19

16007

преди 4 години

За да не си спретнем втори пик, полекичка тръгваме на работа бе зътпакници по транспорта. Стъпаловидно работно време за тези, които няма как да работят вкъщи, а онези, които могат - нека почакат с освобождението си, те не пострадаха финнасово. Но най-важното е честата дезинфекция на градския транспорт, станциите на метрото и спирките, оживените кръстовища и големите улици.

18

Анонимен

преди 4 години

,айде да изчезва тази гадост.Още една - две седмици и да се маха тоя вирус.Добри новини :)

17

18 е прав

преди 4 години

Няма да са оправим. Поне в моя живот. *** политици и нация. Недисциплинирани. Средното образование до голяма степен влияе на *** поведение на хората.

16

Ужасена

преди 4 години

Вие май не виждате че починалите са все повече млади хора около 40-те години!Вие които ме плюете и не ми вярвате сте млади и затова не ви е страх, защо не мислите за по-старите, защо толкова злоба, всеки иска да живее,нима на 50 човека е стар?

15

Анонимен

преди 4 години

До УжасенаТеб да не те е праскал някой в нестандартни места по Бай Ганьовси, че всяка втора дума ти е ***, *** ...?

14

Анонимен

преди 4 години

А за излекуваните няма ли статистика? Пак се продължава с некоректното обявяване на заболелите. От общия брой трябва да се извадят починалите и оздравелите, за да се получат текущо болните.

13

Анонимен

преди 4 години

До УжасенаНас агнешкото и ракията ни спасиха от короната, а ти върви да пасеш трева.

12

Хахаха

преди 4 години

Ставайте ***, стига сте спинкали

11

12

преди 4 години

тая откачената и преди вируса пак е била сама, така че.... няма разлика хахахахахахаха

10

Мдааа

преди 4 години

Отварят кортове и спортове и познайте какъв компот ще стане! Отпуска се всичко а графиките на световния сайт за коронавируса показват друго - кривата върви на горе и само на горе!

9

До7

преди 4 години

Ужасната, отивай да живееш в някоя пещера, зазидай входа отвътре и ще си в безопасност. Е, няма да има какво да ядеш, но поне няма да се притесняваш от вируса

8

до Ужасена

преди 4 години

поне ще се заразиш и ще имаш антитела хахахахахахахаха

7

На бас

преди 4 години

Ще видите след две седмици как ще върнат КПП , маските и ще ни затворят! Вземете си семки и гледайте!

6

Анонимен

преди 4 години

До УжасенаМалоумна ли си или кьорава, та не виждаш че случаите намаляват.

5

Ужасена

преди 4 години

Бай *** не спря да ходи и сега излизат агнешкото, ракията и бирата от празниците!Всеки ден случаите са все повече!А след няколко дни ще има бум на заразени заради разхлабване на мерките!Щаба, никакво разхлабване на мерките, напротив, заключете бай *** в извънредно положение поне до края на юли! Маските да са задължителни и навън, КПП-тата да не пускат коли а само тирове!Затворете парковете пак и пълна карантина!Ако се отпуснем сега ще има невиждан пик защото бай *** е *** човек!

4

До 1

преди 4 години

Е, потрай малко, има време. 14-18 дни да се проявят симптомите, 4-5 дни докато се усети лицето, че има проблем, после докато го тестват, пък докато излязат резултатите. В края на седмицата ще е сеира.

3

сигурно

преди 4 години

Сега щаба ще вземе да се притеснява ,че заразените са много малко !!

2

Анонимен

преди 4 години

Основно онкологично заболяване и придружаващо ковид.

1

НЕКОЙ

преди 4 години

Нали днес трябваше да бъде пика заради Великденските пътувания? Нали така, ментарджии от НОЩ? Какво стана, че не е така? Я сиктир.