79

absurd

преди 4 години

До ТопкатаАз ли бе,прати го в Бургас тоя с татусите,да му размекнем китките

78

Велики Славяни

преди 4 години

Пребийте ги в ареста уважаеми пазители на реда! Със палките! Щом 3ма тръгват да бият един и то с бухалки и железа, нека да усетят какво е ! Бой със палките ! Навсякъде , бой със палките! Счупете им и техните глави

77

Munchen_DE

преди 4 години

Както и предположих по-рано. Фенове са на отбора на всички власти, дано да си получат заслуженото, ама надали.

76

Тонката

преди 4 години

До absurd"Тръбни ключове":):):):):)"Един по един":):):):):)Ти добре ли си бе?:):):):)

75

Василевн

преди 4 години

Бати Бойко е велик!Всеки в тази държава иска да подражава на всенародния любимец и закрилник!Бати Бойко е силен, каратист, умен, харизматичен, и в миналото е бил "борец" и охранител!Мъж на място!И младите, които прохождат искат да приличат на Бати Бойко, искат да са мъже на място, силни, да са богати, и да бъдат харесвани от жените!Бати Бойко е велик и ще изведе българския народ с най-малко жертви от тази пандемия, и материални и човешки!Бати Бойко има черен колан, но душата му е бяла!ЦРУ!

74

те

преди 4 години

В другите страни разни футболни фенове помагат на хората, носят храна и т.н. - тук бият.

73

Велики Славяни

преди 4 години

Сега трябва да ги пребият в ареста така както те самите пребиха Ангелов!

72

Анонимен

преди 4 години

тия от наказателните бригади на тиквата ли са

71

ясна работа

преди 4 години

На тоя Делев, Кюстендилеца му стана баща. Иначе ега изгният в затвора тия от*ки.

70

Умерен цесекар

преди 4 години

Тези позъори ако са и тримата на ринга и ги хване истински боксьор категория до 65 кг. Ще ги направи на кайма за един рунд ......

69

absurd

преди 4 години

До ТопкатаЩото са на група,,а един срещу един?Ръцете ми са като тръбни ключове

68

до философа онката

преди 4 години

Многознайко, предлагам ти ако имаш връзка с тези потомци на Чък Норис да ми ги извикаш , 0.60лв/бр. струва техния край... Не съм си изгърмял жокерите, така че мога да излежа 2ма, 3ма ... Навит ли си ?

67

ТИМ

преди 4 години

Не само, че са трима MMA бойци , ами и с железни тръби. И не скачат на Рамбо , а на обикновен журналист. Тоест достигам до заключението, че София запад са плахи писани с нежни сърца . Като са по един и ходят наакани, с качулки и по - ниски от тревата :-)

66

:))

преди 4 години

До ТонкатаТонка мараба!Пак ли ти е весело? :))))Ти да не си качен постоянно на черешата, като Малкото Моьъче, синчето на вашия Патрон?:)))

65

42

преди 4 години

Де що има боксьори, ММА, борци и прочие професионални побойници са *** поголовно. То не че и футболистите им отстъпват. Като се сетя за Валери и Ники и прихвам. Образци!

64

Здрасти

преди 4 години

Жени! Нали са мма бойци пък с железа. Женки

63

Тонката

преди 4 години

До ЧикатинНали знаеш кой игра ножа на Багата:):):)Ами от тези същите къде ги гледаш на снимките:):):):)Аре да не го споменавам:):):)

62

Анонимен

преди 4 години

Ще започна от лицето,ще опиша крехък профил,ще наподобя коситена ликуващ водопад,ще се върна на челото,във очите ти ще паднаи на устните ти тънкидълго, дълго ще се спра...Искам да те нарисувам...

61

Батко от панделата

преди 4 години

И това ми било ММА бойци! Събират се на групи и с метални пръти нападат невинна жертва. Кат ги вкарат в панделата чистачката на затвора ще ги претрепе от бой! Нещастници!

60

Тонката

преди 4 години

До absurdНосиш ти кози крак:):):):)Ако те срещнат тези докато го изкараш вече ше пътуваш с линейката за Пирогов барабар с бойния нож на колана:):):)Ей големи биячи,не,не направо убийци се изкарахте бе:):):):)Точно тези от София Запад,ако те засекат с колата ше се о дрискаш до ушите:):):):)