7

Сандо

преди 4 години

Защо не се пише на база колко теста са заразените!Вчера има под 874 проби и 24 положителни, а днес - 1942 проби и 33 положителни????Погледнато в проценти - вчера процентът положителни е 2.75, а днес - 1.7, така че реално има СПАД!Ако утре тестват 20.000 ще изязат 300 положителни!

6

ъъъ

преди 4 години

Ако изходим от опорката на Мутафчийски, че "труповете не можеш да ги скриеш", то от самото начало на т.нар. епидемия до този момент няма никаква промяна в обстановката - нито надолу, нито нагоре. Ежедневно по 2-3 смъртни случая, независимо от броя на заразените/ изследваните.

5

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6 НЕ БЪДИ ГЛУПАВ. ТОВА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО МЪЛЧИ, ЧЕ КОРОНАВИРУСА Е В БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ОТ КРАЯ НА НОЕМВРИ 2019 Г НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ РАДЕВ ГО Е РАЗПРОСТРАНИЛ. ВИНОВНО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЧЕ ЗА ПРИСТИГАЩИТЕ ОТ ЧУЖБИНА НЕ СЕ ПРАВЕХА ТЕСТОВЕ ОЩЕ НА ЛЕТИЩАТА И ЗАРАЗАТА НЯМАШЕ ДА ПЛЪЗНЕ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА. А ТЕ ГИ ОСТАВЯХА САМО С МЕРЕНЕ НА ТЕМПЕРАТУРА КОЕТО НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА.СТИГА ВЕЧЕ С ТОЯ РАДЕВ. А ОНЯ С ДЖИПКАТА??????

4

Анонимен

преди 4 години

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ТИРАНИ А РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО, КОЙТО ЗАРАЗИ ХИЛЯДИ НА ШИПКА! ИМПИЙЧМЪНТ, СЪЗ, ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА *** РАДЕВ!РАДЕВ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И СРИНА ДО ЗЕМЯТА ИКОНОМИКАТА Й!

3

Анонимен

преди 4 години

Напред към молове, фитнеси, ресторанти, барчета, магазини и басейни! Леглата нещо взеха бързо да се освобождават!

2

Елемаг

преди 4 години

Хладилни камиони с трупове...

1

Мисирка глашатай

преди 4 години

Няма да ни стигнат хладилниците, няма да ни стигнат чувалите. Няма да ни стигнат хладилниците, няма да ни стигнат чувалите. Няма да ни стигнат хладилниците, няма да ни стигнат чувалите.