89

абсолютно вярно

преди 4 години

До Хемусе как да го спре, като вероятно е бил в същото неадекватно състояние?!

88

Тонката

преди 4 години

До ХемусТи знаеш ли на тази катастрофа колко преки очевидци има точно на това кръстовище къде са подминали с *** газ?:):):)Ти са съучастник май искаш да го изкараш:):):)

87

Анонимен

преди 4 години

А на Лъчо Мозъка синчето има и въоръжен грабеж на бензиностанция пред 4 години, но тогава му се е разминало, защото е бил непълнолетен - 17 годишен. Тази история е припомнят по друг новинарски сайтове.

86

Sata NATO

преди 4 години

Пратеникът на Господ се интересува с какви пари е купен джипа и съвсем не разглежда възможността за поръчково убийство на неудобен журналист. Защо ли не се учудвам...

85

Анонимен

преди 4 години

А Лъчо старши кога? Мислите ли, че вината му е по-малка - натирил сина си от живота си, избягал от отговорността да е баща, а тръгнал държавата да оправя...В кауша, при майката! Нали искате справедливост - те това е, без двоен аршин и партийни чадъри!

84

Анонимен

преди 4 години

Айде сега започна едно пресолване и зорлем отчитане на дейност...да - трябва да си вършите работата, но не - няма да забравим какво причинявате на целия народ!

83

Анонимен

преди 4 години

Маминия копеляк директно "задържане под стража", също и гербавата му майка!

82

Майка-орлица...

преди 4 години

Отишла да "дундурка" синчето и в районното...Направо да я ожали човек...На тази сто живота няма да и бъдат достатъчни да изплати греха, превърнала сина си в социален инвалид...разчитайки на мама, пари, влияние...без да е направил нищо, с което да ги заслужи...не той, тя трябва да лежи в затвора. Но дори да лежи до края на дните си, онова другото, моралното престъпление - НИКОГА няма да изкупи...

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75 Хайде стига съчинения била му дала колата, а той бил пиян и надрусан глупости на търкалета. Ке.лемето я е взел натоварил е другите кре.тенчета и се видя докъде я докараха.

80

Тонката

преди 4 години

до 85 Ше му вземат свидетелски показания и у дома:):):)

79

Хемус

преди 4 години

Малкият мозък като пълнолетен гражданин не е оказал въздействие на дрогирания си авер да не се качва в такова състояние на МПС!Второ бяга от произшествие с жертва като пряк очевидец!

78

До 43

преди 4 години

Твоите разсъждения водят до извода, че доста си се позабавлявал тогава и сега ти е тегаво, че някой казва истината за твоите млади години!

77

Реалист

преди 4 години

100% прокуратуратата на герп е сложила наркотици в кръвната проба на момчето. Това са нормални милиционерски методи господа. Просто искат бизнеса на татито. Това е!

76

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се задължат всички да си сложат камери в колите Ако имаха камери всичко щеше да е ясно Май има такива намерения -след време , заводски всички коли да са с камериСега е имало няколко свидетели и всеки обяснява различно какво е станало

75

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТонка, току що са задържали за 24 часа сина на Вертуто...По кой член, след малко ще ти докладвам.;))

74

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесорСигурен ли сте, че нищо ви няма?

73

Анонимен

преди 4 години

Що не я задържаха преди купуването на джипката?И тогава е имало за какво - за крадени евро-кинти...Сега ни хвърлят прах в очите. Ще я пуснат срещу няколко хилки...

72

Анонимен

преди 4 години

До бай *** 66Обвинението че е дала колата на друсан НАРКОМАН !!Не е упражнила контрол и т.н.Това в нормалните страни е задължително !!Само *** си мислят че номера "А'м чИ аз *** дИе дЪ знам" минава навсякъде.П.П. М/у другото тая *** П..ка казала че не му е давала колата което пък води до ново обвинение на изрУда-убиец в кражба. Явно обаче осъзнала че и този номер няма да мине си е признала.Провинциални нрави.***, по-***, бг прУвинциалист.

71

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесорТочно това ще пледира адвоката му

70

Q7 с дистанционно

преди 4 години

Бил ли е задържан автомобила в акцията срещу винпром-а? Ако да, къде от кой и поставяни ли са му някакви устройства?