168

ДП

преди 4 години

Фурмите пазят от корона вирус!

167

Анонимен

преди 4 години

Айде почна са . Днес 48 утре 100, в другиден 200 и така нататъка. Искахте заразени и трупове - ще ги имате.До сега червените *** пишеха че много били строги мерките а гледам от днес ново разпореждане - почнаха да пишат че не се били взели достатъчно мерки.

166

Питанката

преди 4 години

Защо вървим стръмно нагоре, при положение че цяла Европа върви надолу? А дали това няма общо с факта, че само в Албания има по-малко тестове на глава от населението (справка worldometer) ? Стратегията на щаба започва да се пропуква и скоро ще дължи обяснения по горните въпроси! Да не се окаже че сме открили перпетум мобиле на вечна епидемия и вечно стоене вкъщи?

165

Анонимен

преди 4 години

Някоя мисирка да попита за сделката а ОАЕ храна срещу медицински консумативи. Фурмите консумативи ли са?

164

Име

преди 4 години

Всеки ден умират около 300 човека и евентуално един от короната...Защо не ни казвате за другите 300 нещо?

163

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 231: Физически получихме фурми срещу храни от Обединените Арабски емирства. Къде отидоха и кой ги изяде, това е друг въпрос.

162

грамотник

преди 4 години

Колко пъти сте написали в статията "новите случай"?!

161

Анонимен

преди 4 години

До 222.Този вирус го имаше ,преди10 год.Тогава ,също имаше смъртни случаи,но без карантина.Изкарах го също сБиопарокс,хинин аналгин и някакъвантибиотик на пенецелинова основа.Не правя реклама,беше ме гнус да сипръскам в устата,но кат видях,че всичкооттече го използвах.Спряха кръвните,да не казвам какво,от дробовете и ощедълго време ми стържаха.Днес не ми сеспазва нищо.

160

Анонимен

преди 4 години

Все още се правят твърде малко тестове. ББ казва- няма тестове- физически ги няма, никой в света няма. Обаче другите са се снабдили навреме и се тестват- по 5-6-17 000 на милион население. А ние от началото на кризата сме тествали 18000. И от щаба обясняваха, че това не е важно, труповете не можело да се скрият. Но заразените при тестване на случаен принцип може да се откриват по- рано и да се прекъсне веригата на заразяване, вместо да се тестват потърсилите медицинска помощ ,когато е късно

159

Анонимен

преди 4 години

колко от новозаразените посетиха църквите на цветница и облизаха лъжичката на попа ??

158

Анонимен

преди 4 години

НОЩ е доказал, че не може да му се вярва!Щабът си следва начертания от Борисов сценарий, който предвижда след седмица да настъпи АД!Поръчани са чували за трупове, защото нашата мощна индустрия работи на макс. Подсигурени са и хладилни камиони за мъртъвците, всичко, даже са докарани и фурми за да си подслаждат болните живота преди да се разделят с него!Уйдурми, уйдурми и само уйдурми!Всяване на страх и нищо друго. Празни приказки и пълна безпомощност при управление на криза.

157

Анонимен

преди 4 години

Ако наистина вируса се предава чрез отделяне на газове от задните части на хората,то полицаите трябва да проверяват мъжете и жените дали ходят с прашки или с по-плътни *** ,които да спират газовете...Те циг.....те направо си ходят без *** ...а дали въобще имат тоалетни или си ходят навсякъде...

156

SVETOETO

преди 4 години

Хайде сега, като Министър Ананиев каза че ще има 20000 теста ,каква ще бъде математиката според вас?

155

Анонимен

преди 4 години

Алиса,кога за последно сте ходила научилище.Там в страната на чудесатаняма ли множествено число,особенона случайни случаИ и не само. Послушният *** е тормозен.С това новините прикриват всичко останало,случващо се в татковината.Значи,всичкослучващо се е в беззаконието,съответнодържавата я няма.

154

име

преди 4 години

Нормално, повече тестове, повече заразени. Защо не казват колко са тествани?

153

ОСТАВКИ

преди 4 години

Новият двигател на заразата са РОМСКИТЕ МАХАЛИ - прибрахме си про ститутки, джебчии и професионални просяци от Европа. На въпроса какво се прави, за да не пламнат ромските махали Караянчева беше отговорила "Надяваме се това да не се случи"!ЗА ВСИЧКО ДО СЕГА БЕШЕ ВИНОВЕН ГРАЖДАНИНЪТ. АМИ ЗА ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ МЕРКИ, ПРЕВЕНЦИЯ И КОНТРОЛ В РОМСКИТЕ МАХАЛИ - КОЙ Е ОТГОВОРЕН?Сега следва ОЩЕ КАРАНТИНА И МИЛИАРДИ ЗАГУБИ ПОРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!Време е за ОСТАВКИ и СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ!

152

ime

преди 4 години

Ми нормално, почнаха да тестват повече и откриват повече. Защо не казват колко са тествани?

151

Анонимен

преди 4 години

В интернет има клипове на болни хора, изгледайте ги! После решете кое е по лошо - един два месеца без работа или такова страдание за вас и вашите близки. Егати простаците.

150

Анонимен

преди 4 години

До дедо ЙовАз познавах 3 ***, понеже бяхме заедно в болницата. Вчера погребаха двама от тях.

149

Анонимен

преди 4 години

Време е всеки град да обяви своята независимост от България.