92

муспи

преди 4 години

Хора родени за мачкане - защо никой и не загатва че вируса е еврейски, след като се знае че Парите, Правителствата и Армиите са техни?! Че евреите искат човешка реакция за да се кефят, иначе ще са принудени да инвестират в нещо дето по боли и по се мре.

91

АМИ , ДА...

преди 4 години

АРАБИТЕ ПРАВЕХА СЪЩИТЕ ТАРИКАТЛЪЦИ С АНТРАКСНИ БАЦИЛИ ...!КИТАЙЦИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО ГО ПРЕВЪЗХОЖДАТ --ОТКРИХА КОВИД-19 !ОПРЕДЕЛЕНО СА ДАЛЕЧЕ ПО-УМНИ ОТ АРАБЕСКИТЕ..ХА,ХА,ХААААААААААНИЩО НОВО ПРИ КОМУНИСТИТЕ....

90

Истукан

преди 4 години

Коронавирусът е създаден от човешките безумия. Затова Бог не дава електричество от въздуха, въпреки че си съществува енергията във въздуха, но технологията за улавянето й и преобразуването й в електричество се пази в тайна и Бог не дава да се разпространи тази тайна. Още като дали огъня на хората и те злоупотребили, предизвиквайки пожари. Днес мобилните оператори решиха да пробутат 5G мрежа, която уби птиците, унищожи дърветата и цялата природа, създаде и коронавируса. Сори, ама това човечество

89

муспи

преди 4 години

Най после стана ясно защо е тази трескотня че вируса е лабораторен. За да свикнат масите с реалността, че божиите люде си знаят работата. Това ще позволи да си се знае, че Изсраил е Световния Шампион, и то както мачовете са спрени?! В Ада си има своя психология, и дяволите я експлоатират.

88

дедо Ви

преди 4 години

Хамериканците да не се правят на ощипани !! Ачик си е тяхна провокация.

87

Анонимен

преди 4 години

91 САЩ ще разберат дали е китайско производство ковид19 в Сената започна разследването, и китай ще си плати сметката и рестото ще върне

86

Анонимен

преди 4 години

Френският вирусолог открил Спин и получил Нобел за това си откритие, изучаващ генома на уханския коронавирус, категорично заявява, че е създаден изкуствено в уханската лаборатория с индекс на сигурност 4! До толкова са се разтревожили някои другаре в Парижа че чак контра изявление на Елисейския дворец се наложило... Голямо мазане и лъгане паднало, че едва ли не Монтание ( мисля се казваше вирусолога) говорел глупости! А в това време *** из цял свят хиляди заради китайските комунисти

85

Гейтс

преди 4 години

САЩ най-добре знаят дали е създаден в лаборатория.

84

Анонимен

преди 4 години

Наистина почти всичко се прави в Китай, за съжаление. Примерно на едни обувки, на които пише Произведено във Виетнам може горната част да е индийска, а подметката китайска, да не говорим за лепилото и конеца. Това, че баш една машина е сглобена някъде, не казва нищо за частите. Стандартът за произведено в е по принцип много мъглив и може да се отнася до различни неща и дори да варира в различните държави.

83

Анонимен

преди 4 години

Твърдението,че всичко се правело в Китай е силно преувеличено.Дори мониторът на компа ми не е китайски.От машините ми само прободният трион е китайски и освен ламинат до 12 мм друго не реже право.Дрелки,перфоратор,ъглошлаифи,винтоверт-съм гледал да не са китайски.Когато работех с малък немски чглошлайф стигнах до извода,че един немски ват е колкото 4 китайски!Китайското производство е калпаво,а цената му е само с 10-30 процента по ниска! Не купувам китайски неща от 2008-***!

82

Анонимен

преди 4 години

Ама най близкото море е на над 1000 кмТова, че рибата се продава на открито, не значи, че е хваната там от продавачите като по нашето черноморие. Там също има супермаркети, но много от животинската храна въпреки това се продава на открито. Специално на видеата от пазара не се виждат никакви прилепи, а основно риба. Не първото видео с многото гледания, което се оказа, че е от Индонезия.

81

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно дали не са го модифицирали и ползвали за някакви тестове.Е така като кажат -сигурно било че не бил изкуствено създаден.Кой може да гарантира какво е сигурно или не?Би било много жалко ако по такъв начин започват враждебни действия.Те другите големи държави дали нямат някакви гадни вируси скътани по лабораториите.Този вирус беше един прекрасен повод и в България да се спонсорират научните изследвания да се направи био лаб ниво 4 и там да работят и творят учени.Магистрали та магистрали.

80

Анонимен

преди 4 години

Ако е правен в лаборатория в Китай ще се докаже от американските служби.

79

до 74

преди 4 години

Пазарът в Ухан е бил за морски дарове.Ама най близкото море е на над 1000 км!Та сигурно там са се продавали морски прилепи,морски плъхове,морски змии.....

78

Анонимен

преди 4 години

Твърдението не е на САЩ, а беше повторено от САЩ. Информацията по темата за лабораторията идва от Тайван и от хора, живели в Китай.

77

До 76

преди 4 години

Успех с това. Интерестно ми е обаче какво ще купуваш защото почти всичко е произведено в Китай или част от т.н supply chain е в Китай....

76

до 68

преди 4 години

Китайската КП си е ККП.Не се казва китайска БКП.Нейните шефове са най богатите в света.За всеки един от тях са работили всеки ден поне по милион китаици в продължение на 71 години.Като заплата са получавали не повече от долар на ден.

75

Анонимен

преди 4 години

че нали Обама е финансирал китайската лаборатория

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76значи предпочиташ краварската "демокрация" тип "арабска пролет"? или нещо като "зарята над хирошима"? а че половината части на краварските стоки са произведени в китай не те ли притеснява?

73

извод

преди 4 години

демек вируса е американски, ама правен в китайска лаборатория от кравари и уж неволно е допуснат да "избяга", щото, видите, ли , китайската икономика изпревари краварската и трябвало да се спре по някакъв начин! пък той, вируса, решил да отиде в страната на възможностите да се реализира, защото в китай не са му разрешавали понеже нямало демокрация!