42

До 44

преди 4 години

Има Господ за такива като теб какво ми сравняваш един случай с друг ти си от НПО то на съдниците тоя си е за затвора убиец е и ще си остане убиец

41

Анонимен

преди 4 години

Такъв който и да го хване в гаража си ще го утрепа!Награда трябва за доктора!Повече такива трябват на България за да откажат разни кафеникави екземпляри да посягат на чуждо имущество и да изнасилват и грабят баби по селата!!!!!Свобода за доктора!!!!!!!

40

Анонимен

преди 4 години

А родата на Плъха, дето се издържала от дейността на му и са знаели с какво се занимава? А придобитото имущество от тази дейност?

39

Анонимен

преди 4 години

Ако тоя не го вкарат в затвора всяко бабе ще гърми ромите и ще стане гражданска война

38

Леле до 34

преди 4 години

Ама , моля, да го кажеш на стотиците бити, изнасилени и УБИТИ пенсионери и ДЕЦА, жертви на ***. Как не те е срам, не зная - има си Господ за такива като теб , марш обратно в офиса на нпо-то, да си намериш други аргументи, че се излагаш.

37

Плъха е получил

преди 4 години

Плъха е получил точно каквото е искал - малко цветни метали. Оловото е 5лв килото.Тъй че всички трябва да са доволни. Защо са погнали доктора?

36

Анонимен

преди 4 години

Човека е направил услуга на обществото, а те го съдят, егати държавата.

35

някой

преди 4 години

"Отменят условната присъде" ми звучи добре, ако тук свършваше статията.

34

Анонимен

преди 4 години

Не може да получаваш две наказания за едно и също деяние! В случая дават му условна присъда, след което заради предстоящите избори се опитват да набутат невинен човек в затвора! А тоя ром, ако не беше убит до края на живота си щеше да разплаче безброй българи от неговите набези, кражби и кой знае още какво!

33

Додо

преди 4 години

Павел Гълъбов: Начина, по който си се опитал да представиш новината като информация е много, много неуспешен. Постигнал си точно обратното - дезинформация. В публикацията ти се е получило точно като оная приказка за компютрите, които ме били компютри, а компоти и нямало да се продават, а щели да се купуват. С този дар слово дори и имейл-ли не трябва да пишеш, да не говорим пък публикации. Оправи си писанията, че само дезинформираш хората.

32

Анонимен

преди 4 години

Този си е подготвен убиец с незаконно оръжие

31

Леле

преди 4 години

Помня интервю с жена му на Плъха. Госпожа Плъхова, почтен български гражданин и данъкоплатец, каза разстроено: кхафффтееее- влезнаааал само да пикаЙ вааааа , и тоа ми го утепааа мажоооот. Оттогава се чудя като как се квалифицира относно човешки и конституционни права , ето такъв хибрид , очевадно представител на Липсващото Звено в теорията на Дарвин....

30

Анонимен

преди 4 години

Каквото е търсил това е намерил бе!Защо съдите доктора?

29

До 26

преди 4 години

Небългарин си ти *** никой няма право да убива и после да го пускат щото е гербаджия или доктор е какъв доктор само

28

Анонимен

преди 4 години

До КирилСлед като доктора "умишлено" е ликвидирал рома, обясни кога доктора е планирал да убие този човек и кога се е подготвял да убие точно него.

27

Анонимен

преди 4 години

Ако държавата не си свърши работата и не съумее да озапти едно разпасано племе,за което не важат никакви правила и закони,ще трябва народа да поеме тази роля.Друго спасение няма.

26

Анонимен

преди 4 години

Ето само го е убил,а е трябвало и скалпела да играе!Няма труп-няма убийство!!!!Доктора е невинен!

25

Е добре

преди 4 години

Щом този е убиец, да ви лекуват плъховете. Впрочем те отдавна го правят.

24

Иванов

преди 4 години

Абе не защитавам плъха, но гаражна клетка не е част от дома. Трябваше дофтора да звънне едно телефонче в милицията и сега щеше да му е мирна главата. Не сме в Америка всеки да се прави на Рамбо.

23

Анонимен

преди 4 години

само в българия може да хванеш крадец в къщата си и да не можеш да му попречиш да те ограби, изнасили и пребие ...