42

Анонимен

преди 4 години

36 заразени от над 1000 тествани не са много.Слънцето уби вируса.

41

Анонимен

преди 4 години

Оставка И публично извинение!

40

БАНко

преди 4 години

КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ОБЯСНЯВАТ ЗА НУЖДАТА ОТ КПП ,.КОИТО СПОРЕД СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СТРУВАТ НА ХОРАТА 330 000 000 ЛЕВА !!!

39

Чебурашка

преди 4 години

До БАНкоНито позитанската тролска чета, нито наемниците на Костя Копейкин сте народа приятелю. И дано не изпиташ на свой гръб лъже ли професора или говори истината.

38

До 32

преди 4 години

Споменаха го с високо кръвно- хипертония, което не му пречеше да спортува и да пие по няколко бирички. С лекарствата, които приемаше щеше да живее доста повече ако не го беше ударил вируса.Днес ще се съберем да пийнем по бира в негова памет, но ще спазваме дистанция. Ако искаш ела да се убедиш.

37

Анонимен

преди 4 години

Нали тази седмица щяхме да видим резултатите от отварянето на заведенията според Ужасена,Някоя си и други недо е 8ани кокошки. А то пък излезе че тази седмица има по малко заразени от миналата.

36

БАНко

преди 4 години

СЛЕД КАТО СЕ ЗАСЛУШАХ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ОБЗОР НА НОЩатата КАТРАНДЖИЕВ :ТОЗИ ЩАБ Е СЪЗДАДЕН ДА БРАНИ ТИКВАТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУУУУУ ОТ НАРОДА !!!!

35

Златена

преди 4 години

До Ужасена:Пиши ми на лични, за да се синхронизираме.

34

Анонимен

преди 4 години

До УжасенаНали искаше щаба да върне мерките и да глобява с по 5000 лева за неносене на маска? Сега пък искаш да закрият щаба защото нищо не вършели. Я най добре намери някой да те изтресе като хората та дано се успокоиш малко.

33

Чебурашка

преди 4 години

До УжасенаНе ви ли омръзна на червените *** да пишете едни и същи коментари под материалите на националния щаб? Намеренията ви са прозрачни, поръчителите известни а ефекта е нулев.

32

Анонимен

преди 4 години

След като Баце гушна едни 5 000 000 000, изяде едни фурми и започна да управлявя еднолично по латиноамерикаски, сега тече яка стъкмистика и се чака европата да кихне още неопределен брой кинти. Така ПЛАНдемията може да продължи до безкрай...

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонименно тази седмица си замина мой съученик. 40 годишен, активно спортуващ.....................................Сигурен съм, че щяха да споменат 40 годишен спортуващ. Но съобщиха само за 89 годишни. Как са пропуснали?

30

Анонимен

преди 4 години

Нема виросссс,всичко е лъжа и измама на СОрос,с цел да ни фалира туризма :)))И да ни изкупи хотелите!

29

Исак

преди 4 години

Втората вълна на COVID-19 ще дойде заедно с грип и морбили

28

Анонимен

преди 4 години

Перитонит сигурно е някакво хронично заболяване?

27

Анонимен

преди 4 години

Комунистите от герб е крайно време да сменят плочата. Че наистина взеха вече да прекаляват. Пускайте си я там в гербавия щаб и си вярвайте и наслаждавайте на статистиката.

26

Ужасена

преди 4 години

Тоя щаб докога ще го хрантутят? Айде закривайте го, циркът свърши. Ако ни трябват хора да броят дивите зайци може да намерим други. Годжи го пратиха в девета глуха, там да чака когато "яко ще умрат" много хора. Не можа да дочака камионите с трупове, горкия, та сега друго е измислил. Тъй де, нали го готвим за кандидат президент, трябва от време на време да излиза да ни напомня за себе си

25

Анонимен

преди 4 години

В случая е безумие да се подлага населението на гигантски биотерористичен експеримент (понеже точно за това говорим) без дори да се знае дали това ще има някакъв ефект. И да напомним - стратегията на "стаден имунитет" преведена на нормален език означава "няма да правим нищо да спрем вируса, колкото умрат, умрат, който оцелее, оцелее". Въобще не е сигурно, че дори ще се изгради изобщо някакъв имунитет.

24

До ужасена

преди 4 години

То отдавна е ясно, че огнището е в София, но там са и най-големите пари. За това натиснаха ББ да отвори всичко. За съжаление вървим към италианският сценарий, където алчните бизнесмени натиснаха правителството да не предприема мерки още в началото, но после беше късно и дадоха назад за да не останат без бачкатори.

23

Георги

преди 4 години

Хехе, бай Шиле