14

Чичо

преди 4 години

Та гледам, всички дружно плюете по Гейтс (то от форумните *** какво друго да очаква човек), но се чудех - някой има ли доказателства за твърденията си (подкрепени с линкове от достоверни източници)? М? Или се почива на конспиративни теории и синдрома ЕЖК?

13

Хаха

преди 4 години

Не знам на кое да се смееш по-напред. Компютърджията от елита дето ще спасява някого - този е пълен сой бой, който вече го изтриха от няколко държави. Или може би на това как е вторият най-богат на планетата. Саудитите имат трилиони. Също важи и за разни банкерски семейства. Имат дребни и незначително офшорки като БлакРок в които имат около четири трилиона и половина активи. И това са им малките и знайни гнезденца. За големите никой не знае.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако има инкарнация на дявола, то това е този евреин. Отговерен е за смъртта на милиони деца и бременни жени в Индия и Африка. Едва ли има по-мразена личност на света.

11

Анонимен

преди 4 години

"Той е обсебен от идеята за спасяването на живота на милиони хора и винаги е бил наясно за опасностите от друга болест, която би измъчвала света."Хахахахахахахахааххаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахаахха.Мда, така е, няма друг начин.

10

Анонимен

преди 4 години

Ехааа развихриха се конспираторите :D Чудя се, как е възможно в 21 век да има толкова неуки хора.Такива като вас са горили хора като Ян Хус по кладите.

9

Анонимен

преди 4 години

Да ваксинира себе си, нас да не ни мисли. Той щом е ваксиниран значи няма от какво да се бои повече и там и евроатлантиците и те да се ваксинират със ваксините на Гейтс.

8

хахахахаха

преди 4 години

до 1Заради този "изруд" и такива като него индивиди като теб могат да показват интелектуалното си ниво наляво и надясно.Утре когато ти автоматизираме работата тогава може да псуваш

7

Анонимен

преди 4 години

Да си я завре тая ваксина там, където слънце не го огрява

6

MaйMyнатa

преди 4 години

Хохооо, спасителят на човечеството!! Само така живота му ще има смисъл, а и ще го помнят вечно. Но, едва ли ще му се получи номера.

5

Анонимен

преди 4 години

Той и приятели докараха пандемията,сега ще търсят ваксина,моля ти се.Мерси,унищожители от качени на човечеството.Нема нужда

4

Expose the nose

преди 4 години

Спете спокойни, гнусният слуга на сатаната, евреинът милиардер психопат Бил Гейтс ще се погрижи за вас и децата ви. Ще ви напълни с коктейл от тежки метали, радиация и клетки от абортирани ембриони.

3

1234

преди 4 години

Не се хаби! Човечеството няма нужда от теб и твоята помощ!

2

Плоскоземец

преди 4 години

С нетърпение чакам коментарите под тази статия.Дано да има за чипове, за 5Жи, коронавируси и т.н.

1

УМЕН

преди 4 години

Колкото по- бързо yмpe тоя ***, толкова по - добре за човечеството!!!