123

Брус Уилис

преди 4 години

Този е висок някъде 160 см и преди е бил доста напомпен със зоп. Сега му трябват 5-6 кг и без да се зоба ще замяза на чиляк.

122

ъъъ

преди 4 години

Ех, как ми се ще нещо да съсипе така тялото ми. Има да се възстановявам после с банички и торти на корем..

121

Анонимен

преди 4 години

*** не вярва, той тачи Мангъра

120

Павката

преди 4 години

Той вируса може и без стероиди да те довърши. Не виждам с какво му е помогнало или попречило приема на препарати

119

ИСТИНАТА

преди 4 години

Тренировка без хап - загубено време! :))

118

Анонимен

преди 4 години

Химията прави физиката - билдърска поговорка. Ама подозирам, че тоя парти-маняк е вземал и нещо друго освен хранителни добавки.Имам предвид - партита в Маями, сещате се.Синтетиката му прави имунната система миш маш.

117

Химик до 124

преди 4 години

Правиш си кръвно изследване на тестостерона и смяташ какви дози са ти необходими за да си на горна граница и изследваш отново през две седмици. Разбира се ако си вадиш хляба със спорт иначе за какво ти е. Без лекарско наблюдение си загубена кауза. Разумни дози са до 600 мг/седмично при възрастни за да бъда конкретен

116

До 123

преди 4 години

В бадминтон и колоезденето има много пари. Освен това вече всички световни федерации подлагат спортисти на хемодиализа по време на подготовката за да се пречиства кръвта. Няма да хванат нищо, защото лабораториите са една крачка пред тях, както и федерациите. Спорта отдавна не е това което е бил.

115

Стига глупости

преди 4 години

Някой ще ми обясни ли как да си инжектирам тестостерон "в разумни дози"??

114

Анонимен

преди 4 години

"Не ми говори за псевдо спортисти, които разчитат на стероиди и нямат спортни постижения"Аха. Те на Олимпиадата нали на жаргон й викат "Световното по химия". Всичко вече опира до там кой ще създаде вещества с подходящ ефект и да не ги хванат на допинг. Дори в загyбeняшки спортове като колоездене и бадминтон...Един изненадващ тест по време на подготовката и 100% от състезателите святкат положителни, после се чудят как да скрият тестовете, че целия спорт си заминава.

113

До 121

преди 4 години

По добре си вземи храна ако не се занимаваш професионално със спорт. А и защо ти е този толкова неефективен препарат

112

Анонимен

преди 4 години

Заради една пиянска вечер сметката му от болницата е 200 хиляди долара.

111

Галин Калчев Релефа

преди 4 години

Не са му сметнали правилно базовия метаболизъм и са му пускали малко глюкоза в системите, което е довело да сериозен калориен дефицит.Затова сега прилича на веяна скумрия.Да съди болницата!

110

До 109

преди 4 години

Кажи им го, колега! Тука само хора дето спортуват от дивана. Те и преди там си седяха по цял ден, но сега им е по притеснено

109

Анонимен

преди 4 години

Той тялото си го е съсипал още преди вируса с тези стероиди и химии.

108

Баткас

преди 4 години

Тук повечето не са чели един ред дори относно стероидите, но повтарят като папагали каквото са чули от приятели, които също нищо не разбират. Явно е, че човека е отслабнал от болеста, а не заради спирането на препарати. Колегата химик по долу ви го каза - стероид мускул не прави, а съкращава времето за възстановяване! И дори със стероиди всичко е много труд, пот, риск и е невъзможно да паднеш с 1/3 телесна маса

107

Анонимен

преди 4 години

"Исках да покажа, че това може да се случи на всеки. Няма значение дали си млад или стар."Глупости, има значение. Отдавна е установено, че вирусът засяга предимно стари хора и в много редки случаи- млади хора.

106

Билдър

преди 4 години

Добре е изчистил.Готов е за лятото.

105

до 109

преди 4 години

Стероидни хормони са много. Произвеждаш ги сам, или си ги набавяш допълнително. Може да е тестостерон, екдистерон, DHEA и каквото и да е друго, което повишава анаболните процеси. Да, в другите спортове имат и друг допинг, но в бодибълдинга основно е анабол. Какво значат анаболни процеси? Означава произвеждане на по- сложни молекули, като протеини и други. За какво са нужни? За да въстановиш и увеличиш мускули и други тъкани. Но без да напрегнеш мускулът, той няма да се увеличи сам.

104

Химик

преди 4 години

Имах в предвид разумни дози и няма смисъл от големите дози и много препарати. Разумно приемане на стероиди означава информирано приемане на стероиди. Тоест преценяш сам дали риска те устройва.