91

Големия

преди 3 години

До ЧичоПротив грип няма ваксина, всъщност няма и лекарство, пиеш там разни рекламирани продукти и плацебо ефекта помага :)Не се обиждай, казвам само.....:)

90

СТОП 5G в България

преди 3 години

Не на антените или по една глава на служител на телеком на всяка антена!Вие решавате...

89

Чичо

преди 3 години

А вие противници на ваксините,ваксинирани ли сте ? Мама и тате и те???.... Питайте ги юнаци млади,голобради!.Защото една варицела на 40 години може да те прати на оня свят. Има си задължителни ваксини и реимунизации от бебешка възраст до към 12 години,/те се знаят от време оно/ а тези за грип и подобни са по собствен избор и никой не те принуждава.....А протеста срещу все още не създадена ваксина е бая смешен и безмислен!!!

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Икономическо и юридическо.А ти?

87

Анонимен

преди 3 години

Костя Копейкин и Майчето къде са?

86

Германец

преди 3 години

Тези защо не се занимават с истинските проблеми от битието си? Примерно как да свържат банята и кухнята на гарсониерта в Люлин.

85

Питам

преди 3 години

Много искам да знам, тези които са против 5G ще се откажат ли от тази услуга на комуникация когато заработи?!

84

Големия

преди 3 години

До ХахахахВ десятката, иначе сме много загрижени...:)

83

Хахахах

преди 3 години

Най-забавен е онзи веселяк със шапката-***, дето е лапнал цигарата, ама иначе протестира против "отровите" във ваксините :D

82

Дачо

преди 3 години

Аз не искам да ме изпращат да колонизирам Марс!Излзиам на протест!

81

До 79

преди 3 години

Всички задължителни ваксини на нашето поколение никога не са били проблем и са спасили много хора.Ти явно си или пубер или от вярващите в плоската земя. За съжаление слободията освободи много ,,експертни мнения" на примитивни хора,говорещи като експерти!И сега протестират срещу ваксини които ОЩЕ НЕ СА СЪЗДАДЕНИ!?!? И същите след време казват ,,Докторите го умориха". Такива трябва да подписват декларация че в никакъв случай няма да ползват болнично заведение!И да бъдат картотекирани!

80

Манавчийски

преди 3 години

Неваксинираните увеличават риска за ваксинираните. Затова за да са всички доволни, антиваксърите да се въдворят в някоя по-запустяла община, където да се срещат с епидемиите както те си искат...........................Не става така, защото ще лъсне, че ваксинираните боледуват повече. Затова трябва да са задължителни. Ваксините.

79

до Големия

преди 3 години

Пътят към ада е прикрит с добри намерения.А, пък парите ги хвърлят от балкона с желание "да помогнат на родната полиция".

78

Анонимен

преди 3 години

Неваксинираните увеличават риска за ваксинираните. Затова за да са всички доволни, антиваксърите да се въдворят в някоя по-запустяла община, където да се срещат с епидемиите както те си искат.

77

Големия батко

преди 3 години

До Анонимен 78Може и да си прав!Но не вярвам да са ми били ваксини на 5г. възраст защото са ми мислели лошото :)Сега и аз се съмнявам, но виждате какво е в нашата мила родина :)

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81Какво образование имаш?

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Какво образование имаш?

74

Германец

преди 3 години

Язък за децата на тия. По принцип всяко дете има шанс да постигне много в живота си, но с такива гени и израстнало в среда на ***...

73

Анонимен

преди 3 години

A конпетентните лекари защо са обсолютно безмомощни и не могат да направят нищо, ами предлат като решение изолация както в средните векове?

72

Minuva42

преди 3 години

Тоя Интернет *** ****ата на всички.Сегашните родители на индиго/миндиго интелигентинте деца ще изляза по-прости от бабите и дядовците си. Каква ирония.Може би това е естествения залез на цивилизацията - масов идиотизъм!