34

f

преди 4 години

Така и трябва, а да протестират и за това, че простите муйни от сащ правят на май-му-ни цял свят с визуалните си макети по небето! Много ясно, че има извънземни, насекомите са някакви зерги. Крадат ресурси от други светове. И не само сащ знаят и пътуват.

33

1

преди 4 години

До А..,***,за белият ти живот,никой няма претенции,но ще спрете да сеете омраза,срещу различните,на планетата земя не живеят,само ганчофци.Още сега мога да ти напиша,как ще коментираш коментара ми.

32

А..

преди 4 години

А белият живот няма ли смисъл?

31

Калоян

преди 4 години

До Анонимен 32А защо е така?Ние сме били също малцинство в Османската империя., може би искаш да кажеш че нямат право да се разбунтуват ли!?Какво са ти виновни ***, че са ги закарали там да работят безплатно на белите!Казваш, сега имат права и ще ги пращаме в Африка, белите също няма ли да се върнат обратно по родните им места?

30

Анонимен

преди 4 години

Флойд не е интересен!Дайте пак клипа с оня черния от ФБР дето се изгаври с 2 бели ченгета както си пушеше цигарата!Няма такава гавра!Муаахахахаахаха....

29

Анонимен

преди 4 години

То самият лозунг, който издигат "Животът на чернокожите има значение" си е расистки отвсякъде. А животът на белите, на жълтите, на червените не е важен, така ли? Ако носеха плакати "Цветът няма значение, стига да не си престъпник" щеше да е общовалидно и приемливо за всички раси.

28

Супер

преди 4 години

До Анонимен 29Толкова им е акъла мен, не виждат глобалната картинка!Както се казва, не виждат по далеч от носа си, но ми писна да сменям IP-та и модера торите ако искат да ме блокират :)Не съм ви враг, но явно така си мислите! хахах

27

Чичо

преди 4 години

Тия верно много са си повЕрвали! Требе си да се върнат времената на ККК, както е било в началото на миналия век!

26

Анонимен

преди 4 години

Яки пари се хвърлят на тия "протести"!

25

Цирк

преди 4 години

Ко стана, нещо забрайхме за короната май хахахахаха

24

Анонимен

преди 4 години

до напротивАма ти си мислиш,че социализма си е отишъл?Май все още вярваш в дядо Мраз а?!Само следи и гледай как се завръща и то по-зле,защото монопола е частен!!!!

23

Петър

преди 4 години

До Анонимен 21Ами те и за БГ не се натискат, това че са ги завели принудително, не значи ще трябва да се връщат!Белите дали са кореняци според теб в Америка?

22

Анонимен

преди 4 години

а=Малко им е ковида...

21

напротив

преди 4 години

До поправкаТочно при социализма беше най-големия расизъм!На партиините другари срещу непартииците!Примери бол,но ще кажа един!Генерал прегазва с колата си с превишена скорост малко дете!Случая дори не беше разследван!

20

Анонимен

преди 4 години

Все още нищо за Севда. Спонсорските статии за тотото имат ли общо с редакционната политика?

19

Анонимен

преди 4 години

Ние що не се натискаме за Африка а те търчат тук,после се оплакват,ми стойте си там бе никой не ви е канил!

18

прав си

преди 4 години

До българинДаже трябва изобщо да ги махнат закони!Тогава глей купон!!!

17

Абе

преди 4 години

Защо всички при,мати не се върнат там откъдето са дошли ,да си направят един хубав континент,според тяхните разбирания,ами се натискат все в Америка и Европа.Като не им харесва,пътя и обратно.

16

Анонимен

преди 4 години

Еее ореваха всичко нали си имат континент да си ходят там и да сложат визи за бели,там ще са щастливи сред себеподобните си и брачедите им от джунглата с по гъста козина!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Лошото е че социализма не създава блага, а ги консумира не случайно комунистите бягат в капиталистически страни, но с времето ги разяждат от вътре после бягат в друга, ако е останала.