65

Анонимен

преди 4 години

Много крайна едностранчива статия, нямаща нищо общо с реалността. Всичко това много прилича на ПР акция на демократите, точно преди изборите - колко удобно. Били се страхували? Пълни глупости, това е просто инцидент в една голяма страна, а не практика! Истина е съвсем различна - чернокожите са големите расисти, ако в техните гета влезе бял човек, той рискува живота си. Много се изтърка темата с расизма, за лошите бели и безкрайно добри черни.

64

също

преди 4 години

До Анонимен 80 А парадоксалното е , че полицаят си маха коляното от врата му , едва след като идват парамедиците . Около 4 минути след като Флойд е спрял да показва признаци на живот . Един от другите полицаи , обръща внимание на Дерек ," че Флойд няма пулс и трябва да го обърнат на една страна " . Ама ченгето го пренебрегва това . Този факт , според адвоката на семейството е достатъчен да се иска преквалифициране на обвинението в предумишлено убийство

63

Анонимен

преди 4 години

Как се чувстват младите афроамериканци след смъртта на Джордж Флойд?Във всеки случай не като българи!

62

интересно

преди 4 години

Независимата аутопсия е показала ,ч е Флойд е починал от задушаване и спиране на притока на кръв към мозъка . Не е имал заболявания , които биха довели до неговата смърт .А аутопсия на властите е била показала ,че именно придружаващи заболявания са причина за смъртта му . Явно ще се опитват да отърват полицая-убиец . Дано съдията и съдебните заседатели не се хванат на игричките на властите

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75Тва само в България минава в Русия,Китай и Северна Корея.Видя се на клипчето че му е стъпил на вратът и оня му каза че не може да диша.Убиецът изчака да загуби съзнание и си махна коляното от вратът му.Защо си мислиш че като е полицай има право да убива хора защото е решил че днес не му е ден? И после се прави на мъченик "дълг изпълнявал,законът пазил" В нито един закон не пише че трябва да му стъпи на вратът докато изгуби съзнание и после да се прави на луд че не било нарочно.

60

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма пишат,че полицая не го е убил,а оня сам си е умрял,на кой да вярваме?Преди да направят аутопсия от какво е умрял,нищо не може да се каже или да обвиниш някой в убийство,защото това е подсъдимо ,нарича се набеждаване!И могат да те осъдят за набеждаване на полицая!

59

Анонимен

преди 4 години

Защо се политизират нещата?Разбра се че убиецът е психично болен,сменил няколко работи винаги проблеми с агресията и накрая буквално защото и за нощен пазач на бунище не го искали станал полицай.Винаги работел на ръбът на праеомощията си явно е някакъв извратен садист който обича да причинява болка и страдание.Такива хора обичат да работят професии в които могат бият и убиват за да задоволят извратените си нагони.Жалко,че няма да му дадат смъртна присъда дано поне поседи в затворът поне 20 год.

58

Анонимен

преди 4 години

Пред -президентски агитации просто нищо особенно

57

Анонимен

преди 4 години

англосаксонския фашизъм в действие

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз гледах преди малко видео за тези протести,полицаите се страхуваха да арестуват дори чупещите и палещи протестиращи,които нарушават закона и реда,може би заради полицая , който арестуваха покрай чернокожия.

55

анонимна мишка

преди 4 години

Просто доста време след като предшественика на Рижия Перчем излезе от Црния Дом,трябваше да викат химическите специалисти да дезинфекцират сградата че я бяха осмърдяли на пот и други смръдни......та се принуди Перчема да смени инсталацията и поцрнелите килими на Обонговците....Скъпо му излезе и затова половината мандат стоеше в големия си апартамент в Манхатън че не сее издържаше от изпаренията в Црния Дом.

54

Анонимен

преди 4 години

До ПАРИ $Не знам,но протестиращите викаха "Уолстрийт,уолстрийт,......" ,нямам понятие защо.

53

Handel

преди 4 години

Както казва баба ми "Who the hell cares?"

52

Анонимен

преди 4 години

Замириса на Сащиянска Пролет-2020!!!!!!

51

ПАРИ $

преди 4 години

Колко ли пари някой е пръснал за тези безчинства ??

50

Анонимен

преди 4 години

Поне 60% от американците трудно дишат защото са затлъстели от ГМО храни, а черните са шампиони по затлъстяване. Към това като се добавят наркотици и амфети и бързо изпускат и малкото си въздух!Аутопсията на Флоид е показала, че не е умрял от задушаване, просто си е имал здравни проблеми и адреналинът му от задържането го е довършил!

49

whatever

преди 4 години

Аз пък мисля, че е 100 пъти по-вероятно да бъдеш ограбен, убит, изнасилен от тъмен отколкото от бял и само 3 пъти по-вероятно е да застрелят черния . Не излиза математиката нещо

48

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля , че тези разграбващи магазините афроамериканци са *** и полицията е твърде толерантна към тях .

47

Анонимен

преди 4 години

Джанговците без окови много фъндък ви пуснаха там решихте че сте хора и вие

46

Анонимен

преди 4 години

В америка вече расизма е срещу белите. Черните имат доста повече превилегии защото белите ги е страх да им кажат нещо че да не ги съдят за расизъм Негрос ако ограби и убие ще сърди че ще го съдят щот е църен, а не защото е убиец.Аман от толерантност