236

Евала

преди 4 години

Ми ей ги, платените тролчета на Божковци и сие. Цъкат минуси на обективните коментари, които и без това се трият, и плюсове на всяка псувня срещу правителството. Големи пари се раздават на ***, на бТВ и на всякакви свободни и платени журналисти, тип С.Диков, Хекимян и пр. плювачи. Все пари, награбени от нас. Дали е случаен династичния брак между отрочетата на синия С.Софиянски и назначения бизнесмен Божков???

235

хахааха

преди 4 години

Давай Бойко мачкай

234

да знаете

преди 4 години

че още поне 5 години Бойко ще ви управлява. Може да пишете каквито глупости ви идват в кратуните, Бойко само си го мести.

233

Анонимен

преди 4 години

До 233Отказаха се, за да можеш ти да ги вземеш акциите и да ни покажеш как се прави. Виждам, че от всичко разбираш и можеш. Сега е момента. ***, заяви се и ни покажи на всички.

232

Анонимен

преди 4 години

Берлускони беше собственик на медии и футболен отбор.

231

пипи

преди 4 години

аха, понеже тиквата направила и нещо хубаво, да не му търсим кусури, къщи и острови в гърция? значи ако даря на полицията 3 коли, мога да обера банка ? ех *** !

230

Анонимен

преди 4 години

Защо ББ се срамува да аи вземе акциите ??? Нали пое ангажимент пред феновете !!! Къде е сега оназ арменска под ло га Степан Хиндлиян , а ???? А сега да ви видим !!!!

229

фен

преди 4 години

Г-н Кралев,спомняте ли си думите' Да построим стадионите в Пловдив с 40-50 мил. лева или да спасим Левски"Е до сега го спасявахме НИЕ.Или ни погребахте ?

228

Анонимен

преди 4 години

ДоТоя дет пита Кралев, какво е направил за спорта? Айде прочети малко, какво е направил. Божков, колко спортни бази построи? Колко стадиона ремонтира? На колко места сложи осветление? Колко пари отпусна за Детско Юношески спортове? Колко пари даде за подготовка на олимпийци. Колко е добре да не знаем, обаче да критикуваме.

227

Анонимен

преди 4 години

Още древните са казали какво му трябва на народа-хляб и зрелища.Като няма хляб,яжте пасти/Мария Антоанета/,ако няма и пасти гледайте зрелища,може и да ви нахранят.

226

Анонимен

преди 4 години

До До 187Къде може да се види неговата колекция? Защото тя се намира в имота му и ти там не можеш да стъпиш? Тия артефакти до един са крадени и е участвано в нелегална търговия с произведения на изкуството? Кой е направил богат? Ти видя ли един да си е взел милионите? Че нещо се оказа, че всички ще ги взимат уж в продължение на 20г. Колкото и навътре да си напъхаш езика в ануса на Божков по-добре няма да стане.

225

Анонимен

преди 4 години

А манекена или бижутера, както там беше прякора на това гебрерастко Гов но Йовов, не е ли в конфликт на интереси като Шеф на Тотото и спортен клуб, на който същото това Тото е спонсор ?

224

До 209

преди 4 години

Триъгълници, линии, пергели и транспортири не ползвам от училище.Божков лежа след заминаването си заради Гешев и гръмките му изказвания за издирване от Интерпол. Това са фактите. Същите като тея, че неотдавна Б.Б. на срещата в Министерски съвет относно спорта, на която беше и Перукан, и Гешев, се здрависва и видимо се радва на компанията на "издирвания".

223

Анонимен

преди 4 години

КРАЛЕВ ВИЕ КАКВО СТОРИХТЕ ЗА СПОРТА КАТО КАКЪВ ОБИТАВАТЕ МИНИСТЕРСТВО НА СПОРТА ЗАНИМАВАЙКИ СЕ С НИЩОПРАВЕНЕ

222

Левски

преди 4 години

Тоя Тити е голям амс***лак! Ха-ха!На мут рите им трябват и клоуни.

221

пипи

преди 4 години

алу, бокича вика, наборе и аз съм селянин. Кът си сеуинин ходи вади картофи у банкя. Каква квалификация има бойко, че да е начело на държава ? Всеки ziганuн брал портокали в испания има повече акъл и мироглед от тоя, поне чужд език научават хората. Бойко сигурно още срича бе

220

Анонимен

преди 4 години

Премиерът с външен вид на *** и със смелост на мишка къде се е скрил, че Кралев се изказва вместо него?

219

Анонимен

преди 4 години

До До 187/214Това ми напомни, че Божков СИ направи колекция от иманярски артефакти. Още едно нещо, за което трябва да бъде съден.

218

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 217Ти знаеш ли Божков от колко години е "бизнесмен"?

217

?

преди 4 години

До ЛЕВСКАРНямаш нищо общо с Левски.