82

анонимен

преди 3 години

до 72 Това написах и аз преди дни.Но Американофилчетата ми накликаха минусите щото държат за Америка! -:) м Какво да ги правиш? Промити мозъчета! Гледах клипа в нета.Какъвто и да е бил.Той се подчини на "закона"! Тоест НА ВЪРЛУВАЩАТА ПОЛИЩЕЙЩИНА В АМЕРИКА! Тоест,Посрещна и прие смъртта си подчинявайки се на "законите" там ПОЛИЦЕЙСКИ! -:( И какво от това че е черен? Просто човек! И четейки в нета как нашите Американофилчета го оплюват застават зад Законите на белите.МЕ ГАЗИРА ЯКО! Безпринципни!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91 така се случи , че с неговото убийство ,с е " счупи стомната " . От февруари има някакъв друг убит от баща и син полицаи , само защото го заподозрели за нещо в главите си . А човекът си е бягал за здраве . Не е бил престъпник , никога не е бил обвиняван в нещо Ахмад еди кой си беше , трудно име за помнене. Като не ти харесва Флойд , ето ти друго лице срещу полицейската бруталност и сбърканото американско общество

80

Анонимен

преди 3 години

1998 - 10 месеца затвор - въоръжен грабеж2002 - 8 месеца затвор - кокаин2004 - 10 месеца затвор - кокаин2005 - 10 месеца затвор - кокаин2007 - 5 години затвор - въоръжен грабеж. Нахлул в дома на бременна жена и е държал насочен пистолет към корема ѝ.Героят на либeрaститe!

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89 20 присъди , къде ги изкара толкова . Във фантазията си , нали ?

78

Анонимен

преди 3 години

Погребват престъпник-рецидивист с 20 присъди! Има нещо много сбъркано в Америка.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81 Ами там е проблемът ,че тези институции , понякога не бранят човешкия живот , ами обратното . Много са убитите от полицаи , без да има причина . Без да са извършили престъпление, има и бели , и деца. Отделно първо бият и после питат. Ако трябва да си завишат критериите при назначаване на полицаи . Не помня в кой щат беше , времето да вземеш тапия за полицай е 2 пъти по-малко , от това да станеш бръснар . С курс от 16 седмици , може да се стане полицай .

76

Анонимен

преди 3 години

Който си е скътал долари да ги сменя.

75

Анонимен

преди 3 години

До Do 76Чърчил никога не е обичал България. И обратното. Аз не мисля, че неговото мнение е толкоз меродавно. Прочети тук-там какво пишат за Чърчил, и не само обикновените хора. Има една книга в библиотеката на Конгреса.

74

I am crazy

преди 3 години

До АнонименЗа първи път от толкова време видях един нормален отговор в който не се казва, че Джордж Флойд е някакво чудовище, а полицая е ангел

73

(Продължение до Кале

преди 3 години

До Анонимен===Добре, добре...Защо не се говори за Белгийско Конго, Френска Гвиана и прочее. Аз вече писах на този сайт как племенните вождове са се отървавали от нежеланите (нежелани по различни причини) като са ги давали на белия човек, тъй започва търговията с тези нещастници. А бе хората не четат ли вече?

72

Анонимен

преди 3 години

Флойд Мейуедър плаща за погребението.

71

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоБоже докъде го докараха ... издигнаха в култ *** на един рецидивист съден за обири с взлом и го превърнаха в знаме на похода на цветнокожи и бели анархисти срещу реда, системата и институциите призвани да защитават живота, собствеността и безопасността на гражданите.

70

Do 76

преди 3 години

Прочети за чърчил и мнението му за българите и черните току ти станали симпатични

69

шоко

преди 3 години

Златен ковчег? А негърчета умират от глад в Африка - е това е расизъм!

68

Анонимен

преди 3 години

До 71Да, предполагам е получавал помощи някакви , щом е работил преди това . Живеел е отделно от детето и майка му , не съм запознат дали тогава той ще получава детски или там каквито саДа имал е криминално досие - грабеж , притежание на наркотици .излежал си е присъдата . Ама това не е предпоставка , да бъде убиван човек . Май 2012-та излиза от затвора и от тогава не е правил " бели " . Ако беше стигнал до дело , щеше да стане ясно , как се озовала фалшивата банкнота у него

67

Eл Булгаро

преди 3 години

До Млад и богат тарикатДобре би било да научиш правописа. "ПрилАгателно". Също така се слага точка в края на изречението. Хайде сега си провери и коригирай буламача. Иначе ние всички знаем разликата между златен и позлатен....

66

Анонимен

преди 3 години

в Лондон черните омазали със спрей, статуята на Чърчил, на когото англичаните гледат като на икона ... друга статуя пък изхвърлили в реката ... белите лицемери стоят и гледат като парализирани.Все едно някой от Африка да дойде и да изхвърли статуята на Ботев.Ето това е което се случва на запад ... пълен и ЗАСЛУЖЕН разпад !

65

@

преди 3 години

Кандидата на демократите иска да говори на погребението на престъпник и наркозависим, който е умрял докато извършва престъпление и се опитва да пробута фалшиви пари?Ох, колко типично!

64

Анонимен

преди 3 години

Смъртна присъда за куката-убиец!

63

Ай стига

преди 3 години

Упражнено полицейско насилие над един дилър и го направиха е б ас и революцията. А ако чингелът беше черен, а мъртвият бял?... щеше да е просто един случай на смърт при оказване ва съпротива при арест.