42

Сата Н.

преди 4 години

Е, ся вече ше пламнем и и ше измрем, ама мноу яко!

41

ПроСоТо

преди 4 години

До Василевабе симпатяго,върви ли на същество като теб,което е "КАПО" ,да съобщава на другите че са.."валат"?..с какво са занимаваш извън драскането на "агентски" писания тук?

40

24646

преди 4 години

До АнонименПепел ти на устата. Пожелай им да успеят в живота, да са щастливи, да осъществят мечтите си.

39

36706

преди 4 години

Всяка година абитурриентите се събират за общо изпращане пред Ал.Невски. Нищо различно и тази година! Министерският съвет, където има протест, е далече от храма и не би могло да се смесят групи. Някой се престара и с примитивизма си подтикна младежите да обикалят. Да са живи здрави всички от випуск 2020 и да запомнят, че правото на радост и щастие се отстоява. Съчувствам на тези, които са забравили своя абитуриентски бал.

38

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

"СУЕТАТА НА ЩАСТЛИВИЯ ***".....Ето ,нещо , за което не бих харчил парите си...!Пошло и глупаво е.

37

Гост

преди 4 години

"Изгонени от Надежда, за да осерат Бистрица. Нищо против абитуриентите, но е редно да пазим природата си", така изригна в гневен пост авторът на снимките"А тоя *** какво иска, да се кълчотят абитуриентите в жк. Надежда ли? Колкото им е неприятно на хората в Бистрица, толкова неприятно ще бъде и на хората, живеещи в кв. Надежда. Кварталът е скромен и има всякакви, но не означава, че всички искат абитуриенти, които да беснеят. Ако абитуриентите искат може да отидат напр. във Факултета.

36

Анонимен

преди 4 години

Днес балони утре линейки...

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38За какво да има глоби?Всяка година едно и също се случва.

34

Анонимен

преди 4 години

Защо няма глоби? Ако беше някой човечец седнал сам на пейка в парка, да беше отнесъл вече 5000 лв. глоба.

33

Анонимен

преди 4 години

Кой *** *** си е позволил да пише за Надежда?

32

Бау

преди 4 години

Деца ... Живота ще ги ошамари и някои ще пораснат, други ще си останат ***.

31

дам

преди 4 години

Абе хораТук редовно четем, че хората нямали какво да ядат, останали без работа, искат държавата да им дава безвъзмедни помощи , а *** цяла седмица не се спряха да пилят гуми и да викат с бутилки уиски и водка в ръка ...Откъде техните родители имат пари за това, като нямали какво да ядат и нямали работа

30

На снимките има само

преди 4 години

някакви облечени като *** момиченца и недоумрели наркомани-пияници. Тоя в линейката със сигурност е припаднал от вълнение...Половината абитуриенти просто не са се включили в тая селяндурска пародия, а са отпразнували празника без много шум с близки роднини и приятели.Пир по време на чума не бива.

29

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да ми обясни какво символизира това броене до 12? Че могат да броят ли? Хубаво, нека се забавляват, но защо трябва всички да им слушаме крясъците не е ясно.

28

Айде!

преди 4 години

1, 2...!Джобс.беге!Селянчета непрокопсали. Там ви е мястото. В село Бистрица.

27

Гост

преди 4 години

До 98790Чалгата не я създадоха децата от випуск 2020.Виж какво, и аз съм слушал чалга, но често да ти кажа тази " музика" е противна. Чалгата е като наркотик.

26

ПроСоТо

преди 4 години

До 44683о да,спомням си!Като оставим на страна факта,че са фърлиха бая пари за костюми и обувки,които така и не се носиха повече си спомням,че като са закълчихме в ресторант "Тракия",където беше абитуриентския ни бал,И НИЕ са опитахме да покрещим,но...даскалите беха до нас набързо ни попариха ентусиазма...Та:-Емоциите са си емоции,но "ВЪЗДЪРЖАЩИТЕ ЮЗДИ" не са измислени от вчера...ако вдяваш де..

25

Гост

преди 4 години

До 26Абе, аз не съм много възрастен, все пак нямам и 30 години. Ама все пак има и други места, където да се кълчотят на спокойствие..

24

98790

преди 4 години

До ГостЧалгата не я създадоха децата от випуск 2020. От бебета са закърмени с нея и с цялата мутренска простотия и примитивизъм. Днес тези млади хора станаха много повече човеци и мнозина възрастни, свикнали да мразят.

23

Анонимен

преди 4 години

Изгонването(наказанието) на възбудени абитуриенти се очакваше да има обратен ефект.Я,да се погледнем първо ние възрастните какви сме- безупречни, справедливи, тактични?