349

мишо бирочето

преди 4 години

що не каже колко от тях са със симптоми. що не каже колко хора е убил след като ги е сплашил и ги е закачил на вентилатор, голям процент от чиито клиенти умират от белодробни проблеми. елементарни лъжжци и елементарно стадо, това е положението.

348

мишо бирочето

преди 4 години

тея смешници като почнат да правят стъкмистика въз основа на стотина теста на ден и да екстраполират и процентират върху мелеони и като видя офсете как се бъгват и блеят тревожно и ми става ясно защо милата ми родина е на тоя хал / ми те повечето уфсе не знаят математика и за трети клас. това логика, това критично мислене.... липсват на голяма част от масата. това плешиво педерме що не каже колко теста прави на ден, ей така до броя на заразените. що не каже колко от тях са със симптоми. що не каже колко хора е убил след като ги е сплашил и ги е закачил на вентилатор, голям процент от чиито кли

347

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с гнусни рубладжийски ***.

346

Анонимен

преди 4 години

добре че 21 са се дотътрили до болниците, че разбираме че трудно ги приемате хората, чак на умирачка кат се докарат, че да ви се вдигни бройката

345

Jon

преди 4 години

До ПозитаноА коремния хирург с пагоните и жалната физиономия не разправяше ли същото в началото?

344

Анонимен

преди 4 години

До *** народ чуек 369Работата е там че има установени случаи на 90 дни заразоносене от хора...........Нещата отиват на ............Икономиките ще колабират.Мор иде по човеците, МОР.А борсите на акции се търгуват на нива все едно е Коледа.А Тръмп предлага да се инжектира белина в белите дробове като лечение....Всичко се срива !!!Идва КРАЯТ !!

343

Анонимен

преди 4 години

Вижте си там вътреболничните инфекции, 11% не е малко.

342

Анонимен

преди 4 години

Хората започнали да работят.Престъпници!!!! Който не работи, не трябва да яде. Видите ли, короновирусът се лекува с мързел.

341

Анонимен

преди 4 години

Правят си колкото теста не ден искат, според нуждата - за да имат аргумент за затягане или разхлабване на меркиите и най-вече да крадат безнаказано пари.Куче влачи рейс - това е извънредното положение.

340

Анонимен

преди 4 години

Алчният за власт селянин от дупнишките села Генерал Мундирчо всяка вечер се сънува като президент и всяка сутрин се събужда опикан до ушите.

339

Ай стига вече

преди 4 години

направихте домовете на концлагери.Гледате другите държави защо.Те ако акат и ни е ли трябва да правим същото.

338

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко направят 1000 теста колко ли заразени ще открият.__________е вчера са направили 1000 теста, затова и установените случаи са 90, до оня ден правеха по 500, половината от които в частни лаборатории, какво да коментираме, на НОЩ им требваше 2 месеца та да сколасат да правят по 1000 теста за ден

337

Анонимен

преди 4 години

сигурно и тия медиците от Видин са ходели някъде на чеверме по морето или Банско, нали много големи заплати взимат, та са решили да врътнат едно чеверме, пенсионерите от оня дом за възрастни хора и те са скокнали до Банс4о :))) а пък тия шивачките от Плевен те направо екскурзия до Бергамо са си направили.ЦИРКАДЖИИ !

336

Анонимен

преди 4 години

Сега е мюсюлманския Байрям. Какво правим?

335

Анархия и безотговор

преди 4 години

Отпуснаха се и тръгнаха да бачкат и е какво стана!Няма контрол, фирмите пак започнаха да работят а уж има забрана за всички да спрат!И фризьорските салони отвориха, въобще анархия!

334

някой

преди 4 години

Може ли да обясните какво значи амбулаторни? Които са отишли сами в болница ли? А другите какви са? Хванати в махалата ли?

333

Факт

преди 4 години

До преди няколко дни удържахме епидемията с отговорно поведение на хората още от февруари, но вируса всеки ден прескача през незатворените граници и това обезмисля усилията ни.

332

Анонимен

преди 4 години

Ако направят 1000 теста колко ли заразени ще открият.

331

Анонимен

преди 4 години

Според мен трябва да се наложи пълна карантина на цялата държава за 14 дена

330

Анонимен

преди 4 години

Кифлите от блока не се спряха да ходят и се кикотят как на 13 Май всичко щяло да се оправи, а аз само цъкам с език и се моля да няма затягане на мерките, че и пица няма да мога да си поръчам ама едва ли ще ме огрее.