179

Христин

преди 4 години

До АнонименБожков - премиер!....Народа трие билетчета от Индия.

178

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 178 Благодарско! Гледам го Сашо и не вярвам ушите си, слушам го и не вярвам на очите си! Плътна мъгла! Какво ли се покрива с тази буря в чаша с вода!?

177

Анонимен

преди 4 години

Хахахах, гавра с Борисов и далаверите му. Ясно е, че времето на Борисов е преброено. Сега да видим дали другият играч - Божков ще започне контра офанзива. Някой ще изгори по линията, да видим кой от всичките бандити.

176

Анонимен

преди 4 години

Излиза че единстмвената телевизия която ще предаде истинската картина не манипулирана е само Евроком. Божков иска да направи за смях довчерашния си приятел ! Мисирките тръгнаха след Сашо Диков да го линчуват !

175

Аха,

преди 4 години

картината взе да се избистря!? Божков играе с Горанов, дава акциите на Боко, може вече да се връща в България, пак ще му дадат хазарта. Не е важно колко книжки си прочел, важно е каква мутра си станал!

174

Анонимен

преди 4 години

Хора гледайте Евроком !

173

да,да ама не

преди 4 години

До Ами сегаГрешиш! Все тая е дали ще или не ще ги приеме! С тази буря в чаша вода се постига отклоняване вниманието от нещо много по-важно!

172

Лазберете най-сетне

преди 4 години

Професионален футбол без корупция не става. Никой, особено хората които имат пари няма да ги хвърли за футбол ако не може да ги възстанови и умножи по друг начин т.е. чрез корупция. Затова уличат ли някой проспериращ бизнесмен в корупция обикновено след него изпада във фалит и някой футболен отбор.

171

Анонимен

преди 4 години

Божков - премиер!

170

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАНе сте ли много в една смяна бе и Тонката и Странджата ? Ще трябва да поработите хи извънредно малко..

169

Анонимен

преди 4 години

Единия учил висша математика, другия завършил пожарникарската школа. Хаха в коя нормална държава премиер се занимава с частен футболен клуб, който практически е фалирал. Хаха гаврата с баце продължава, сега е ред на ревльото да се появи отново. Евтин сапунен сериал, в който частник милиардер си прави гаргара с пишман политик.

168

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаА ти кога ще разбереш колкото и да лижеш след твоята партия и работодател следите остават...Направи си операция на езика и го оголеми ,малък е да премахне всичките л ...а след работодателя ти !

167

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

За акциите - незнам, а и не ме интересуват... - аз се моля само за едно... - дрОгарЕте да продължат мандата на кака Корни с още 5 години... - за доброто на България...

166

Анонимен

преди 4 години

Каква разлика има между математическа гимназия и училище за пожарникари, а?!?Време е Божков да нправи партия, с прехвърлянето на акциите си осигури едни 10% гласове, най-малкото ще е един от много малкото интелигентни политици в България, а и имунитет ще си осигури...

165

Маитап бе Уили

преди 4 години

Ако БСП дърпаха конците на Черепахата, сега щяха да са най-богатата партия в БГ, а не пред фалит.Май, май проблемът е във властимащите другари.

164

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164Е дали ще е на Тонката или на Бойко все тая ,единия е на екрана ,другия зад екрана бъ рше след него !

163

Анонимен

преди 4 години

Хора,Черепа се гаври с Левски,не е ли време да го подпукваме ниеТрол, като толкова искаш, хващай другите гербери и отивайте в Дубай да го подпуквате :)

162

Анонимен

преди 4 години

БСП колкото и да се напъват с това ръководство на Нинова, Жаблянов и т.н. русофили национални предатели ще вървят надолу и надолу. Единственият шанс на БСП е да скъсат пъпната си връв с Русия и да станат социалдемократическа партия от западен тип. Такъв обрат обаче не може да направи никой от тая сталинистка партия.

161

Анонимен

преди 4 години

До ЛЕВСКАРМай не си левскар а само един скапан гербер ! Мъчиш се да изманипулираш *** но и в Левски има умни хора дали ще ти се вържат ?

160

Абе

преди 4 години

Най-добре Винету да вземе вече скалпа на Черепа, или каквото е останало от него, и да се свършва.