402

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 420Кво чакаш 10 години, или сега ти дойде куража....хахахах

401

Анонимен

преди 4 години

хората не ги е##. одеве в лидл щъкаха и деца, то тва са ни парковете на нас провинциалистите. за една връзка зелен лук чака по 20 мин отвън и още толкова на каса, но по-важно е, че *** не си е вкъщи.

400

Анонимен

преди 4 години

До ЧОРБА КАШАУточнявам, че Борисов получи генералски чин от президента Петър Стоянов, в последните дни на поста му, при цялото ми уважение аз тогава много се учудих.

399

ЧОРБА КАША

преди 4 години

Бойко Борисов е издигнат във генерал от президента Георги Първанов.Мутафчийски е издигнат във генерал от президента Румен Радев

398

Анонимен

преди 4 години

До Кое не е ясно.Понеже написаното е вярно не е ясно кой слага минусите, жив и здрав да е.

397

ами,

преди 4 години

аз като ви гледам всяка сутрин на екран няма по 1 метър разстояние между вас, наредените на масата. Всички сте без маски и всички говорите т.е. плюете по останалите. Как не сте болни? Никой от вас, наредените на масата, не стои затворен у дома през останалото време. Всички сте в движение и с много контакти. И пак питам защо няма един болен от вас след като нарушавате всички мерки, които налагате силово на населението и които мерки според вас са единствените гаранции да остане човек здрав???

396

Анонимен

преди 4 години

А бе тия защо постоянно ни се карат от тази телевизия?!Явно ще трябва насила да ги научим на уважително отношение! Скоро ще бягат като пилци.

395

Сашко

преди 4 години

Ким Чен не е умрял това са спекулации!Официално го обявиха че е жив!!!Проверете си информацията!

394

до Анонимен

преди 4 години

Ехеее, ако пуснат Ангелкова в Южен Парк, няма да стъпи жив човек.Кучетата даже ще бягат.

393

ББ ПП

преди 4 години

За генерал Мутафчийски ,благодарете на генерал Румен Радев който във пълномощията си на празидент издигна професор Мутафчийски във генерал Мутафчийски

392

Анонимен

преди 4 години

Меркитежтрябва да са подходящи, а не строги или разхлабени. Разбира се този полузаконен щаб няма права да налага или отменя мерки, а реално е само говорител на правителството и отклонява вниманието от некадърността на правителството.

391

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Както казваше един старшина когато бях войник,"да те са Уникални Уригофрени пардон Уникуми

390

Анонимен

преди 4 години

И..икчийски се подиграва на хората, че носели маските като лигавник, що не погледне господаря си

389

Анонимен

преди 4 години

Да пуснат Ангелкова да броди из парковете, никой няма да стъпи там

388

Деса

преди 4 години

Румен Радев е зачеркнал военната ерархия като е дал генералски чин на професор Мутафчийски

387

Деса

преди 4 години

Аз Румен Радев президент на република България произведох професор Мутафчийски във Генерал,със указ 96 считано от 30 Април считано от 6-Май 2019г.

386

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 412Ако е вярно това, не знам някой да жали за него.За мен ще си остане единствения дебел в Северна Корея, нищо повече.

385

До 412

преди 4 години

И Рокфелер гушна букета с десетото поред присадено сърце. Но семейството му продължава делото

384

Задкулисни Игрички

преди 4 години

Ким умира мистериозно по средата на кризатаДържавите впрягат генерали за борба с Ковид-19Китай подават подвеждаща информация за заболели и починали до СЗОКарантинират милиарди хора, за някакъв си грип?Не ви ли е малко неестествено всичко това? Защото то Е доста неестествено.В момента службите са почервенели от ярост и впрягат най-мощните си арсенали, за да вземат адекватни мерки и да си спасят властта локално.Но има глобална задкулисна игра, която ще ни направи васали на Китай. Края иде

383

Анонимен

преди 4 години

Понеже тук гледам коментари и за Северна Корея, тук е мястото да кажа, че другарят Ким е умрял! Пукнал, ритнал бакърчето, гушнал букета, какти щете го кажете!Начело щв застане другарката, сестра му!Ще бъде голям цирк - жена начело на диктатура. Прецедент в историята - от Клеопатра до ден днешен!