189

Анонимен

преди 4 години

Бате Бойко си въобразяваше че ще надхитри всички наведнъж хаха, няма начин.

188

Анонимен

преди 4 години

Омръзнахте ми с вашите тъпизми бе особено като заобяснявате какви били българите - хуни тюрки и не знам си още какво. Българите са нация създадена от смесването на прабългари и славяни. Днешните гърци отдавна не са елини. Помаци и гагаузи не са турци. Да се престане вече с тия *** спекулации.

187

Анонимен

преди 4 години

ПЕНДАРОВСКИ ПРЕДПОЧИТА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ВМЕСТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ПОДЧИНЕН НА БОЙКО. НИЩО ЧУДНО.

186

Анонимен

преди 4 години

балканска идилия

185

днд

преди 4 години

ЕС също може без фироми .

184

ПЕНДАРОВСКИ

преди 4 години

НЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ ЕС АКО ЦЕНАТА Е БКП И ДПС ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

183

Забележка

преди 4 години

тогава това трябва да е най-кратко просъществувалия официален език във цялата Вселена.4. Стефчо дали знае коя година точно се слага наставката - евски във фамилните имена?Да не излезе после, че има претенции и за некой територии около Колизеума в Рим!

182

Анонимен

преди 4 години

Разбира се няма македонски език, има само северномакедоснки диалект на Българският език!

181

Анонимен

преди 4 години

До ЗабележкаЗа да питат глупавите, затова се е изказал. Иначе нямаше да питате.

180

Анонимен

преди 4 години

ДА БЛАГОДАРИМ НА ГЪРЦИТЕ ЧЕ ПОНЕ СМЕНИХА ИМЕТО НА СТРАНАТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ КРИВОГЛАВОТО ИЗРОДЕНО ОТ ЮГОСЛАВСКА ПРОСТОТИЯ ПЛЕМЕ ДА НАГЛЕЕ. БОРИСОВ СЕ ПРОВАЛИ С КЪСОГЛЕДАТА СИ ПОЛИТИКА.

179

Един Българин

преди 4 години

До 209 Нищо не си измислям готин. Имаше интересен филм по БТВ "Тайната история на България", там бяха намерили съвпадението на имената на градовете. А можете да се пообразовате малко за Таримските мумии и тохарите, които да имали смесена ДНК - европеидна и азиатска. Подробни описания на племената на оногундурите и кутлигурите са правени от византийски историци, поради факта, че Източната империя им е плащала годишен данък. "Скитите " са измислица. Най-голямото съкровище е българско- кхан Кубрат

178

Забележка

преди 4 години

Ся като прочетох какво е направил Стево, неминуемо изкачат някой въпроси:1. Как е разбрал какво е становището на Българския Парламент, като то е публикувано на български, а както стана ясно *** знае само неговия си език?2. Как точно кодифицираш един език? Като вкараш латински символ, за да се различава от оригинала ли?3. Ако официално новият език се е родил 1974г., а по статистика през 1989г. 65% от населението населяващо въпросната територия се самоопределя като албанско, то тогава тов

177

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 205Тази глупост идва от концепцията на Отоманизма, или Османизма, както ти е по-удобно.И изобщо не заслужава да се коментира.

176

Анонимен

преди 4 години

До АнонименHа какъв език са тия македонски песни като нямат една сръбска дума на фъстъците кикирики ли са казвали

175

Анонимен

преди 4 години

До Един Българин Не се чуди такова животно нема. Тази изгъзица е започнала със създаването на югославската Македония, която знаем по какъв начин се появи. Тя съществува и сега търси начин да се утвърди. Само че не разбирам защо реши че това ще стане за сметка на България? Явно нещо ги сърби там, усещат че тяхното май не е истинското. Когато се чувстваш несигурен най - много се пенявиш.

174

Lan

преди 4 години

198, езикът е диалект на българския. Сигурно в по-голямата част от държавите езикът не отговаря на името на държавата! Да си чувал за австрийски, белгийски, австралийски, бразилски и т.н.? Езикът не е политика, той е даденост.

173

Пиндуревски

преди 4 години

Отсече *** за по накратко....

172

Анонимен

преди 4 години

Фалшивата македонистка история да я използват само за разпалки под казано. Не струва и хартията,която е похарчена.Македонистите далече от ЕС.

171

Анонимен

преди 4 години

Пендаровски го нацепи на Бойковски

170

Анонимен

преди 4 години

Комунистическата власт караше не само българите от Пиринския край да се пишат македонци. Комунистите от Сърбия правеха същото във Вардарска Македония. Защото това беше решение на Тито и Сталин да променят съзнанието на българите там. На 6ти януари 1945та година, така наречения "Кървав Божик" бяха избити хиляди македонски българи по списъци на продажника Лазар Кулишевски. Кулишевски е македонски българин член на компартията на Сърбия. На тази дата започва геноцида към македонските българи.