38

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До Кой бил победил?Русия се опитва да присвои победата на СССР, САЩ, Британия и останалия свят над Европа - ръководена от Германия.

37

Кой бил победил?

преди 4 години

Откъс от програмата на официозната телевизия "Россия 1".20.00 - Новините от седмицата. Кисельов (един от държавните пропагандисти тежка категория): "Масовият народен подвиг подхранва Путин."Цитирах дословно. Та значи, дрогаре, вашият идол вече е енергетичен вампир или демон? Само че главнокомандващият по време на войната се е наричал Сталин (Джугашвили). Ето ви нагледен пример докъде пропадна руската пропаганда и как властта злоупотребява с историята на СССР, който иначе отрича злобно.

36

юбералес

преди 4 години

До АнонименВ това време президент е бил Рузвелт.

35

Анонимен

преди 4 години

Европа е Германия.Отатам разбираме и враговете на ЕС !Враг номер едно Америка,Русия ,Китай.Враг номер две Англия,Франция,Италия .Това са конкуренцията на Германия от векове !Обаче лидера на ЕС сега има проблеми точно с тея държави .Не мога да си представя света без ЕС и Мерцедес,Адидас,Ауди,Лидъл.

34

до 47

преди 4 години

Прочетох го с две думи за разлика от нашите работодатели в туризма които искаха да привлекат чужда работна сила но не европейкия съюз за да не губят пари за заплати, но за съжаление опитите не са им успешни , русия успешно привлича чуждестранна работна сила от Китай и огромни инвестиции.Все пак русия е играч и със нея се съобразяват всички,а България е малка държава дори и да станем много силни икономически пак трудно ще диктуваме условия на други.

33

юбералес

преди 4 години

Когато руснаците се освободят от фашизма, може да претендират за европейци и да кандидатстват в ЕС.

32

Анонимен

преди 4 години

айде и руснаците пропяха обединението прави силата.

31

Историк

преди 4 години

Спореред кремълската пропаганда излиза, че с подписването на пакта Рибентроп-Молоттов за поделянето на Полша, Хитлер е окупатор, а Сталин - "освободител" !!!

30

Анонимен

преди 4 години

"Ако видим, че Германия побеждава, ние ще помогнем на Русия, ако Русия почне да печели, ще помогнем на Германия, така ще им дадем възможността да избият колкото се може повече от армиите си, въпреки това не искам да видя Хитлер като победител при никакви условия."Хари ТрюманНю Йорк Таймс, 24 юни 1941 г.

29

юбералес

преди 4 години

Сетила се Мара да се побара. Падна цената на газа и нефта и във великая и необятная се овъргаляха в калта.

28

asd

преди 4 години

Съюзът на Кончита Вурст и Фон Дер ***... Корумпираният ЕС където се раздават някакви кинти за смяна на пола, но не и за бедният северозападен район

27

Fashion tv

преди 4 години

Според водещите новини на този сайт, най-големите заплахи за човечеството са Русия, глобалното затопляне и генерал муфтаджийски.

26

до Историк

преди 4 години

Това е вярно но си сбъркал народа , говориш за викингите , плячкосвали дори от Лондон Париж , но са ги разграбвали и са си тръгвали донякъде тази история учи англичаните и французите как да завладеят света.Докато Русия са малко по различен тип те като настъпят някъде не отстъпват и до ден днешен Русия е най голяма територия.Единствено американците са успели да ги излъжат с Аляска.

25

Анонимен

преди 4 години

нашия пастор каза че руснаците искат да ни заробят и това е ясно пастора Яков е много умен човек аз му вярвам

24

Анонимен

преди 4 години

От 1917 и узурпаторът, никога не се е чувствалаЕвропейска и винаги е била заплаха за Европа

23

Корнелия

преди 4 години

Искам да *** освободи руснак !Имам нужда от освобождение сексуално .

22

Ани

преди 4 години

Русия е една бавно развиваща се държава със затихващи функции.Ако не беше Клинтън да реанимира Елцин и наследника му, отдавна да е притихнала в небитието.

21

Историк

преди 4 години

Какво общо може да има Европа с една империя в чийто Гнезис е залегнало правшлото да живее предимно от военната плячка, придобита чрез непрекъснати грабителски войни, вследствие на които са поробени над сто държави и народности на територия от една шеста от сушата на Земята?Самите руски историци са пресметнали, че в своята сравнително кратка История руската империя е прекарала две трети от съществуването си в грабителски войни и една трета - в подготовка за война.за справка: виж ИСТОРИЯ НА Р

20

ДО 28

преди 4 години

Човече , ти виждал ли си Карта на Европа (не на ЕС) ?

19

аман

преди 4 години

Пак намериха повод да ни занимаят с Русия . . .