100

Анонимен

преди 4 години

Циркът коронавирус продължвава с пълна скорост

99

Анонимен

преди 4 години

"Той и СПИН пряко не убива. От една настинка си заминаваш."Разбрахме се!Вирусът предизвиква влошаване на имунния статус на организма. От нещо друго си заминаваш.Подчертавам - от НЕЩО ДРУГО! Защо го подчертавам? За да не се коментира как са щели да си умрат така или иначе и да сме ги пуснели да работят...

98

Анонимен

преди 4 години

Днес джитках с колата цял следобяд из София по разни си мои работи и покупки. Навъртях 70 км. Никъде не видях да се движат хладилни камиони за трупове, никъде не видях и детски площадки превърнати в морги. А бяха обещали днес да е АД.Както казваше бай Петко Бочаров - Да, ама НЕ!

97

Лойко

преди 4 години

Праиме ги 2 бона случаите и разхлабваме!

96

Sata NATO

преди 4 години

Ето че пак сте на път, пак ще се сее зараза!!!Ха после да чакаме на 14.05.да ни пуснат!!!--------Те няма да те "пуснат" във всички случаи.Такива като тебе, дето чакат някой да ги "пусне" са най-сладки. За какво да те пускат, като може постоянно да те лъжат, че другите са ти виновни.

95

Анонимен

преди 4 години

В тиха война сме.

94

Анонимен

преди 4 години

Смъртността в България към момента за тази година с ковид19 спрямо миналата е по-малка ФАКТ!

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Ако ..случайно не се бе случил Ковид19...Важни са ползите от този вирус. Ако не беше той, то щеше да има война. Пак решение.Не ставаше маргиналите да продължават да се развихрят. My apologizes!

92

ББ

преди 4 години

До АнонименЩо не вземете да затворите провинцията бе. Да ми и дват да се лекуват в София. На КПП то и обратно на село да ги копат.

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Ако има лаборатории във всеки градРамус има във всеки град. Къде е конкретният проблем???И какво ви стопля хартийка с + или - на нея???

90

Препоръка към щаба

преди 4 години

За да се изчистят недоразуменията във възприемането на информацията сред населението, горещо препоръчвам да се използва терминът "починал от ХХХ при установено наличие на COVID-19, довело до усложнения, несъвместими с живота". Може би тогава тези, които си искат работата (сив сектор), за които е важна връзката с роднините (да се нАпия, ***), които си обичат децата (галят ги по главите, докато им обясняват как всички крадат), които си обичат жените?! и други ще разберат, че и те не са вечни...

89

Анонимен

преди 4 години

електората на БКП намалява

88

Анонимен

преди 4 години

Ако има лаборатории във всеки град щяхме да знаем какво става.Бойко обаче не иска да инвестира в лаборатории и така щаба колкото открие.Реално ще се увеличават,защото няма тестове достатъчно.До 2 години ще се заразим всички!!!!!А това е само тоя вирус,ами ако тръгне нов ковид 20 догодина?????

87

Анонимен

преди 4 години

Василевввв , как така бе... Нали копал темели за да купи хумана,БокичаВерно оплете се той..щерката на 14 год...била на хумана!!!В барса ...щерка ли му е ??Егати колумбиийският сериалНе можеш схвана кой на кой , кой под кой..

86

Бубето

преди 4 години

Да, така е. Повече тестове - повече открити случаи.

85

Анонимен

преди 4 години

До Винету БорисовСобственик на Numin Invest S.L. e някой си Георги Станков Йовчев

84

Брех

преди 4 години

Тези двамата от днес, короната яко ги тръшнала. Разградила е на максимум здравите им тела... това минава всички абсурди вече. СЗО вчера излиза със статистика, че повече от половината починали в Европа са от старчески домове... цирк дьо солеи и тикве...

83

Анонимен

преди 4 години

Някой депутатин или министър от ГРОБ няма ли да прихване ковид19 и да се тръшне? Само тогава ще повярвам, че е опасен.

82

Анонимен

преди 4 години

алооо ,управницитееее,толкова ли е трудно да затворите София за почивните дни???Ето че пак сте на път, пак ще се сее зараза!!!Ха после да чакаме на 14.05.да ни пуснат!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Явно ми куца математиката. Сутринта бяха 1097, през деня днес са 17. Как стигнаха до 1188 ?