48

Ха-ха

преди 4 години

Какво знаем?!Знаем, че Краля-Слънце се направи на най-големия "вирусолог", създаде кризисен щаб (пълен с некадърници) който струва 25000лв на данъкоплатците всеки ден и, затвори хората вкъщи като уби и без това мижавата Бг икономика!

47

Анонимен

преди 4 години

До до ха-ха-хаТи не правиш разлика между вируса като причинител, за който е статията и самата болест, която има негативна връзка със странични заболявания, така че си струва да се замисли човек.

46

Анонимен

преди 4 години

В БГ на всеки граничен пункт-сухопътен, въздушен или морски да се прави бърз тест за К-19, право да се влезе само при негативен тест и задължителна карантина 14 дни и така до създаване на ваксина!

45

КУРОН

преди 4 години

ЩЕ ОТМИНЕ.дано няма млади ПОСТРАДАЛИ.дай боже.

44

МикроБиолог

преди 4 години

За да не се притеснявате - да Ви кажа - Това е вирус от който НЕ може да избягате и да се скриете по апартаментите си. Докато НЕ го изкарат едно минимум 70 процента от населението в Световен мащаб - той просто няма да спре! Колкото Ви е по здрава имунната система - толкова по - добре за вас! Има хора ,които дори НЕ го усещат. А някои го усещат само като лека настинка и неразположение. Колкото сте по - омаломощени откъм имунна защита - толкова по - добре за този Вирус! Няма къде да се скриете!

43

Анонимен

преди 4 години

До НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ !В когото е хляба и ножа (властта) не му трябва вирус или епидемия за да открадне, ако иска... Това ясно ли ти е? Ама няма как да ти е ясно щото си на такова ниво, че просто не можеш да го асимилираш... Никой политик няма да си създаде излишни неприятности с подобен сценарий, защото и той е в кюпа с всички останали хора.А това в момента се случва в цял свят.

42

Анонимен

преди 4 години

Ще го преборите единствено когато има ваксина или лекарство. В противен случай ще си стоите по къщята и ще ви е страх да си покажете носа.Разберете! Дори 30 дни един да не излезе от дома си, след това е достатъчно да влезе само един заразен мииндил и всичко отначало. Който не го разбира е тпнр.

41

Анонимен

преди 4 години

но това е вирус, който убива по-странния млад човек. Как разбирате това изречение? Най-вече изразът по-странен? Какво точно имате предвид? И в какво се състои тази странност? Моля преводача да обясни или да ни даде препратка към оригиналната статия!

40

Анонимен

преди 4 години

че е нагъл като комунист и колкото са жертвите на комунизма е на път да ги надмине

39

Пичагата 2

преди 4 години

Както е заглавието на една Холивудска уестърн комедия от преди няколко години - "КОЙТО ОЦЕЛЕЕ , ЩЕ РАЗКАЗВА..." ...... Е точно това ни готвят в следващите няколко години! Никак не случайно поръчковите медии вече подготвят почвата за карантина в следващите 4 години ..... Ресурсите за изхранване на толкова Световно Население явно са вече на санитарния минимум. И започнаха намаляването му ... Всички сте чували за "ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД" нали ? .... Едва ли е Легенда ....

38

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е ще спечели мнозинство заради коронавируса. Ще фалифицират всичко.

37

ГРОБАР

преди 4 години

Знаем, че всички починали ги пишат "жертви" на Короната за да получим колкото се може повече пари от ЕС, които ШАЙКАТА ще усвои!

36

Въпреки всичките

преди 4 години

ни напъни и самочувствие, едва ли знаем много. Планетата ни вдигна жълт картон и ще е много тъпо от наша страна да не си направим изводите овреме. Независимо от географията, историята, расата и образованието днешният човек сякаш е все по вторачен в парите и нищо друго не го интересува. С този манталитет и все по повсеместната безотговорност, незаинтересованост и къса памет, и на фона на едно нарастващото население, няма много време до следващия жълт картон. Дано се лъжа и да е само жълт.

35

Пичагата

преди 4 години

Отдавна се знае , че много по - опасна от ВОЙНАТА С ОРЪЖИЯ - е БАКТЕРИОЛОГИЧЕСКАТА ВОЙНА. Е ЧЕСТИТО !!! ..... Тя вече започна. Защо да ни "трепят" с оръжие ... Когато може "тънко" и "нежно" да ни унищожават с направени от тях - ВИРУСИ - УБИЙЦИ ?!?! .... Иначе за ония по МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ и МИЛИАРДЕРИТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ - за тях ваксина си има ... Да сте забелязали НЯКОЙ от тях да е особено ... притеснен?!?! Или да се появява пред камерите на поръчковите медии с защитни средства ?!?! .....

34

Истукан

преди 4 години

До НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ !Ами те ГЕРБ са натрупали достатъчно милиради и могат да си купят всички избори и да останат на власт до 2060-та година или докато ги свали народът и ги убие, защото те пак ще се върнат на власт.

33

до ха-ха-ха

преди 4 години

Нищо общо със хора имащи странични заболявания.И обикновения грип може понякога да убие хора със старнични заболявания, защото изостря болестта.Става дума за пациенти, които нямат странични заболявания, но алвеолите на белия му дроб са по-чувствителни и повече се влияят от нападението на вируса.Лошото е, че човек не знае предварително как е устроен белия му дроб и как ще се повлияе от вируса.

32

Иван

преди 4 години

И на децата е ясно, че този вирус е изкуствено култивиран от велика сила ... няма какво да се чудим. Просто тестват, следващия най-вероятно ще е по-опасен. Всичко е за пари/власт.

31

V

преди 4 години

Добре да речем че някой направи ваксина .Той ще каже искатм по пет бона за всяка ваксина щото имам разходи (те ще са хиляда пъти по малки но нищо не мой да се направи)Кво ще каже тогава боко тиквата???Ще каже - Отпускаме ви кредит да се ваксирате доброзорно.То ще е доброволно ,ама задължително като маските. И накрая още един милиардер в света ,а българина пет бона назад . Вместо само за пари да мислят да вземат да видят кво му влияе. Все нещо го убива ;) Е няма да направят пари ,ама ще се свърш

30

НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ !

преди 4 години

Кои политици са си изгубили избирателите заради вируса ?Вирусът изцяло обслужва управляващите независимо дали те се казват Путин и Си Дзипин или Тръмп и Меркел.Затварянето на хората води до подчинение, а не обратното.Хората започват да свикват с това да се подчиняват.Ще останете изненадани, когато на следващите избори "спасителите" на нациите от коронавирус спечелят с огромно мнозинствоА, в мафионски държави като България управляващите ще натрупат толкова милиарди, че ще купят всички избори

29

ТЪП

преди 4 години

Знае се, че огнището е връх Шипка, когато румен радев зарази чрез патриотичния поход десетки хиляди!Радев пада от власт след извънредното!============Ти си по-*** и тьп, дори от Банкянския Огнеборец! Ето кой заблуди хората:https://facebook/kauzabulgaria/videos/211638366829637/