76

Анонимен

преди 4 години

На widowsa не му е чиста чергата. Да си сложи публично всички ваксинки, които разпространява и тогава може и да му повярвам ама по скоро Не. Иначе антиваксърите не са лошите във филма.

75

izh

преди 4 години

За да се ръсят такива простотии вероятно, а и сигурно някой прави пари от това. Понеже светът се напълни с *** мозъчета, дето максимума им е "у фейса писаха" оттук нататък медиите поеха бизнеса. Не напразно и тукашната продължава да неглежира образа на Тръмп, да изопачава всяка реч или действие, просто защото си позволи да срита лапачите на обществени пари и постните им лафове. В края на краищата бюджета се пълни от бизнеса а не от маймуняците от гетата.

74

Истукан

преди 4 години

Няма да стане задължителна тази ваксина, колкото и да им се иска.

73

Иво

преди 4 години

На всички *** идеите за нови общества и прочие чумави идеи.И тоя Гейтс заедно с други корпоративни клиенти се чудят какви *** да избълват всеки ден.Няма по ценно от свободата и независимостта.

72

не бе

преди 4 години

До БОЖЕЕЕ СМАХНАТПере си гащите нас.рани с белината.

71

Истината

преди 4 години

Бил Геитс дава десеки милиарди ей така защото сте много хубави, а той много добър.

70

Анонимен

преди 4 години

Не човека го прави от обич към хората.

69

Анонимен

преди 4 години

А ТЕЗИ ДЕТО СЛАГАТ ...МИНУСИТЕ ТУКМАРШ ВЕДНАГА НА ВАКСИНА...ПЪРВИ ДА СА ОПАШКАТА!

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Ами ако не са!?Ти от къде знаеш?

67

Анонимен

преди 4 години

ЧЕ КАКВО ОБЩО ИМА 1 КОМПЮТЪРЕН ТЕХНОЛОГ С ... МЕДИЦИНАТА???

66

питанка

преди 4 години

Нищо добро не чакайте от такива *** като този! След като е толкова загрижен за населението на света този ''филантроп'' какво направи за бедните и гладните,за тези които нямат вода и дом,за тези децата които умират от глад,а?Трупат само едни милиарди и какво,ами те не се ядат нито пък те правят вечен! Пак си умираш ,когато ти дойде времето.

65

ЩОМ Е ТАКА

преди 4 години

ЗАГРИЖЕН ЗА МОЕТО ЗДРАВЕ,НЕКА СЪЗДАДЕ ЛЕКАРСТВОТО.НЕ Е СЛОЖНО - НАЛИ ВИРУСЪТ УМИРА ОТ САПУНА!

64

славянин

преди 4 години

Има един много ''странен'' факт! Колкото по-модерна и развита става медицината, толкова повече стават болестите и болните и се чуда тази медицина за лечение на болести ли съществува или за създаване на болести!?

63

Не извратен тип

преди 4 години

Чрез Бил Гейтс ще осъществяват плана за намаляване на популацията като инжектират хората със ваксини които причиняват стерилитет,днешните деца няма да могат да имат техни дечица.Гейст е слуга на Рокфелер,Рокфелер е шефа на СЗО което е дъщерна фирма на господарите създатели на ООН.Битката е жестока,Тръмп и спря държавните пари а те подпалиха цял щат като публично екзикутираха чернокож

62

Анонимен

преди 4 години

УФ, ДА СИ ПЛАТИШ ДА УМРЕШ.ГОЛЯМ ФАШИЗЪМ.

61

Анонимен

преди 4 години

ковид 19 - ваксина, ковид - 20 ваксина, ковид 21 - ваксина...стига бе, да не сме опитни зайчета..веднъж приемем ли този закон, няма спирка, ще ни боцкат докато ни изтровят.

60

Анонимен

преди 4 години

До МИСИРЧОА може и да е мисия за СДОБРЯВАНЕ С ВАКСИНИТЕ

59

Анонимен

преди 4 години

абе антиваксъри вие наясно ли сте че благодарение да ваксините куп болести вече са изчезнали или драстично по-рядко срещани? ти колко *** трябва да си да не искаш да си ваксинираш децата?? едрата шарка с лукчета ли щяхте да я лекувате?

58

ЛЕЛЕ

преди 4 години

ваксина за шарка и туберколоза - да, ама за сезонен грип - не,всеки път щамът е раз;личен...или наесен ще знаят кой ще е вирусът другата пролет, А?????????????

57

Анонимен

преди 4 години

Ваксините на Гейтс се наричат MRNA, това са ваксини, които използват CRISP технологията за модифициране на гените. Ако сте чували за Монсанто и знаете какво причиняват на природата с гмо-царевиците и соята, и сте против тези експерименти, ще сте против и този вид нетествани ваксини с неизвестни последици. Това не са ви познатите ваксини от комунизма, които бяха произвеждани от държавата, това е технология, чиято употреба е спорна дори и в лабораториите.