92

2Loop

преди 4 години

с тия ваучери такива схеми ще се заформят, че ум да ти зайде.но патреотите си знаят своето, особено Далавери.това е все едно въвеждане на паралелна валута, която се осребрява от мутробизнеса

91

Анонимен

преди 4 години

За 210 лева ще изкарам 3 дена в ултрасуперолинклузив петзвезден хотел, ама не в България. И не в мърляшката Гърция.

90

House M.D.

преди 4 години

А мен какво ме интересува, че ще фалират?

89

E

преди 4 години

Сега ще видим "пазарни" механизми за подпомагане на бетономутрието - Черно море. Като забият карантини на всеки, който излиза и се връща през граница рязко ще спадне желанието за почивка в Гърция или Турция например.. тая година май така...

88

Анонимен

преди 4 години

До до 77Хич не съм се объркал. Там ходеше елита на БКП. Между другото, Евксиноград (никаква изненада) не е строен по Комунистическо време, може би затова и комунистическите елити го предпочитаха. На тях всичко им беше така: всички сме равни, ама ние сме по-равни от вас. А за тоя фантазьор, с истинския вермут, той такъв вермут е виждал само на картинка или покрай някой контрабандист на скатавка. За водката му вярвам, северните пияндурници ни я доставяха с цистерни.

87

Мислещ

преди 4 години

Не дадоха ваучери за храна и лекарства. Не смъкнаха ДДС-то за храни и лекарства а за на мутрите бизнеса искат невъзможното! Естествено, че ще се чуе гласът на мутрите, а не на интелигентните предприемачи. Трябваше да се дадът ваучери за храна и лекарства, а хората ако искат, като не дадът пари за храна и лекарства, които са необходимост ще си отидат на почивка..

86

фак

преди 4 години

ДДЦ има 8% на храната в Гърция, ама у супермаркетите, не ресторантите.Мутресата продава на 500% надценка, ама и иска ниско ДДС.Да ви кажа, по-добре, да си бил аргатин зимата и без бизнеси и кредити, отколкото сега тези с хотелите и ресторантите.Видов Ден е дошъл.Аз на село ще ида и ще изкарам годината, ама оня със наемите и кредитите какво прави ?????

85

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Ще ида на нашето море отново, когато там останат 1/3 от сегашните хотели и ресторанти.Останалите - в морето.Пияндурниците от Русия и Англия като екстра ще донесат и вирусче.За риска да го лепна ще ми дадат 200лв., да си ги сложат отзад.

84

Анонимен

преди 4 години

Правят плажа платен по 10 лв вход на човек и безплатно чадърите и шезлонгите, докато има свободни. Къв им е проблема...

83

анонимен

преди 4 години

Айде, почва се! Кой ще ви дойде под чадърите бе, алчници?! Хората умират, други си даряват мизерните пенсии за болните, а вие се пазарите за платени чадъри! Нещастници! Един турист да не видите, чадърите да ви опустеят!

82

Анонимен

преди 4 години

Концесионерите *** фанат за пинко,аз пак че си почивам на Корфу.

81

Хан Крум

преди 4 години

А кой е казал, че ще някой ще ходи на Червеномутро бетоноЧерноморието? За да ме скубят със петорни цени, мазни мутри да ми искат по 50 лв. на чадър и ако си нося собствен да ме гонят на края на плажа, да ми сервират онзиденшен таратор, да ми пукат тъпанчетата със среднощна чалга, сервитьори *** да ми говорят на "бе"на "***" и на "че" със Банскалийски акцент, да пия от чаши със ясни пръстови отпечатъци и остатъци от червило, да плащам паркинг по 20 лв на ден. Аре стига - има Гърция и Турция.

80

Анонимен

преди 4 години

що не даде ваучери за болни деца например за които събират пари постоянно с смс-и и банкови сметки ами ще ги дава на мутрите които окрадоха държавата и са причината тия деца да просят пари за операции? сбъркана държава сбъркани хора долнопробна картинка

79

Ужас

преди 4 години

Ако се раздадат ваучери, ще бъде груба грешка! Това ще е безумие! Дъното! Ще се откраднат едни държавни пари и то от заем, а всички ние ще го връщаме. Парите ще отидат в ***, които даже ще вдигнат цените и пръста си няма да мръднат да подобрят условия и хигиена! 210лв нощувка със закуска!!! Четете ли? Това ще е кражбата на годината и ксто гледам даже има доволни овце. Срам и позор!

78

до 77

преди 4 години

нещо се обърка, Евсиноград е резиденция не курорт. Намира се до курорта Дружба. Там няма как да са ходели чужденци независимо какви. Освен на държавно ниво

77

Ц.Ц

преди 4 години

Това с ваучера е нещо като да платиш на някой за да ти купи подарък. Все пак тия пари не са ги изработили,а ще ни ги връщат от данъците които сме платили от изработеното от НАС.

76

фак

преди 4 години

2loopa пак го измислил, това ще бъде по-добро и по-лесно от печатането на пари,Много лапане ще има.

75

аз

преди 4 години

Да раздават пари на всеки. Пък който иска на море, който иска на вилата, който иска да си купи хляб да не му умрат децата от глад. Значи се молят на народа да събира пари за болниците, пък тия раздават ваучери за милиарди на хотелите. Турци.

74

Анонимен

преди 4 години

Тоя горе дето е"разработвал"различни варианти на цени най вероятно не е Разработил варианта на ФАЛИТ!

73

Анонимен

преди 4 години

По добре от нулев сезон от колкото да отвориш набутан до шията ако отвориш колко българи ходят на почивка между 800 и 900 хил българи.