100

Анонимен

преди 4 години

До Бубу Само като видя, че пишеш за "*** тестове" и ми е ясно, че си просто чен ге -***.

99

Анонимен

преди 4 години

Дърпали са го бърза ли са и може да му причинили травми. ------Аз честно не видях някой да го дърпа.Видях, че му помогнаха да отвори вратата и той сам излезе.

98

Анонимен

преди 4 години

Къде е сега Нинова да каже че асфалта бил виновен както при случая с автобуса?

97

Бубу

преди 4 години

Стига сме си правили упражнения на този нещастен случай особенно колегите му журналисти .Истината е следната : Това една кола колко звезди има на *** тест няма нищо общо с чистата физика Само трябва да се сравни масата на спрялата кола с масата на движещата се кола и всичко става ясно.*** тестовете се провеждат при специални условия и самите немци казват ,че простата физика не може да надхитрим.Това е доказано също с тестове.

96

Анонимен

преди 4 години

Учебника по травматология пише, че мигновено ускорение над 8G води до вътрешни увреждания, несъвместими с живота.--------Не, не пише такова нещо.

95

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СЕГА ГРАЖДАНИТЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА

94

---

преди 4 години

До АнонименА на Славчо Учиндолски какъв е джипът, в който го возят? И какво общо има това със случая с Милен Цветков? Дааа, по времето на Луканов, Виденов, Костов и Станишев нямаше пияни и дрогирани шофьори, които помитаха невинни хора на пътя!!! Мога да ти дам стотици примери за такива случаи, другарю!

93

Георги Г.

преди 4 години

До ЧичетоУдара е бил с много повече, това е ясно. Друго - защо не са се активирали системите за автоматично спиране на Q7 - та? За ускорението при удар, да може да пише нещо в сайта на Тойота, но тук има няколко променливи - каква е масата на удрящата кола? Как са проектирани crash зоните на удрящата и удряната кола? В случая значение има и системата против камшичен удар на удряната кола. А разлики там също има. Примерно във Волво и Мерцедес системите са на светлинни години от на други коли.

92

мак

преди 4 години

Според мен Милен беше контактен, излезе, изправил се е и пак седна в колата, затова хората предположиха, че не е тежко ранен. Освен това инстинктивно искаха да помогнат и да го отдалечат от мястото, за да не го връхлети друга кола. Но адвокатина ще използва това едва ли не като единствена причина за смъртта.

91

Днec.бг

преди 4 години

Не, била е безрискова.

90

-

преди 4 години

Ченалова преди два дни написа какъв ще е сценария -едно къв едно!Ганьоландия!!!

89

Анонимен

преди 4 години

На Боко Тиквата джипа е брониран, няма проблем, тежи 5 тона. Боко е в пълна безопасност на пътя, няма проблем. Трябва да го блъсне влак, за да го помести.

88

сериал

преди 4 години

Утре очаквам техническа експертиза на аудито, която съобщава, че ABS-а се е повредил точно в този момент.

87

сериал

преди 4 години

Утре очаквам техническа експертиза на аудито, която съобщава, че АБС-а се е повредил точно в този момент.

86

Анонимен

преди 4 години

Ксто цяло не е рисково... Ами направо в забранено. Като човек не е професионалист.. Няма мам да знае, какво да прави. Дърпали са го бърза ли са к може да му причинили травми. Реално смао лекари трябва да го правят при възможност. Ако не гори кола или нещо друго.

85

Анонимен

преди 4 години

Чичето,При този удар е било към 13g.

84

Чичето

преди 4 години

Учебника по травматология пише, че мигновено ускорение над 8G води до вътрешни увреждания, несъвместими с живота.А ускорение 8G се получава при удар със 72 км/час.Справка в Тойота - автомобил с маса 1.7 тона при удар отзад с 80 км/час и без натисната спирачка се отмества на 14 метра. А Субаруто на Мирен е отлетяло на 22 метра!Е, експерти, хайде смятайте!

83

Анонимен

преди 4 години

Ами ако колата беше гръмнала, тогава ще питаме защо не са го извадили?

82

Помня

преди 4 години

До Анонимен 59 Прав си .По времето на социализма бяхме факири по оказване на първа помощ.Нали така ? Така е...

81

Само да напомня..

преди 4 години

..нещо очевидно: налице са хора, които дружно обвиняват минувачите-помагачи в убиваща некомпетентност. Ако същите тези минувачи, видими на записите, не бяха направили нищо, за да помогнат на опитващия се да слезе от колата си Милен, сега воят на обвинителите щеше да бъде "Ето гииииииии, оставиха човеко да Умре, като *** да Умреее, УУУУУУУ!". Особености на мисленето у някои видове едноклетъчни...