от изчезване!

176

До 187

преди 4 години

Тази дето те завива вечер е ;)

175

Миро-Своге

преди 4 години

Абе все сте недоволни угод няма за вас ! Ми станете премиери,лекари, за да оправите нещата !

174

Анонимен

преди 4 години

До Евала-*** ти ли си бре

173

избирател

преди 4 години

Никой не разбира от ирония тук!!!Разбира се,че Божков не е алтернатива!!!Някой изброй всичките му лоши качества и е прав!От друга страна обаче,не са излезли всички лоши качества на сегашното управление.Ето вчера,скандал в земеделието,днес видиш ли,запечатано...Ай сега?!

172

Анна

преди 4 години

Браво на щаба и мерките. Жалко че това племе наречено *** не заслужава нищо !

171

Евала

преди 4 години

Браво на Герб и Щаба ! Най адеквагните действия !

170

Дааа

преди 4 години

Освен разхайтени и дрисльовците си пуснахте на градина, че да може си льокате бирите , щото българина и деца неможе да гледа- тежи му ! Само да льока ракия му е леко