92

Анонимен

преди 3 години

Еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. Еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

91

Анонимен

преди 3 години

Аз за Българин емигрирал в Русия не съм чувал:):):):)Има, но в сравнение с емигриралите на Запад са капка в морето. Да им се чудиш, такъв рай, пък те не ходят там.

90

до 107

преди 3 години

В Русия тия 50млн. отдавна да са изпили последната доза одеколон и да са приключили курса. Средна продължителност на живота 73 години ахахахахаха

89

Анонимен

преди 3 години

В Русия като цъкнеш вефа се появява Путин. От много отдавна той (а не държавата) увеличава пенсии, заплати и се изявява като цар. Сега с лекуването нещо не му връзва, но това е временно. В България е почти същото, както и да е.

88

Анонимен

преди 3 години

50 милиона американци живеят само благодарение на купоните за храна които правителствто им отпуска за да не тръгнат да мародерстват от глад.

87

до 94

преди 3 години

Ти вярваш ли, че са 6000, а? Наивник. Ще ги изкарат, толкова, колкото им трябват. Също като в Китай. 1,5млрд. население, а починали 4000 хахахаха. И какво сравняваш пущинак като Русия, в който има 2 големи града и другото е пустош с американските мегаполиси. Да сравним и средната продължителност на живот- колко са над 70-80 години, които са най-уязвими в двете страни...в Русия има ли 90-годишни изобщо?

86

Тонката

преди 3 години

до 99 Много си ми харесва тук:):):)Аз съм патриот:):):)

85

Анонимен

преди 3 години

Русия е добре защитена.

84

Анонимен

преди 3 години

Днеса все повече и повече си открива лицето като пропагандна трибуна на ГЕРБ.

83

Анонимен

преди 3 години

Когато дойде времето, ще се появи и достойният заместник на Путин който ще продължи делото му.

82

Тонката

преди 3 години

В Америка имало Майдан и загуби,руини,но не съм чул на Корнела,Ламбо и Деса Радева децата да бягат оттам:):):):)Натискат си парцалките:):):):)

81

Анонимен

преди 3 години

Тонкята - като токова я бълнуваш тази Америка ходи да си живееш там, какво търсиш тука?

80

Анонимен

преди 3 години

"Силата на руския народ не е в неговата численост или организираност. Силата на руския народ е в способността да ражда личности с мащаба на Сталин. По своите политически и военни качества Сталин далече превъзхожда и Чърчил, и Рузвелт. Той е единственият световен политик, достоен за уважение. Нашата задача е да раздробим руския народ така, че да стане невъзможно появяването на личности с мащаба на Сталин".Адолф Хитлер

79

Анонимен

преди 3 години

Настъпващият отказ от долара.

78

Анонимен

преди 3 години

Напълно е възможно да е паднал рейтингът на Путин. Но доверието си остава.Нима ако утре дойде Навални или някой друг от либералната хунта за руснаците ще стане по-добре от утре?Нека го замени по-достоен на следващите избори ако това е проблемът.

77

Анонимен

преди 3 години

В Америика умряха 110 000 души от коронавируса, а в Русия - 6 000. Разликата е двайсет пъти. И какво става сега в Америка - центровете на всичките им големи градове са в руини, 70 милиона безработни, билиони долари загуби. Те не знаеха какво е война на тяхна територия, нито какво е майдан. На ви сега майдан на мегдан; Така преминава световната слава

76

Тонката

преди 3 години

Да предположиме,че наистина България е блато както казва Президента:):):):)Кво прават тогава тук толкова много Руснаци и Китайци,а не си седат в техните прекрасни държави?:):):):)Аз за Българин емигрирал в Русия не съм чувал:):):):)

75

Анонимен

преди 3 години

88,Кажи ги тези цифри на сина на Медведев, момчето има бизнес в Америка, явно само си хвърля парите залудо :))))

74

Тонката

преди 3 години

В България е пълно с Руснаци и Китайци:):):)Чий го дирят тук?:):):)За Русия и Китай не съм чул да има желаещи Българи,Американци,Англичани освен некой луди:):):):)Що така?:):):):)

73

Анонимен

преди 3 години

Абе, руснаците са оцелели в толкоз войни, не са се предалиПредават се, но по един много тих начин - намаляват. Внасят много работници от Средна Азия, за да крепят популацията и вече не го и крият. А Дальний Восток е налазен от хората на г-н Си. Които са тихи, учтиви, работили, не пият. И са много, ама много...