316

Анонимен

преди 4 години

До 323Интензивни легла може да се превърнат в такива за интензивно кратък срок и най-обикновени болнични легла каквито България има даже в излишък!Същото важи и за легла с респиратори ,още повече ,че преди ден пристигнаха от Китай пристигнаха такива ,а очакваме и още от ЕС!В момента болни и хоспитализирани от коронавирус в цяла България са по-малко от 250 човека!България разполага със предостатъчна леглова база и мед.апаратура за лечение на заразата!Нещо с което не могат да се похвалят пове

315

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 317Надлъгването започва там където има прости индивиди като теб.В нормалните държави "надлъгването не върви защото мнозинството не могат да бъдат излъгани.В Бг лъгането е денонощно щото сте прости и гризкате всякакви пръчки.За това си имате премиер-пожарникар и здравен министър-счетоводител.

314

До 288

преди 4 години

Естествено , че няма паника и излишна емоция в Германия а основно дисциплина и организация . Те принципно са нация лишена от емоция . Та какъв стрес може да има у роботчета ? А за италианците някой защо не каже нещо ? Дано се съвземат по- скоро , милите ...

313

НА ОПАШКАТА

преди 4 години

"България е 27-*** от общо 33 европейски страни" в успеха в борбата с коронавируса!А аз си мислех,. че всички само ни хвалят и завиждат, а то пак сме НА ОПАШКАТА. Ако четете ще разберете, че се оценява и политиката по съхраняване и въстановяване на икономиката. Инак приятели в Германия ми казват, че хората са навън и парковета са пълни. Само дето хининовите сиропчита са свършили в аптеките и онлайн магазините.

312

Анонимен

преди 4 години

Израел е най-сигурната държава ???"Глигани завладяват Хайфа заради опразнените от вируса улици"На това ли му казвате най-сигурната???Скоро ще ги тресне свински грип а после бог знае какъв.Държава в която прасета се разхождат спокойно по улиците му слагай кръста.

311

Анонимен

преди 4 години

До docТо затова при нас при 200 болни системата се задьхва и ни плашат с чувалите...

310

Не разбирам

преди 4 години

До Един от ГерманияКак една жена може да роди дете и една трета. Ако роди на третия месец, си е чист аборт.До Германец- ГовОри на български, но не може да пише на български. Искал е да каже какви или кои евра, макар че думата евро е сингулариа тантум, както ми се струва.

309

Германец

преди 4 години

кой евра---Не те разбирам. Говори на български, ако обичаш.

308

doc

преди 4 години

Deutsche Welle, гьобелсова пропаганда. При 40 починали, при 7 милиона, и 4000 хиляди при 83 милиона население, каквато статистика и стъкмистика да прилагаш, все лъжеш. България се справя прекрасно. България има 595 интензивни легла на 100000 (Der Standard), цяла източна европа между 350 и 450, австрия има 580. Безсрамни лъжи!

307

Чернишевски

преди 4 години

До келешаРОССИЯ - ЭТО МРАК!

306

Анонимен

преди 4 години

надлъгването започва!

305

келеша

преди 4 години

матушката що е сложена до нигерия ?! ... нали е безаналогова велика сила ?

304

Вижте сега

преди 4 години

Докато в Германия и други страни може да се предвиди, яе високият скок води скоро до пик, и след това спада (репродукционен фактор 0,7 за сега), то в България е добре, че няма стръмно развитие на епидемията, но никой не може да каже докога така ще продължи. Отслабят ли се мерките, броя на заразените ще тръгне нагоре, ще стигне до някакъв връх и после надолу. Не се ли отслабят, броят на заразените и починали дневно ще се запази, но икономическите и социални последствия ще са катастрофални.

303

факт

преди 4 години

Германия беше унищожена и въстановена от САЩ, които ги притежават и до днеснемците са велики и по-подчинени от всякога

302

До Германец

преди 4 години

кой евра, бе гладен - от бюрото по труда ли:))))))))))

301

Българин

преди 4 години

Защо Германия е толкова напред? Защото е Германия! Германия, която беше победена, унищожена, ограбена, насилена, отново е велика! "Победителката" Русия се сравнява с Нигерия и Бангладеш!

300

да

преди 4 години

само днес в Германия са починали 53 човека,а деня е дълъг

299

Един от Германия

преди 4 години

Току що по германските новини съобщиха, че репродукционния фактор R=0,7. Това значи, че едих заразен заразява нови 0,7 души. Ако фактора остане 0,7 това значи, че новия заразен заразява също други 0,7 души ( 0,49= половин човек заразен)и т.н. все по-малко заразени ще има. Значи вече 2 нови заразени ще заразят един, и т.н. Подобно на ако семейство *** под 2 деца, населението ще намалява във времето. Българските жени раждат средно 1,3 деца, затова намаляваме като нация, но няма да се изгубим.

298

Анонимен

преди 4 години

До некой си Научи се да четеш и пишеш и тогава си няпрягай мозъчето да мислиш.

297

нЕкой си

преди 4 години

До Анонимен 305Идиотче, при 40 починали и 825 установени , колко процента е това . Казвам ти щото чвно си тзпичък - 4.8% за БГ срещу 2.8 за Австрия...... Ай много здрае.