7

българин

преди 4 години

Абе Ели. Все " захапвате" или Русия или Китай или Северна Корея! Пишете за Америка! Като гламави ходят и идея си нямат какво да правят! Китай доказа че чрез единство се жъне успехи! И с икономиката ще се справят! Само не виждам.Ние къде сме в техния спор САЩ Китай?! Капище?

6

Анонимен

преди 4 години

Хаха, кога са спасявали световната икономика тея оризници ве? Напротив, осират всичко до което се докоснат. Най-голямата И..З..МЕТ в света!

5

Анонимен

преди 4 години

Няма да може да я спаси. Но успя да я съсипе.

4

Анонимен

преди 4 години

Думата "мигриращи работници" е много странно понятие.Това са хора работещи няколко месеца някъде и после сменящи работата си.Смехотворно е да се твърди че в Китай има 300 милиона мигриращи работници.Там нещата не се случват по този начин.

3

4684

преди 4 години

А защо и този път да ни помага? Как отговорихме предишния път на помощта на Китай?

2

Нас не ни е страх

преди 4 години

Няма страшно бееее, Бойко ще спаси. Ще спаси нас, тях, ЕС, световната икономика, колонизирането на Марс, ваксина ще измисли за вируса, сичко ше опраи. И чували за трупове ше ни намери, и ше има за всички.Само че целият свят ще е умрял, щото не се крият по къщите 2 месеца вече, накрая ще остане само Бойкова България и ние, българите и ще властваме над целия свят; кеф ти Китай, кеф ти САЩ, сичкото жилязо наше ше бъде!

1

Анонимен

преди 4 години

В бг винаги сме били зле. Така че не ми пука.