191

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОчаквам всеки момент гологлавия *** да съобщи, че Милен Цветков всъщност е починал от коронавирус----------------------------------------Напротив,Гешев няма никаква полза да не го осъди,нито полицаите имат някаква полза да не иложат истината, защото и убития и убиеца са от един отбор,а този отбор не е на ГЕРБ,нито на ОП или ДПС.

190

гееерала

преди 4 години

една аутопсия ще покаже, че милен е носител на вирусатака че вече имаме 900

189

АнонимеН

преди 4 години

ОПЪЛЧЕТЕ СЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПРЕДИ ДА ВИ Е ЛИКВИДИРАЛ И ВАС

188

ист

преди 4 години

Дано ала надали.

187

Анонимен

преди 4 години

Очаквам всеки момент гологлавия *** да съобщи, че Милен Цветков всъщност е починал от коронавирус

186

Тука е така

преди 4 години

Ще натиснат съда да реши, че Милен Цветков е трябвало да си остане вкъщи...

185

АНТИ

преди 4 години

При соца имаше комунисти идеалисти и крадливи комунисти, като вторите бяха много повече и те свалиха бай Тошо, щото искаха и станаха после милионери !При фасадната демокрация, крадливите комунисти са вече "демократи", а истински демократ, не се допуска м/у тях.

184

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Тази сутрин по една от...талавизиите на власта,един...комисар от бокоффската полиция обясняваше с понижен и...тих гласец,как някакво...момче ударило колата на Цветков.Нямало до сега...нарушения,освен едно...леко пътно,бил...дрогиран.За това...провинение в закона,от 3 до 15 години,каканижеше човека от...полицията,но тепърва всичко щяло да се...разследва,камери и т.н.Още по...тона на този става ясно,че му е дадена...интифата да не надува...зурлата.Два-три дена и...толкоз;няма човек,няма...проблем.

183

Това сме го виждали

преди 4 години

за съжаление....Изобщо, изобщо не искам да стане така, НО *** УБИЕЦ ЩЕ СЕ ОТТЪРВЕ!Ще го покрият, болен ще го изкарат, ангел небесен, в чужбина ще го покрият....Виждали сме го и преди - прокурорски чеда, царкировски унуци...

182

az

преди 4 години

На бул. България вечер е мазало сега от мотори и спортни коли. Съзтезават се кой ще успее да събуди повече, сгази повече и мине на червено. А полицията си прави оглушки. Абсолютно умишлено. Те се чуват поне в 5 квартала тия, като минават с 200 с мотора в един през нощта.

181

Пловдивски Недругар

преди 4 години

До До 154Лош беше "КомунизЪма" добра е сега "ДеРмокрцията", бия я нарекъл "Клептокрация".Вижте населението на България през 1946 ; 1989 и 2019 и на който му се мисли да си направи изводите, кога се е живяло добре и спокойно по тези земи.Не хваля Т.Ж. и строят тогава, казвам ,че тогава имаше ДЪРЖАВА, а сега смеотвъдокеанска територия.....

180

не може да бъде!

преди 4 години

Абсолютно нелепа работа!Такива катастрофи в България не се случват!?Ето имаме представител на т.н златна младеж,немска гимназия,студент в Берлин,баща му и майка му имат 63 фирми-просто е невъзможно това да се случи,и то ще бъде доказано в съда от наши известни адвокати!Разбира с ,ако това момче,в пристъп на разкаяние изчезне някъде по другите държави на адвокатите ще бъде трудно!Още отсега им съчувствам за този мъчителен труд!И справедливата гешефтура е безсилна пред такива необясними неща!?

179

До 165

преди 4 години

Какви НПО-та, бре одъртяла кратуно! Този ли пример даваш - с Янчо Таков. Ей, комунистите са долни подли низши твари. Освен, че погубват всичката духовност в народа, си правят и мръсни номерца помежду си, за да се издигнат. Искаш да ми внушиш, че такава нелепа глупост като незаконен внос на кожуси, Янчо да лежи две год. не е просто разправа от едни други амбициозни ***, срещу семейство Такови ли?

178

Анонимен

преди 4 години

Кой иска да се хванем на бас, че последствията за убиеца ще са по-леки от тези на хора, излезли на разходка в парка?

177

Анонимен

преди 4 години

Не очаквайте нищо от тази случка,само развяване на името на Милен по статии.Нищо няма да стане,нито ще платят родителите на момчето, защото Милен е работил за Зоросоидите и Костовистките партии,а родителите на 22 годишното момче за БСП,а БСП са заедно с тях в момента и дори гласуваха за Костовистката партия,вместо за техен кандидат от БСП на последните избори,те са в един отбор и убития и убиеца.Нищо няма да излезе,само много шум и развяване на името на Милен по статии,колко "велик" е бил.

176

Петю

преди 4 години

Ще има Божие Възмездие сигурен съм.Лека пръст на Милен Цветков

175

Анонимен

преди 4 години

"Не ми се умира затиснат между ламарини"./Милен Цветков в последното си интервю/Съдбата си прави майтап. И после няма да си суеверен, а?

174

АнонимеН

преди 4 години

99% ОТ ВИНАТА ЗА СМЪРТТА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ Е НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!ЗАРАДИ БОРИСОВ НАСЕЛЕНИЕТО Е НА АНТИДЕПРЕСАНТИ И УСПОКОИТЕЛНИ И СЕ ЗАДУШАВА С МАСКИТЕ ОТ КОИТО ГУБИ И КОНЦЕНТРАЦИЯ ПРИ ШОФИРАНЕ!!!БОРИСОВ ЛИКВИДИРА И МИЛЕН ЦВЕТКОВ

173

али реза

преди 4 години

Момченцето ще бъде освидетелствано като много болно и сърчицето му едва бие. Обзалагам се!

172

Анонимен

преди 4 години

да го постеля на тая дето те е родила