94

Възмутен

преди 4 години

До Анонимен Каква е разликата между ГЕРБ и БСП?Нима сега не се раздава на свои хора или ти си един от тях?

93

Българин

преди 4 години

До мястото където е седял Милен Цветков линейка от Правителствена болница може да пристигне за около 20 секунди.Къде е била и полицията?

92

Таня

преди 4 години

Не бива така! Все пак сме парламентарна република, а не Бойковска. Парламентарният контрол не е брифинг с *** и безобидни *** въпроси.Б.Б. освен всичко друго се оказа и страхлив.

91

Бубето

преди 4 години

Щом не могат да работят - да се махат.

90

мак

преди 4 години

Как мина почивката ви извън София, гербери? Добре ли прекарахте без да предадете или прихванете вируса? Много е удобно да се оправдавате със заразата, а в същото време да пускате самолети отвсякъде, а софиянци да щъкат по почивки. Смешници, какъв пиар ви гони. Явно вожда ви няма какво да каже, но като става дума за "инспекции", магистрали, ушити 5 маски, давани пари за еди кой си (все едно от джоба си ги вади), появява се през 5 минути по медиите. Гн.ус.

89

Ядосан гражданин

преди 4 години

Как така няма да дава отчет? България е парламентарна република, щом народните представители искат отчет от правителството, то е длъжно да го даде. Откъде накъде Бойко Борисов ще разиграва цяла държава и ще прави каквото си поиска с живота и парите ни? СТИГА!!!!!

88

пожелание

преди 4 години

Върхушата на шайката с време да си капарират килии с южно изложение !!

87

Анонимен

преди 4 години

Ако управляваха БСП, държавата щеше отдавна да е във фалит, парите раздадени на маргиналните групи.

86

Анонимен

преди 4 години

Айде да ви е честита Бойкова еднолична диктатура .Еднолично решава колко да краде и как да ви затваря и да ви запушва устата , а отчет йок.Ееехх българино, овце ли пасеш или всеки за себе си.Да бяхме народ вече щяхме да сме навън с камъни и сопи....

85

Анонимен

преди 4 години

Време е за як шут из от заде.

84

ОСТАВКА БЕ ТИКВУН

преди 4 години

Махай се докато ти е здрава ТИКВАТА

83

Анонимен

преди 4 години

*** айде дигай ни че не издържаме

82

Анонимен

преди 4 години

До НАРКОМАНЧЕТО на ЛЪЧОЗащо да е в затвора??? Убиеца е син на олигарси от БСП и НДСВ. Убиеца, и майка му вече са в следствения затвор, синчето като фактическия убиец, а майка му като собственик на МПС-то, с което е извършено убийството. *** Позитански, не е вярно твърдението на онова професорче от БСП-БКП, че 80% от българите сме ***.и....

81

Анонимен

преди 4 години

Герб знаят много добре, че ТОВА Е КРАЯТ ИМ !Притеснени са и това е разбираемо.

80

Анонимен

преди 4 години

Нинова е голяма мръсотия, отврат.

79

Не знам

преди 4 години

*** какво да каже г-н Борисов,като горкият и хал хабер си нямам,какво става.То момчето от Банкя е толко проостоо,че не е запомнил и какво трябва да лъже.Доллен,гнусеен,дебелл селянинн.

78

Анонимен

преди 4 години

Защо постоянно се всява страх в населението?

77

Анонимен

преди 4 години

Чудя се, за какво заседание на НС става дума???? Нали съгласно въведеното извънредно положение събирането на повече от двама, на дистанция 1.5-2 метра е забранено??? Нали НС работи дистанционно??? И, реално освен да си разменян обиди и г-жа Лъжа да изсипе поредните си лъжи, какво правят на т.н. парламентарен контрол??? И, това ли е най-важно в момента??? На всички, които им липват лъжите на Импексовата крадла-предлагам да гледат БСТВ, или да четат Дума.... Нас, нормалните българи не ни вълнува.

76

Анонимен

преди 4 години

Цирка продължава,уж пък БСП ,се възползвали ,,всички там са заедно,защо еде герб не искат,но другите 145 къде са ? Играятни всички

75

Анонимен

преди 4 години

Точно така на, кого му се гледа фейса на Корнелия Приватизаторска?!