93

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте скоро Барба Ганьос да бие шута на онзи лигав *** горанов. Чобанинът от село Банкя така е свикнал да отърва кожата, когато му разкрият далаверата.

92

Хохо

преди 4 години

Радвам се че спонсорите на БКП окапаха един по един...сега и този Божков спука гума...няма по голям от държавната, кога ще го разберете. Сега комунистите са озлобени, защото не са поморисвали властта от много време и са готови да свалят правителството на всяка цена, като използват кризата..

91

Доктор

преди 4 години

Ееех , г-н президент , да ти имам заплатката от 13 000 лв !!! Ако ги имах по цял ден щях да ръся простотиите дето са ти ги съчинили и ти декламираш прилежно ! Как ти дърпат конците от Москва , бе другарю , с конци или с въжета ? Това се нарич предателство по нашите земи !

90

БАНко

преди 4 години

ЕХ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ !!НЕ МОЖЕШ !!!САМО СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ МОЖЕ ДА ОСИГУРИ ТЕЗИ ПАРИ - 700 000 000 ЛЕВА ЗА ЛОТАРИЯТА НА БОЖКОВ !!!

89

Хаха

преди 4 години

А ние искахме точен отчет за харчовете на президента...как се изразходва бюджета...6

88

Диагноза

преди 4 години

Все по-ясно се вижда , че Борисов яко е надупил комунистите и олигарсите им ! Лее се вой , квичене, истерия ( видяхме истерията на една майка на 2 деца ,протестираща с луксозни дрехи и изразяваща простотията си с истинска истерия и псувни ) , изтрещяли марксистки изцепки на прецедента ..... !!! Май догодина Борисов ще управлява сам ! Партийката БСП се е смалила до квартална групичка. Амин !

87

БАНко

преди 4 години

ТОЗИ ВАСИЛ БОЖКОВ С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЛИ СИ Е ПИСАЛ СМС ??????????????ОТ ДУБАЙ КАЗВАТ .... КОМИСИЯТА МИН.ЧОТО ГОРАНОВ И ГЛАВАНАК *** БОРИСОВ !!!

86

Анонимен

преди 4 години

Смешния президент пак говори глупости. Баси безмозъчния военен

85

Анонимен

преди 4 години

Абе цъкаш ми минус ама аз го чух с ушите си !И 100 минуса да ми сложиш,тази случка ще я разправям на всеки !Позор !Гнус !

84

а,мислете де

преди 4 години

радеф Нищо не зове - Зовът и Вият Олигарсите дето са зад него !той е само марионетка в техните ръце - искат Власта , та да се докопат да Краднат !че Бойко ги натисна яко

83

Анонимен

преди 4 години

В такива моменти ти става ясно как властта бори мафията- никак, даже са в приятелски отношения. Бойко цял ден се прави на луд, Горанов мълчи, а от онзи сме.шник Гешев ни вест ни кост. Него го търси само ако свият 20 кинта от някоя баба по селата.Трагикомедията наречена "ГЕРБ"...

82

Диагноза

преди 4 години

Точно този зелен чорап демонстрира интимност с жените на ближните си червени другари ( хи,хи - другаря Рогоносец Свиленски ) , интимност с "Грипен " , интимност с Нинова , интимност с Решетников , интимност с руските служби....... ! Този е най- некадърния възможен избор в България през цялата 1300 години история !

81

пример

преди 4 години

след като сделката с агнетата и фурмите е между частни фирми, какво търсеше министъра на икономиката в Дубай ?

80

От 88

преди 4 години

Комунистите

79

Анонимен

преди 4 години

Много ги яд ***! Много,да знаете!Знам за един такъв,заемащ висок пост в миналото ,който не се посвини да си пожелае на глас правителството да изпусне пандемията и да стане хаос,смърт и глад в България,само и само Борисов да падне!Не ви будалкам ! Наистина го мислеше и го каза,без да подозира,че аз не съм комунист ,но по съвсем друга причина присъствах в централата им в обласния град !Едва се сдържах!Излязох от стаята !Погнусих се от този човек,а другите двама го аплодираха с подкрепа

78

Няма да стане

преди 4 години

Българите са глупав народ. Народ лишен от възможност за елементарно мислене. Народ без памет и съпричастност към житието си. Накратко. Това е народ напълно заслужаващ съдбата си

77

АНТИ

преди 4 години

Игра на думи,политическо говорене,но как нищо не продума,за сметките офшорни ?!

76

Анонимен

преди 4 години

До митница Олтоманци уволниха сама Мавродиев, другите останаха, включително и министъра на икономиката на митницата май ви лъжат както си искат

75

Анонимен

преди 4 години

То стана ясно кой министър е контактувал с Божков че май и още неща ще излезнат .....

74

кара.канчева

преди 4 години

бойче , Васил Божков ти стига .Той не е Мишо Бирата .