25

давай Дедо Дони

преди 4 години

Абе вие докога ще ни занимавате с математически "модели",които имат само едно общо нещо....всичките са изсмукани от пръстите. Дедо Дони си знае работата. Ей сега като изпоарестува Бил,Джордж ,Хилари и пр. ще секнат всякакви уж правдоподобни "модели" и апокалиптични прогнози. Това е "последна битка" на Дълбоката държава....дано в ада да се провали.

24

Анонимен

преди 4 години

Статията на практика изразява основното различие между Русия и САЩ. Путин в обръщение към народа директно каза,че основната им цел е да запазят хората, а при Тръмп основното е да работи икономиката- т.е печалбите на властимащите. Интересно е да се слушат критиките на Джо Байдън против Тръмп по повод коронавируса, но да не се забравя,че именно поради Байдън парите за здравеопазване в САЩ бяха доста намалени в последните години.

23

Анонимен

преди 4 години

Преписване на статия добре, а никаква аналогия с родната сигуация?

22

Анонимен

преди 4 години

С.Наришкин като стане президент на Велика Русия тогава ду п е да им е яко на американчетата и техните слуги

21

Тест

преди 4 години

Това като онази достоверна прогноза за 2 млн умрели в САЩ ли е или нея вече всеки я забрави? Точно 0% шанс тази прогноза да се случи, не знам колко грешни прогнози трябва да бъдат направени преди хората да разберат, че тези модели са по-лоши от предвиждане на карти таро! Абсолютно никаква връзка с емпиричната действителност, толкова сериозен дисонанс, че не знам защо изобщо тия хора си губят времето с такива щуротии

20

Русия

преди 4 години

Много бързо скрихте статията дето Запада е крил чумата 2 месеца!!! Фъф Франция Корана е имало декември месец . СССР кри Чернобил 1 седмица а тия рептили избиха 1 милион и ощи са очаква.

19

Анонимен

преди 4 години

А ако не я отворят по 20 000 на ден по други причини

18

дедо Ташунко

преди 4 години

Оказва се, че бедните американци, които са около 20% от цялото население, ще умрат преждевременно или от короната, или от глад. Интересите на бизнеса ще бъдат над всичко, както интересите на тази разкапана и престъпна държава стоят над цял свят! Amerika first, съобщи многократно рижото недоразумение Дончо.

17

Анонимен

преди 4 години

Кой го боли... нали сте велика сила.

16

Др Sturbucks

преди 4 години

Прав сте, може китайците да се върнат до паничката с ориз,но пък САЩ могат да се върнат в 29-33 години, когато там за 2долара на ден са строили пътища.. всички са взаимосвързани в днешно време.

15

Уонко Нормалният

преди 4 години

Хайде дони, опитай да стъпиш в Арктически води! Хахах

14

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

е Вие какво Очаквате - от тук на сетне всичко се плаща с Човешки Животи, така е при Китайският Комунистически Вирус - Цялата Планета е ГУЛАГ под Открито Небе!!

13

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Това било,онова било.Има само едно сигурно.Китай,ще плати и то с лихвите сметкатаи на САЩ и на Европа.Иначе ще има отново ,само купичка с ориз на ден за жълтурите.

12

Анонимен

преди 4 години

Тръмп,дръж се, ще победиш на изборите и после ги почвай много хард глобалистите-сатанисти.

11

Уонко Нормалният

преди 4 години

Щом и макета се Гаврят с Нашата История, докато мутрата приглася на краварите. Къде е Българския интерес? Освен да ни крадът 30 години, какво ще остане? 1ви по смъртност в Света! Брао!

10

Додо

преди 4 години

В САЩ има избори на 3-ти ноември. Поради това, 99.5%от новините, идващи от световните новинарски агенции са политпропаганда, нямаща нищо общо с обективност.

9

Разбиращ

преди 4 години

Не могат да се примират гадовете, че Тръмп не им играе по свирката! Тръмп браво, ние сме с теб!

8

Ром"с

преди 4 години

И какво предлага "Ню Йорк таймс" да се седи цял живот под карнтина или докато намерат ваксина и я приложат,а това ще стане следващата година някъде от май месец натам...и какво е стане с хората където в САЩ имат спестени 1 000 долара ,а те са 40 милиона ,а с тези бедняците където са 50 милиона ,а другите 100-150 милиона където са от заплата до заплата и с тези 33 милиона остналаи без работа ...нито една гвардия няма да може да се справи и то при това ,че всички в САЩ имат оръжие къде легално ..

7

Satira

преди 4 години

Очакваме САЩ да открият ваксина и да спасят света. Както го правят във всеки един техен Апокалиптичен филм...!

6

Додо

преди 4 години

Преписали сте 100% фейк нюз.