232

Анонимен

преди 3 години

Това е проблем на европейското население на цяла Европа Но това на запад се неутрализира от мигрантите и малцинствата. Така че стига сте плюли

231

Сатира

преди 3 години

Никаква демографска политика нямате, от всички възможни стимули и привилегии който все пак дава държавата, се възползва ромското население. Под 7 млн. е България, през 1946 год. сме били толкова...

230

Анонимен

преди 3 години

да изметем герберска с ***

229

Анонимен

преди 3 години

Не, не, то е ужас да отглеждаш дете. Ако ти пука за него.Здравеопазване - ужас, редиш, чакаш опашки, я хванеш педиатър, я не. А децата боледуват. Често. Ясли? Нема места, оправяй се. Детски градини? Почти същото, оправяй се. И всеки се чуди как да ти поиска пари, щото нали, за детето... Колички, памперси, детски храни - цените в небето. А работодаля ти иска да бримчиш по 12 часа.И едно дете, дето съм го направил е прекалено много за тия условия. Който няма акъл да прави повече нещастни деца.

228

seira

преди 3 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:НЕОБХОДИМ Е ТАКЪВ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ, ПРИ КОЙТО ВСЕКИ МЪЖ (СЪПРУГ) ДА Е В СЪСТОЯНИЕ С ЛИЧНИЯ СИ ДОХОД, ДА ИЗДЪРЖА СЪПРУГАТА И ДВЕТЕ СИ ДЕЦА!ЗА ТОВА СА НИ НЕОБХОДИМИ НЕ ПРОСТО ПОЛИТИЦИ, А ДЪРЖАВНИЦИ!МИСЛЕТЕ!НАРОДЕ!!!!!

227

le6tan

преди 3 години

До Джони КейджЕвала, все едно аз съм го писал това. Много *** народ, които от години се гордее с това да е батка, тарикат, скатавка - най-големите гордости. Истината е, че за нищо не ставате повечето - лошото е, че децата на нормалните хора трябва да живеят с извергите, които възпитавате (или по-скоро не го правите).

226

Иванов

преди 3 години

Гледайте си кефа, няма какво да мислите за деца и глупости. Веднъж се живее. И без това светът е пренаселен, трябва малко хора да поизчезнат.

225

Иванов

преди 3 години

Народи и култури идват и си отиват. Може би наближава и времето на нашата народност.

224

Нък Чорис

преди 3 години

Швейцария има население към 8 милиона и не се тръшкат , че били малко . Значи важно е качеството на един народ, а не количеството. Следователно тръшканията ви , че България щяла била да изчезне са напразни. Много поздрави .

223

Анонимен

преди 3 години

Като ни държат бедни ще намалява раждаемостта все повече ! С тия мизерни заплати деца могат ли да се гледат ?

222

Джони Кейдж

преди 3 години

Напълно закономерно. Парите не са голям проблем в днешно време. И работа има за който иска да работи. Просто организацията на всичко в България е зле, зле е и народа, счупен народ сме. В държава където престъпниците , кифлите, нарк0маните, кварталните батки, кръчмарските певци и съмнително забогателите са на почит еми сори, но няма как да просъществува. Нормалните тук ги мачкат и ги имат за луди, а едно общество трябва да се поддържа от нормалните за да просъществува . Живи и здрави.

221

Анонимен

преди 3 години

Нужно е на младите семейства да се хранят с фурми за повече деца,но подариха фурми ОАЕ но къде ли са тия тонове

220

иван

преди 3 години

Праим деца евтино и анонимно

219

реалист

преди 3 години

Глупости на търкалета то останаха само деца навън а родителите им берат душа

218

sofeto

преди 3 години

Колкото по малко, толкова по добре!

217

Анонимен

преди 3 години

Хората не искат да раждат в тая скапана държава.

216

Stol S

преди 3 години

Corona viruse covid 19

215

Vako

преди 3 години

Българина е хитър човек.Осъзнава че няма шанс за нормален живот в Бг.И какъв е смисъла да съждава клети робикоито да ПОДГАЗУВАТ БЕЗПЛАТНО на Лобираните чорбаджии

214

Анонимен

преди 3 години

конен народ,какво да го правиш - днес е тук утре го няма.

213

Вай вай

преди 3 години

Ражданията намаляват но детската смъртност пада!Яко!Звучи като Ангелкова:Няма отменени резервации за юни,но няма и направени! Либирасткото общество наложено ни от вън води до самоунищожение.Чайлд-фри, 40 било новото 20 и т.н. щурутия бавно но сигурно ще заличат 1300г. нация.Къде е ергинския данък? Днес в София 30-35г- стари моми от недочакали принца на бял кон са принудени по 3-4 да теглят ипотеки и да живеят без мъже.А последните лъскат на порнонъба и чакат някоя да изкочи от екрана отгоре им.