70

Анонимен

преди 4 години

До 68При Сталин СССР бе най-могъщ. Мао прокара пътя за силен Китай. Затриха народи и култури, но ... какво то това. В света всичко е конкуренция, а не някаква захаросана пръчица. Борба за надмощие и оцеляване. Това е! Няма нищо друго!

69

Много

преди 4 години

си мисля да си направя фирма за клечки за зъби!Ще ги кръстя фашист и съм сигурен,че ще направя милиони,тъй като в червения,коминтерновско росиянски свят,стотици милиони зомбита,ще си ги купуват да си чоплят зъбите и в главите им ще отеква Фашист,фашист,фашист??!!Не само сте злобни,долни и гадни и,зроди това червените ***,ами сте учили и недоучили!Показа ви се документ на външният министър на СССР до товарищ Сталин,че национал социализма няма нищо общо с фашизма?!Анадънму,червени копанари?!

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64"бла -бла" така че "бла - бла"От първото не следва второто, така че обратно на детската площадка.

67

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът е едно прогресивно движение на човечеството и от него има огромни блага на световното човечество. Алтернативата империализъм и реакция би направила днес светът да е с робско работещо население за къшей хляб по 20 часа на ден, колониален свят с много малко страни-империи, така че десните и вашия живот сигурно се дължи на това че за правото ви да живеете днес свободни са загивали милиони комунисти.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Не знам защо си се обръщате към вашите си (фашисти, комунисти и национал-социалисти сте всички от едно котило), но конкретно за това кой какъв е в пропагандата, терора и избиването само ще спомена три имена: > Сталин> Мао> Пол ПотСледва ТИШИНА!

65

Анонимен

преди 4 години

На запад е пълно с фашисти и реакционери. Така че геноцида който са устроили на народите си вече дава горчивите си плодове във всяко едно отношение. Не Китай се афризира и арабизира а западът. И нормално упадъка може да се приема като пример за подражание само от най-антибългарските български граждани които обикновено са свързани с джамийската чалга халтура или са внуци на ултрафашисти тип беден полицай на Негово шпионско немско величество цар Обеднител Борисъ Трети и Последни.

64

Анонимен

преди 4 години

До 63Вие сте без значение. До 10 годининкръгът се затваря и няма да има значение индивидуалните политически ... вярвания на всеки човек ... или дори всички хора.

63

Анонимен

преди 4 години

Добре че е Китай, та да си купи средната класа в Америка по нещо на сносно качествои цена, иначе бунтовете още по яки да са. Лъжата че в Китай хората живеят мизерно предизвиква смях в мой познат, който върти бизнес в Шанхай. Човека казва в Китай има 3-4 пъти повече население от САЩ, БВП им вече надминава този на САЩ, а цените са няколко пъти по-ниски. Така че реално БВП на Китай бие вПЪТИ БВП на САЩ. И не са роби че да са длъжни да споделят всичко на световния полицай. Роби сме ние.

62

Анонимен

преди 4 години

Знаем че леваците използвате езиците си за определени цели дрогарьо нацист а.к.а комунист,хахахахаха

61

Анонимен

преди 4 години

Впрочем ние левите поназнайваме и езици и вие с гербавите медии може да си лъжете избирателите роми, но не и нас, та например в щатските медии хората коментират че бунтовете сега са най-вече заради икономическия срив в щатите. Аууу ами нали беше хамериканска мечта, хайде бре идете да участвате там в мечтата, па ако ще и бунтовете да са хахаха

60

Анонимен

преди 4 години

Китай скоро ще завладее света и ще ни избие ... това е :)Просто един момент от човешката история. След 1000 години няма да има значение.

59

Анонимен

преди 4 години

Ами спрете да купувате китайско и всичко ще е ОК ....

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДругарю фашист, по отношение на терора нямате стигане. По отношение на фалшивата медийна пропаганда пак нямате стигане. Йозеф Гьобелс и Пеевски са си все ваши хора. Патеричите партии които крадат опозиционни гласове и после пристават на гроп пак са си ваше амплоа. Колко е жалка загрижеността на Прас прес за БСП и как канят Красимир Янков да слугува на ГЕРБ а не смеят да попитат защо Бочко е ДИКТАТОР В ПАРТИЯТА СИ . ЕТО ТОВА Е ВАШЕТО НИВО. Така че кой е глупав всеки може да прецени.

57

да,да ама не

преди 4 години

До 46 Сигурно си прав! Ама що тъй с лошото?

56

Анонимен

преди 4 години

Спокойно ... нов свят идва. Никои от вас няма д аима дом. Ще работите за коричка хляб и във ВСЯКА ЕДНА СЕКУНДА от раждането до смъртта ви, ще се събира тотално биометрични данни, всичко, което сте казали, направили, НЕ направили ... а после дори и мислели.Дано тогава ... дано тогава поне хората станат по-добри!

55

Анонимен

преди 4 години

До 57Ми КАТ не са слушали ... нормално.

54

Анонимен

преди 4 години

Нормално. Защо да го правят? Защо да споделят или помагат? Сега САЩ е в Уганда криза. Лесни са за удар. Ако нямаха атомни бомби, сигурно вече щяха да окупират островите им и да се готвят да вземат континента.

53

Анонимен

преди 4 години

Гледайте филма Черните ангели. Български, истински. После ще узнаете разликата кое е по-гнусно комунизма или фашизма. Защото например не комунистите а фашистите са резали глави на българи и са ги хвърляли в скутовете на жените им да им се "порадват" и на децата им също. Така че през втората световна комунистите като по-прогресивни сили са победили а главорезите са загубили.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Винаги съм се възхищавал на комбинацията между неграмотност при разбирането какво пише в една статия и пропускането/изкриявяването на факти от нея, с която комунистите успяват да докарат предната полюция, за пред техните си кръгове (щото никой друг не им връзва). Едно от малкото неща, заедно с убиването и терора, които могат.

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКак да разтреляш всички каскети другарю фашист, като после няма какво да ядеш. Фашистите много им трябва труда на каскетите иначе ще *** от глад. Поне прочети книгата Винету вече е с 9 процента ДДС, за да се ограмотиш малко. Иначе може да прочетеш за прекрасния ви фашистки режим книгата на Атанас Семерджиев - Преживяното не подлежи на обжалване. Едва тогава можеш да имаш наченки на информирано мнение в политиката. Сега си един незапознат с истините човек.