52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54Тия родители кога са отглеждани, или викаш като дойде 89та (па и малко по-късно) им изтриха разбиранията и ценностите и почнаха наново? Де да ставаше така, ама не става. Виж ги и до днес - хора дето никога не са и помирисвали Комунизъм драпат със зъби и нокти, щото са чували от бабите и майките им колко е било "хубаво".;)

51

Некъф

преди 4 години

Аре стига бълвахте антибългарска омраза. Който е ходил в чужбина знае там децата какви са. Нашите са си добре само трябва повече контрол. В Англия масово забременяват на 15 така, че не лайте много.

50

нормален

преди 4 години

до "гОст"И как тъй се смени изведнъж тази "семейна среда", а отворко. Можеш ли да обясниш.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51По нашето море от Запад идват само най-големите ***. В цяла Европа сме известни като страна на евтино пиене и евтини жени. Затова идват.

48

Анонимен

преди 4 години

Като гледам британските пияндета по морето тази класация е пълна измислица.Балконингите няма кой да ги бие.Братушките също са номер 1.Но поне са по културни и сдържани.

47

Анонимен

преди 4 години

До ГостТака е. Комунистическо възпитание при родителите със доста по-висок стандарт е опасна комбинация. Изисква да знаеш какво да правиш с възможностите които вече имаш, но комунистическата кратуна е проста и я избива на малоумие. Навиците трудно се променят.

46

Анонимен

преди 4 години

В едно нещо и ние да сме първи !

45

Гост

преди 4 години

Нищо изненадващо.Всичко идва от семейната среда,каквито са родителите такива са и децата.

44

Анонимен

преди 4 години

До e a деБаце, кАжи пак за рускините по морето. Откога започват да усвояват "тия" умения?Не съм чул за американки същите работи. Що така?:))))))))

43

Анонимен

преди 4 години

Айде пък сега, то в нещо да сме първи, и веднага да ни почернят, бива ли така? Човек, като чете статията, да вземе да повярва, че в чужбина няма кока, не се продават цигари и там не правят секс ?!?!? То и за това няма никакви педофилни скандали, например с църквите, и то не само в една страна, или секса при духовниците не се брои за секс?

42

гост

преди 4 години

Прости родители отглеждат прости деца.

41

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНо не обяснява защо се напълниха с руски хибридници като теб.Предполагам, че тва има общо с повишилия се стандарт в страната като резултат от членството ни в ЕС и изритването извън нея на руските окупатори.:)))))))))))))

40

Анонимен

преди 4 години

Пиьош ,не пиьош ще умрьош.-руска поговорка.Пием,пеем,пушим, дамаджани сушим.

39

Анонимен

преди 4 години

Еми всичко е точно, планът за унищожение на България върви по план. Някъде отгоре четат и потъркват ръчички, задачата е изпълнена, ще ги потупат по главите.

38

e a де

преди 4 години

нали искахте да ги настигнете американците? Е, настигнахте ги, даже ги задминавате вече. Кой не скача е червен

37

Анонимен

преди 4 години

До толерантенБаце, тва се знае за "братушките", а представяш ли си какво не се знае като се има предвид как "работят" с информация?:)))))))))))))))))))))))

36

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати

35

толерантен

преди 4 години

до "до толерантен"Това, дето го разправяш, по съветско време или по сегашно, демонократическо.А, пък в натовските армии изнасилвания няма - всичко става демократично, толерантно и по взаимно съгласие.

34

До 20

преди 4 години

Зозе,как се справяш с компютъра като през комунизма си била ученичка в началните класове.Май деменцията яко те гони и желаното от теб за теб,го представяш за реално.Деца в 5 клас тогава правели дудуци.Глупости.Това само в ромските махали може да се случи.Твоят опит от там ли е?

33

джанго

преди 4 години

моя малкия почна секс 42 година